Εσύ κάθε πότε πλένεις την πετσέτα του μπάνιου;

Οι δουλειές του σπιτιού είναι ό,τι πιο βαρετό υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη και αυτό είναι ένας νόμος που δεν μπορεί να διαψεύσει και να καταπατήσει κανένας. Και όλο αυτό γίνεται ακόμη χειρότερο όταν μένεις μόνη σου –κακό πράγμα η ανεξαρτησία- και δεν έχεις και κανέναν να σε βοηθήσει σε αυτό.

Και εντάξει, ας παραβλέψουμε για λίγο τις πολύ βαριές δουλειές και ας εστιάσουμε σε αυτές που κάνεις άνετα μόνη σου. Είναι αυτά τα μικροπράγματα που σου φαίνονται ασήμαντα και δεν ξέρεις κάθε πότε πρέπει να τα καθαρίζεις/ αλλάζεις, με αποτέλεσμα να τα αμελείς.

Σε αυτά ανήκουν και οι πετσέτες του μπάνιου σου. Εσύ ήξερες κάθε πότε πρέπει να τις πλένεις ή έστω να τις αλλάζεις; Πιστεύουμε πως κι εσύ κάνεις αυτό το λάθος που τις κρατάς για αρκετό καιρό κρεμασμένες στο μπάνιο σου ή μήπως όχι; Μάθε λοιπόν, πως πρέπει να αλλάζεις ή να πλένεις την πετσέτα σου κάθε τρεις ημέρες και αυτό γιατί ακόμη και όταν τις αφήνεις να στεγνώσουν φυσιολογικά (μετά το μπάνιο σου δηλαδή) αναπτύσσονται μικρόβια, τα οποία σίγουρα δεν θέλεις να «μετοικήσουν» στο σώμα σου.

Ακόμη λοιπόν και αν δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού, θα θυμάσαι από μόνη σου κάθε πότε πρέπει να αλλάζεις πετσέτα στο μπάνιο σου.