Αυτά είναι τα ρούχα & τα αξεσουάρ που πάντα σου δίνουν στυλ

Yπάρχουν μερικά ρούχα και αξεσουάρ που είναι από τη φύση τους τόσο ντελικάτα και εξευγενισμένα που αναβαθμίζουν από μόνα τους κάθε σου εμφάνιση. Και δεν μιλάμε για εξεζητημένα κομμάτια που τα φοράς μία φόρα και είναι τόσο ιδιαίτερα και χαρακτηριστικά που μετά πρέπει μετά να τα κρύψεις βαθιά στα «άδυτα της γκαρνταρόμπας σου» και να κάνεις καιρό για να τα ξαναφορέσεις αλλά, αλλά για «basic pieces» ή για απλά στυλιστικά tricks που όλες μπορούμε να εφαρμόσουμε και να κάνουμε τις χειμερινές μας εμφανίσεις σοφιστικέ και καλόγουστες χωρίς κανέναν ιδιαίτερο κόπο.
Δες στην παρακάτω γκάλερι ποια είναι αυτά τα 5 στοιχεία του look σου που είναι από μόνα τους ικανά να κάνουν update στην εμφάνισή σου.

To ζιβάγκο: Eίναι από μόνο του το πιο σοφιστικέ είδος μπλούζας για αυτόν τον χειμώνα, αλλά και για κάθε χειμώνα. Άφησε τα μαλλιά σου από μέσα του, φόρεσε ένα έντονο κραγιόν και είσαι αυτομάτως υπέρμετρα chic.

Layering: Aν φορέσεις με τον σωστό τρόπο πολλές στρώσεις ρούχων, δεν θα μοιάζεις σαν κρεμμύδι. Το αντίθετο θα είσαι πολύ stylish. «Παίξε» με πολλά διαφορετικά είδη πανωφοριών, όπως κοντό bomber jacket και από πάνω μακρύ παλτό και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Statement σκουλαρίκια: Aρκεί μόνο να βάλεις τα μαλλιά σου μέσα στο πανωφόρι σου για να αναδείξεις το σχέδιό τους και εκείνα θα κάνουν όλη τη δουλειά για εσένα.

«Περίεργες» κάλτσες: Kαι για να εξηγηθούμε δεν εννοούμε να έχουν πάνω τον Mickey και την Minnie, αλλά διαφάνειες, floral μοτίβα, γεωμετρικά σχέδια και γενικά να μπορούν να φορεθούν μέσα από πέδιλα, loafers και χαμηλά μποτάκια και να κάνουν τη διαφορά.

Βlazer: Πάντα ένα τέτοιου είδους σακάκι προσθέτει κύρος σε μία καθημερινή αλλά και επίσημη εμφάνισή σου. Μην διστάσεις να το φορέσεις πάνω από φόρεμα, παντελόνι σε ίσια γραμμή και πουκάμισο αλλά και jean με φούτερ.