Ταπετσαρίες τοίχου που ανανεώνουν το σπίτι με τον πιο οικονομικό τρόπο

Ταπετσαρίες τοίχου που ανανεώνουν το σπίτι με τον πιο οικονομικό τρόπο

Σκέφτεστε να αλλάξετε ριζικά κάποια πράγματα μέσα στο σπίτι; Η αλλαγή χρώματος στον τοίχο είναι η πιο δραστική ενέργεια, όμως έχετε τον χρόνο για να βάψετε και να συμμαζέψετε μετά το σπίτι; Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι αυτό που χρειάζεστε.

Η ταπετσαρία προσφέρει προσωπικότητα στο δωμάτιο και δίνει την αίσθηση ανακαίνισης, χωρίς να χρειάζονται οι εκτεταμένες εργασίες μιας πραγματικής ανακαίνισης, ούτε φυσικά το κόστος της.

Τι πρέπει να προσέξετε για να αγοράσετε την καλύτερη ταπετσαρία για το σπίτι σας;

Υπάρχουν χιλιάδες ταπετσαρίες στο εμπόριο από τις οποίες πολλές είναι χάρτινες και αντέχουν λίγους μόνο μήνες, άλλες δεν έχουν καθόλου καλή αντοχή και πάει λέγοντας. Η εταιρεία DomoDecor ξεχωρίζει στον χώρο και προσφέρει ταπετσαρίες με ψηφιακή εκτύπωση, φωτοταπετσαρίες, πολυτελείς ταπετσαρίες και άλλες πιο ακριβές και πολυτελείς που μπορούν να προσαρμοστούν ακριβώς στον χώρο σας.

Ποιες είναι οι πιο ανθεκτικές;

Με βάση το υλικό τους διακρίνουμε και την ανθεκτικότητα που έχουν στις περιβαλλοντικές – καιρικές συνθήκες. Οι ταπετσαρίες από βινύλιο και ειδικές επιστρώσεις είναι οι πιο δημοφιλείς σήμερα, παρουσιάζοντας μεγάλη ευκολία στην τοποθέτηση.

Τι σχέδιο είναι στην μόδα φέτος;

Χιλιάδες σύγχρονα και μοντέρνα σχέδια, υφές και συνδυασμούς θα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία της Marburg μέσω του domodecor. Η επιλογή δεν καθορίζεται μόνο από τη μόδα αλλά και από τη χρήση και το στυλ που θέλετε να αποδώσετε στο δωμάτιο. Για παράδειγμα αν θέλετε να κάνετε τον χώρο να φαίνεται πιο ψηλός, τότε πρέπει να επιλέξετε κάθετες ρίγες.

Αν έχετε επαγγελματικό χώρο, οι φωτοταπετσαρίες είναι η καλύτερη επιλογή. Αν θέλετε να προσδώσετε σύγχρονο μοτίβο στο δωμάτιο, τότε επιλέξτε ταπετσαρίες τοίχου με γεωμετρικά μοτίβα, πετυχαίνοντας και δυνατές αντιθέσεις με κάποιον άλλο τοίχο του δωματίου.

Μπορώ να βάλω ταπετσαρία σε οποιονδήποτε τοίχο;

Ναι με κάποιες προϋποθέσεις! Οι ταπετσαρίες της Marburg εφαρμόζονται σε όλους τους καθαρούς και λείους τοίχους που δεν τους λείπουν κομμάτια από σοβά ή έχουν υγρασία.

Βρείτε χιλιάδες σχέδια από τις καλύτερες ταπετσαρίες τοίχου μόνο στο Domodecor!