Είσαι ξανθιά; Αυτά είναι τα χρώματα που σε κολακεύουν πιο πολύ

Μπορεί να ακούγεται λίγο old-school, αλλά πραγματικά, όπως και να το κάνουμε είναι μερικά χρώματα που απλά ταιριάζουν πολύ περισσότερο στις ξανθιές παρά στις μελαχροινές γυναίκες.

Και εδώ είναι που ερχόμαστε εμείς – και πολλές street style stars – για να σου το αποδείξουμε.

Ποια είναι όμως αυτά τα χρώματα; Μετά από αρκετό ψάξιμο στο street style που είδαμε στις τελευταίες Εβδομάδες Μόδας καταλήγουμε στα εξής:

Το κόκκινο (ιδανικά σε total looks)

Ποιος μπορεί να αρνηθεί την τεράστια δυναμική που εκπέμπει ένα κόκκινο outfit; Κανείς, ακριβώς. Ένα κατακόκκινο κοστούμι μπορεί να σου δώσει όχι μόνο στυλ, αλλά και πολλούς έξτρα πόντους αυτοπεποίθησης.

Τα metallics

Κάθε είδους! Χρυσό, ασημί, παγιέτες, πούλιες, ό, τι λάμπει είναι πραγματικός «χρυσός» για κάθε ξανθιά γυναίκα, που με αυτά μπορεί να λάμψει ακόμη περισσότερο.

Το μπλε του κοβαλτίου

Στην ουσία είναι μια αρκετά «ζωντανή» απόχρωση του μπλε, που ενώ δείχνει σχετικά αδιάφορη και βαρετή, μπορεί να απογειωθεί σε συνδυασμό με κάτι μαύρο. Μήπως να τη δοκίμαζες;

Το nude ροζ

Τα nudes ταιριάζουν ξεκάθαρα σε όλες τις γυναίκες, αρκεί να πρόκειται για τη σωστή απόχρωση. Στην περίπτωση των περισσότερων ξανθών γυναικών, αυτή είναι το πολύ απαλό ροζ. Girly, φρέσκο και φανταστικό!

Το σμαραγδί

Και σε ποια δεν αρέσει άλλωστε αυτή η υπέροχη απόχρωση του πράσινου; Από τα διαχρονικά αγαπημένα χρώματα των γυναικών, που όμως ίσως ταιριάζει λίγο παραπάνω στις ξανθιές! Extra tip: δοκίμασε το σμαραγδί σε ένα maxi παλτό, μετατρέποντας το outfit σου σε κάτι πραγματικά statement.