Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση: H Country πλευρά του Καρό

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με καρό μοτίβα. Αν αγαπάτε το country style και επιθυμείτε να δώσετε στο σπίτι σας country πινελιές στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, χρησιμοποιήστε το καρό ως βασικό στοιχείο.

Στην αγορά θα βρείτε μεγάλη γκάμα καρό μοτίβων, με διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων και μεγέθη, που θα κάνουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας παιχνίδι. Ο συνδυασμός του κόκκινου με λευκό και πράσινο είναι τα πλέον αντιπροσωπευτικά χρώματα των Χριστουγέννων.

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το καρό στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση; Αυτό θα δούμε τώρα! Θα σας δείξουμε 3 τρόπους εύκολους, πανεύκολους και λίγο δύσκολους για να διακοσμήσετε πολύ όμορφα το σπίτι σας !!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με καρό κορδέλες

Προμηθευτείτε καρό κορδέλες για να στολίσετε διάφορα αντικείμενα όπως βάζα, κεριά και να δέσετε τα δώρα. Επίσης ένας άλλος όμορφος τρόπος, είναι με κορδέλες να δημιουργήσετε μικρούς και μεγάλους φιόγκους, που θα τους κρεμάσετε στην πόρτα του σπιτιού σας ( δείτε εδώ ιδέες για διακόσμηση πόρτας) και στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ( δείτε 5+1 στυλ).

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με καρό

 

Καρό ύφασμα & κόλλες περιτυλίγματος

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με καρό

Αν δεν τα καταφέρνετε και πολύ καλά με τη διακόσμηση, έχουμε την εύκολη λύση. Αγοράστε καρό κόλλες περιτυλίγματος και ντύστε κουτιά σε διαφορετικά μεγέθη τα οποία θα βάλετε σαν δώρα κάτω απ’ το δέντρο σας.

Αν πάλι πιάνουν τα χέρια σας μπορείτε να αγοράσετε καρό ύφασμα με το μέτρο και να ντύσετε διάφορα αντικείμενα ή να το χρησιμοποιήσετε ως λεπτομέρεια ή ακόμα και να φτιάξετε μόνες σας κάποιες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες..

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με καρό

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με καρό

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με καρό

 

Καρό καλλύματα

Αυτή είναι μία πρόταση για τις fans του καρό, γιατί βλέπουμε να διακοσμείται το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού. Καναπέδες, πολυθρόνες, τραπέζια, καλύπτονται με καρό ριχτάρια, κουβερτάκια, τραπεζομάντιλα, μαξιλάρια, κλπ.

1 Comment

Comments are closed