Τα μυστικά κάθε ζωδίου για μια επιτυχημένη σχέση

Ο έρωτας, ένα συναίσθημα που μπορεί εντελώς ξαφνικά να μας ανεβάσει στα ουράνια και να μας κάνει να ζήσουμε τις πιο όμορφες μαγευτικές στιγμές ευτυχίας και πληρότητας και μέσα σε μία στιγμή όλα να καταρριφθούν και να μας προσγειώσει «ανώμαλα» στην πραγματικότητα.

Όλοι μας έχουμε βιώσει έντονες σχέσεις, δυνατούς έρωτες ή τουλάχιστον έχουμε αναζητήσει το άλλο μας μισό… Συχνά μπορεί να προκύπτουν στην ζωή μας λάθος άνθρωποι και εκεί που επενδύαμε συναισθηματικά σε ένα άτομο, ξαφνικά να διαπιστώνουμε ότι δεν μπορεί να μας δώσει όλα όσα έχουμε ανάγκη ή ονειρευόμασταν. Η αστρολογία έχει τη λύση… Μπορούμε με πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο – και με λίγες γνώσεις αστρολογίας- να κατανοήσουμε αν ταιριάζουμε ερωτικά με ένα άτομο που γνωρίσαμε, αλλά και ποιες είναι οι προοπτικές της σχέσης μας.
Για να το πετύχουμε αυτό, αρκεί να γνωρίζουμε σε ποιο στοιχείο της φύσης (φωτιά, γη, νερό, αέρας) ανήκει το ζώδιο μας ή του ατόμου που μας ενδιαφέρει. Για ακόμα πιο έγκυρα αποτελέσματα, θα πρέπει να κοιτάξουμε σε ποια ζώδια βρίσκονται οι πλανήτες στον αστρολογικό μας χάρτη (ή στον χάρτη του ατόμου που κοιτάζουμε) και να δούμε ποιο στοιχείο της φύσης υπερτερεί, δηλαδή σε ποιο στοιχείο της φύσης, βρίσκονται οι περισσότεροι πλανήτες.

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ (ΚΡΙΟΙ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ)

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ζωδίων της φωτιάς, τότε είσαι ένας δυναμικός άνθρωπος που έχεις πάθος και λαχτάρα για τη ζωή. Ο έρωτας είναι για σένα πηγή ενέργειας, σε αναζωογονεί και σε ενθουσιάζει. Έχεις πολλές κατακτήσεις και δεν μπορείς να δεχτείς εύκολα την ερωτική απόρριψη, φροντίζεις λοιπόν πάντα να κυνηγάς και να κατακτάς τους ερωτικούς σου στόχους και σχεδόν πάντα τα καταφέρνεις. Αναζητάς έναν ερωτικό σύντροφο με τον οποίο θα μπορείς να μοιράζεσαι έντονες ερωτικές στιγμές και η φλόγα του πόθου και του πάθους θα είναι πάντα αναμμένη στη σχέση σας.
Ιδανικό ερωτικό ταίριασμα
Η αισθηματική σχέση που μπορεί να σε καλύψει και να χαρακτηριστεί «ιδανική» από πλευράς συμβατότητας είναι με ένα από τα ζώδια του ίδιου στοιχείου με το δικό σου, δηλαδή με Κριό, με Λέων ή Τοξότη. Τα συναισθήματα που αναπτύσσονται ανάμεσά σας είναι δυνατά και παθιασμένα και η πορεία της σχέσης σας διαγράφεται επιτυχής γιατί ο ένας καλύπτει τις ανάγκες του άλλου. Βασική επιθυμία των ζωδίων της φωτιάς είναι η δράση και σίγουρα η σχέση με ένα ζώδιο που ανήκει στο ίδιο στοιχείο με σένα, θα μείνει αξέχαστη στην πορεία της.

Τα αντίθετα πάντα έλκονται

Η σχέση σου με τα ζώδια του Αέρα, δηλαδή με Δίδυμους, Ζυγούς ή Υδροχόους, θα σου φανεί ως μία συναρπαστική πρόκληση. Τα «αέρινα» ζώδια μπορούν εύκολα με τον διάλογο και την επικοινωνία να τιθασεύσουν τις ηγετικές σου διαθέσεις. Με την κοινωνικότητά τους αλλά και το πνεύμα τους, καταφέρνουν να σε διεγείρουν και να σε κρατούν σε εγρήγορση.

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη

Με τα ζώδια της Γης, δηλαδή με Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, η σχέση σας μπορεί να χαρακτηριστεί αδιάφορη και η εξέλιξή της αποδεικνύεται ανιαρή. Η λογική και πρακτική προσέγγιση, που έχουν για τον έρωτα τα γήινα ζώδια, δεν ταιριάζει με την ενθουσιώδη, κεφάτη και εξωστρεφή φύση σου, που θέλεις να κάνεις κάθε επιθυμία σου πραγματικότητα, έστω και αν έχει κόστος.

