Κάντε δημιουργικό τον χώρο του γραφείου στο σπίτι σας

Κάντε δημιουργικό τον χώρο του γραφείου στο σπίτι σας

Πως θα πετύχετε να είναι ο εργασιακός σας χώρος δημιουργικός; Το εργασιακό περιβάλλον είναι ο χώρος που περνάτε τον περισσότερο χρόνο γι’ αυτό πρέπει να το φροντίζετε και να το αλλάζετε έτσι όπως σας βολεύει κάθε φορά. Ποιες είναι οι 5 ανέξοδες κινήσεις που μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε το περιβάλλον εργασίας, εκτός από τα έπιπλα γραφείου που πρόκειται να αγοράσετε ή που υπάρχουν ήδη στον χώρο σας;

Άνετο και ευχάριστο περιβάλλον

Η πρώτη κίνηση για αυτό είναι να αφήσετε το φως της μέρας να μπει στον χώρο και να έχετε προμηθευτεί μία καλή λάμπα εργασίας για τις βραδινές ώρες. Για την άνεσή σας, αγοράστε μία καλή καρέκλα που να κρατάει την πλάτη σας όρθια, εξασφαλίζοντας μία καλή στάση του σώματος. Ακόμα και στον χώρο εργασίας σας, μπορείτε να φέρετε από το σπίτι σας την αγαπημένη σας μολυβοθήκη, ένα μικρό βάζο με λουλούδια ή φωτογραφίες των αγαπημένων σας.


Φροντίστε τον υπολογιστή σας

Είναι σύνηθες φαινόμενο να κολλάει ο υπολογιστής, ειδικά όταν το δίκτυο είναι κοινό σε περιβάλλον εργασίας. Εγκαταστήστε ένα καινούργιο πρόγραμμα για να κάνετε πιο γρήγορα τις δουλειές σας.

Go green

Ακόμα και τα έπιπλα γραφείου πλέον ακολουθούν μία «πράσινη» πολιτική που τα θέλει να είναι κατασκευασμένα από υλικά που προστατεύουν το περιβάλλον. Κάντε και εσείς το ίδιο. Βάλτε εκτός από τον κλασικό κάδο και κάδους ανακύκλωσης. Έτσι θα νιώθετε σαν το σπίτι σας!

Οργανωθείτε

Ό,τι θα κάνει τον χώρο να μοιάζει πιο τακτοποιημένος το θέλουμε! Παραπάνω κλασέρ ή ντοσιέ δεν θα σας βλάψουν, αφού με μεγάλη ευκολία μπορείτε να βρίσκετε οτιδήποτε ψάχνετε.

Μην ξεχάσετε τα φυτά

Ένα μικρό φυτό εσωτερικού χώρου, δίνει ζωή στον χώρο σας και λειτουργεί πολύ ευεργετικά και στην απόδοσή σας.

Η εταιρεία Kombos μας προσέφερε αυτές τις συμβουλές. Εκεί θα βρείτε έπιπλα γραφείου σε πολύ καλές τιμές.

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας