Καλεσμένη σε χειμερινό γάμο: 7 σύνολα που θα λατρέψεις

To να φτιάξεις μία γκαρνταρόμπα κατάλληλη για χειμερινούς γάμους είναι μια διαδικασία γεμάτη με προβλήματα. Και μπορούμε να στο αναλύσουμε αυτό. Καταρχάς πρέπει να είσαι ζεστή, αλλά και να μην αισθάνεσαι εγκλωβισμένη μέσα σε έναν τόνο ρούχων. Έπειτα, υπάρχει το θέμα του μαύρου χρώματος που όλες επιλέγουμε για ένα τέτοιο event με αποτέλεσμα να φαινόμαστε όλες ίδιες και αρκετά «σκοτεινές» σε μία, κατά τ’άλλα, υπέροχη περίσταση.

Όταν κάποια floral φορέματα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου δεν κάνουν τη δουλειά που θέλεις και δεν νιώθεις ότι είναι αρκετά επίσημα και ιδιαίτερα για γάμο, τότε εύκολα μπορείς να πέσεις στην παγίδα των σούπερ αμπιγιέ ρούχων για τέτοια events πράγμα το οποίο δεν είναι απολύτως ασφαλές και σωστό για αυτή «τη μεγάλη μέρα».

Μην φοβάσαι, όμως, καθώς υπάρχουν πολλές λύσεις στο δίλημμα για το τι να φορέσεις σε έναν γάμο με αυτόν τον κρύο καιρό. Και εμείς έχουμε να σου παρουσιάσουμε στην παρακάτω gallery είδη υφασμάτων και ρούχων που είναι κάτι παραπάνω από τέλεια για όλους τους winter weddings που έχεις να πας. Με το καλό να ευχηθούμε και καλές εμφανίσεις.
a0e6b0c9f6aad3c669ce4e5d1a90b7d4 orange style red suit

Το βελούδο είναι πάντοτε μία καλή ιδέα όταν μιλάμε για ρούχα γάμου. Είναι πολυτελές, ζεστό και εκπέμπει μία θαλπωρή που κάνει ξεχωριστό ακόμα και ένα ρούχο σε απλή γραμμή.

Τα έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, το πράσινο και το κίτρινο, είναι πάντα μία καλή λύση όταν μιλάμε για επίσημες εμφανίσεις. Δίνουν ένα twist τόσο σε πρωινά όσο και σε βραδινά looks, σε περίπτωση που μιλάμε για έναν απλό γάμο στο Δημαρχείο ή για μία glam γαμήλια δεξίωση.

Μην φορέσεις ένα total black σύνολο, δεν είναι ιδιαίτερα «γούρικο» για γάμο. Επέλεξε κομμάτια με χρωματικές λεπτομέρειες που «σπάνε» την παντοδυναμία του μαύρου.

Τα μακριά μανίκια σε συνδυασμό με το ζιβάγκο, προσδίδουν σε ένα σύνολο στοιχεία βικτωριανά και το κάνουν αυτομάτως εντυπωσιακό και επίσημο. Ειδικά αν μιλάμε για ένα maxi φόρεμα.

Tα μακριά παλτό δίνουν έναν πιο «θεατρικό» τόνο σε κάθε σύνολό μας. Είτε τα φοράμε πάνω από ένα φόρεμα είτε πάνω από παντελόνι και top.

Με ένα palazzo παντελόνι και μία μεταξωτή μπλούζα, είσαι απλά ντυμένη χωρίς να χάνεις το σοφιστικέ σου ύφος και χωρίς να παρεκκλίνεις από τον επίσημο χαρακτήρα της περίστασης.

Ένα κοστούμι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε έναν χειμερινό γάμο αφού μπορείς να επιλέξεις ένα με μεγάλο ντεκολτέ και να είσαι πολύ sexy φορώντας μόνο το παλτό σου από πάνω, αλλά και ένα με lingerie top από μέσα, στο οποίο θα βγάλεις το σακάκι μόλις ζεσταθείς.