Το απόλυτο outfit για τον χειμώνα του 2017 – Τι θα φορέσουν οι άνδρες

Το απόλυτο outfit για τον χειμώνα του 2017 - Τι θα φορέσουν οι άνδρες

Είστε από τους τολμηρούς και θέλετε να βασιστείτε στην μόδα για ένα ανατρεπτικό look το φθινόπωρο του 2017; Οι 3GUYS σας προσφέρουν μοναδικές ιδέες για να τραβάτε τα βλέμματα. Στην οργάνωση της ντουλάπας σας για τον χειμώνα σίγουρα θα βρείτε ελλείψεις. Καλύψτε τις με τις παρακάτω οικονομικές αγορές:

Πουλόβερ με έντονο print

Ανδρικό πουλόβερ JORDY 52,50€

Το πλεκτό πουλόβερ θα φορεθεί από νωρίς φέτος από άνδρες. Προτιμήστε έθνικ σχέδια που προσφέρουν ανατρεπτικό look και είναι στην μόδα. Το πλεκτό JORDY είναι ζεστό ταιριάζει με όλα τα denim και αναμένεται να γίνει το αγαπημένο σας. Αν σκοπεύετε να επενδύσετε σε ένα ζεστό ρούχο για να ξεχειμωνιάσετε αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.

Το κόκκινο είναι της μόδας!

Ανδρική Ζακέτα Φούτερ ERROL 46,50€

Φέτος επιλέξτε κόκκινα ρούχα. Θα τα δείτε παντού και είναι μία μοντέρνα επιλογή για να ξεφύγετε από τα μπλε, καφέ, γκρι και μαύρα. Η ζακέτα ERROL είναι κομψή και καλύπτει όλες τις casual εμφανίσεις σας. Βάλτε λίγο χρώμα στον χειμώνα σας! Βρείτε την, εδώ.

Funky rock style

Ανδρική μπλούζα FURIUS 17,90€

Αν σας αρέσει το μαύρο, το σκοτεινό και τα alternative print, επιλέξτε το t-shirt FURIUS. Εμπνέει διαχρονικότητα και σας απομακρύνει από τους περιορισμούς της μόδας. Θα το φοράτε μια ζωή και θα έχετε κάθε φορά μία ξεχωριστή εμφάνιση.

Πείτε ναι στο ζιβάγκο

Ανδρική Πλεκτή Ζακέτα RICK 35€

Χωρίς να χρειάζεται να πάρετε μαζί σας κασκόλ, μπορείτε να ζεστάνετε το λαιμό σας, εύκολα και γρήγορα με ένα μάλλινο ζιβάγκο. Οι 3GUYS σας το προτείνουν και είναι πολύ ωραίο.
Ασσυμετρίες σε φερμουάρ

Και τις μακριές πλεκτές ανδρικές ζακέτες και τα πλαϊνά φερμουάρ τα έχουμε δει ήδη από πέρσι. Φέτος θα τα επιλέξετε και εσείς γιατί είναι πραγματικά μοντέρνα και λόγω της ιδιαιτερότητάς τους φοριούνται παντού και πάντα