Ιδέες για να στολίσεις το τζάκι σου για τα Χριστούγεννα

Αυτό είναι, ας πούμε, το τελευταίο Σαββατοκύριακο που μπορείς να στολίσεις. Έχεις καταλάβει άλλωστε πως οι τριγύρω σου, φέτος, ήταν ιδιαίτερα βιάστικοι και έχουν κρεμάσει τα λαμπάκια τους εδώ και αρκετές εβδομάδες. Μέχρι όμως και τα Χριστούγεννα όλο και κάτι νέο θα κρεμάς ή θα τοποθετείς μέσα στο σπίτι για να το κάνεις πιο… christmas. Το τζάκι ας πούμε είναι ακόμη άδειο… και μη γιορτίνο.

Στην παρακάτω gallery θα δεις αρκετές ιδέες για το πώς μπορείς να κάνεις πιο γιορτινό τη γωνία αυτή του σαλονιού. Αν έχεις παιδιά στο σπίτι, τότε η ιδέα της «κάλτσας» υπάρχει ακόμη. Αν πάλι είσαι single ή μόλις συγκατοίκησες με τον φίλο σου και θες κάτι πιο minimal πιο… artistic, επένδυσε σε μερικά ξύλινα γράμματα και σχημάτισε την φράση «Merry Christmas». Όσον αφορά αυτά τα γράμματα, μπορείς να συνδυάσεις την αγαπημένη σου λέξη (love, joy, faith) με λίγα λευκά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Μία άλλη επίσης ιδέα που μας άρεσε (και θα την δεις και στην gallery) είναι τα κρεμαστά χάρτινα αστέρια πάνω από το τζάκι.