Αυτά τα 5 χρώματα θα κυριαρχήσουν το 2018

Η Pantone ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ποιο είναι το «χρώμα του 2018» και η αλήθεια είναι πως η επιλογή του «Ultra Violet», του έντονου βιολετί, πολύ μας άρεσε γιατί είναι ένα χρώμα με «προσωπικότητα» που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είτε το εντάξεις στη διακόσμηση του σπιτιού σου, είτε στην γκαρνταρόμπα σου.

Αυτό, λοιπόν, είναι μία απόχρωση που σίγουρα θα δούμε και θα φορέσουμε πολύ την επόμενη χρονιά, δεν είναι όμως μέσα στα 5 top χρώματα που μας έχει «υποδείξει» το Pinterest και μας έχει ουσιαστικά αποκαλύψει πως θα πρωτοστατήσουν στην γκαρνταρόμπα μας το 2018.

Οι πιο hot αποχρώσεις έχουν βγει από τα περισσότερα pins σε street style φωτογραφίες τα τελευταίους μήνες και έχουν δείξει την τάση του κόσμου να επικροτεί συγκεκριμένα χρώματα και τα ρούχα πάνω στα οποία τα αντικρίζει. Μερικά από αυτά είναι το φούξια, το μπεζ, αλλά και το ανοιχτό μοβ (aka λιλά). Τα υπόλοιπα δεν έχεις παρά να τα δεις στην παρακάτω gallery! Καλή –και «χρωματιστή»- χρονιά να έχουμε!

Το κίτρινο, το οποίο ταιριάζει και σε μελαχρινές αλλά και σε πολύ ξανθιές με άσπρο δέρμα.

 

 

Το λιλά, το ρομαντικό μοβ που μας συντροφεύει από τα παιδικά μας χρόνια θα είναι σούπερ hot το νέο έτος που μας έρχεται.

 

 

Το φούξια! Συνδύασέ το με κόκκινο για να φτιάξεις το απόλυτο color-blocking σύνολο.

 

 

Το πορτοκαλί. Μπορεί να το θεωρείς ιδανικό για μαυρισμένες επιδερμίδες αλλά «δένει» αρμονικά και με total black, χειμερινά, looks.

 

 

To μπεζ όλες οι παρεμφερής ουδέτερες αποχρώσεις που θα είναι για ακόμα μία χρονιά συνώνυμες της απόλυτης κομψότητας.