Ξανασκέψου το

Με τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες), αρχικά θα ενθουσιαστείς και θα νιώσεις ότι έχεις «ερωτοχτυπηθεί». Η πορεία της σχέσης όμως δεν προδιαγράφεται το ίδιο έντονη, αφού πολύ σύντομα θα θεωρήσεις δεδομένα τα συναισθήματα του υδάτινου ζωδίου και θα νιώσεις ότι πιέζεσαι συναισθηματικά. Το κίνητρο για ερωτικό κυνήγι και κατάκτηση, γρήγορα σου φεύγει με τα ζώδια του νερού…

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΤΑΥΡΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ)

Μπορεί να ακούμε συχνά πως «ο έρωτας δεν έχει λογική» ή «ο έρωτας σου παίρνει τα μυαλά», στην περίπτωση την δική σου όμως αυτό δεν ισχύει. Πριν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο στον έρωτα, έχεις πρώτα μετρήσει όλες τις παραμέτρους και είναι για σένα μία συνειδητή απόφαση βασισμένη στην λογική. Είσαι ένα άτομο πρακτικό, συγκροτημένο, υπεύθυνο και σοβαρό, που επιθυμείς να έχεις στη ζωή σου μία σχέση με εξέλιξη, με πορεία και αποφεύγεις τις επιπολαιότητες και τις παρορμήσεις. Αναζητάς έναν ερωτικό σύντροφο που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να μπορείς να έχεις μαζί του μία υγιή και ισορροπημένη σχέση με προοπτικές.

Ιδανικό ερωτικό ταίριασμα

Η ιδανική σχέση για σένα είναι με ένα από τα ζώδια του ίδιου στοιχείου με το δικό σου, δηλαδή με Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω. Μπορεί η εξέλιξη της σχέσης σας να είναι αργή – επειδή και οι δύο πλευρές θεωρείται πως στις αισθηματικές σχέσεις πρέπει να βαδίζετε με αργά και σταθερά βήματα- όμως από την στιγμή που θα διακρίνεται ότι τα αισθήματά σας είναι αληθινά, τότε κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σας χωρίσει. Στη σχέση των «γήινων» ζωδίων υπάρχουν κοινοί στόχοι, φιλοδοξίες και στηρίζεται την πορεία σας στην σταθερότητα!

Τα αντίθετα πάντα έλκονται

Τα ζώδια του Νερού, δηλαδή οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, μπορούν να καλύψουν όλα τα κενά που πιθανότατα έχεις στη ζωή σου. Είσαι ένας άνθρωπος που ακολουθείς πάντα τα μονοπάτια της λογικής σου, σε αντίθεση με τα ζώδια του Νερού που λειτουργούν με το συναίσθημα και την διαίσθηση. Μπορεί αρχικά να λειτουργήσεις καχύποπτα και επιφυλακτικά απέναντι σε ένα υδάτινο ζώδιο, στην πορεία όμως θα αντιληφθείς ότι η διαφορετικότητά σας , σε ολοκληρώνει!

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη

Δύσκολα μπορείς να επενδύσεις σε μία μελλοντική αισθηματική πορεία με τα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Αρχικά θα σε γοητεύσουν με την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό τους, στην πορεία όμως θα αντιληφθείς ότι για να μπορέσετε να είστε καλά μαζί θα πρέπει να υπάρχουν και ανάμεσά σας κάποια όρια.

Ξανασκέψου το

Καλή η θεωρία, όμως εσύ για να πειστείς θέλεις πράξεις, γι’ αυτό και η σχέση σου με τα ζώδια του Αέρα (με Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους), πάντα θα σου αφήνει αρκετά κενά. Μπορεί αρχικά να γοητευτείς από τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας τους, όμως δύσκολα θα καταφέρεις να πειστείς για την σοβαρότητά τους, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η συμπεριφορά τους θα σου φανεί αρκετά επιπόλαιη.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ (ΔΙΔΥΜΟΙ, ΖΥΓΟΙ, ΥΔΡΟΧΟΟΙ)

Βασικό συστατικό για μία επιτυχημένη σχέση είναι για σένα η επικοινωνία ! Θέλεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που θα καταφέρει να σου διεγείρει το μυαλό και θα έχετε κοινά γούστα και ενδιαφέροντα. Σου αρέσει το φλερτ και ερωτεύεσαι εύκολα, όμως όσο γρήγορα ενθουσιάζεσαι , το ίδιο γρήγορα χάνεις και το ενδιαφέρον σου. Πολλές φορές στα αισθηματικά σου λειτουργείς με αστάθεια και επιπολαιότητα, ωστόσο δεν σου αρέσει να πληγώνεις και προσπαθείς πάντα να διατηρείς φιλικές επαφές με τα άτομα που έχουν περάσει από τη ζωή σου.

Ιδανικό ερωτικό ταίριασμα

Ταύτιση σκέψεων, απόψεων και επιθυμιών θα έχεις με τα ζώδια που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο με σένα, δηλαδή με Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους. Μαζί μπορείτε να μοιραστείτε έναν ξέφρενο έρωτα, που θα σας δώσει μοναδικές εμπειρίες και θα στηρίζεται στην επικοινωνία και στην διασκέδαση! Η σχέση σας μπορεί να εξελιχθεί και να έχει προοπτικές αφού τα ζητούμενα και τα «θέλω» σας έχουν την πλήρη ταύτιση.

Τα αντίθετα πάντα έλκονται

Συναρπαστική είναι η σχέση σου με τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες)! Σε προκαλούν να ξεφύγεις από τα όρια σου και σε βοηθούν να εκφραστείς και να λειτουργήσεις χωρίς όρια. Το πάθος που δημιουργείται ανάμεσά σας είναι δυνατό και οι προοπτικές είναι καλές, αφού όταν έχεις στο πλάι σου ένα ζώδιο της φωτιάς αισθάνεσαι πώς βελτιώνεσαι και γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος!

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη

Με τα ζώδια του Νερού, δεν μπορείς να βρεις πολλά κοινά σημεία και τις περισσότερες φορές δεν κατανοείς τον τρόπο που σκέφτονται και αντιδρούν σε δεδομένες στιγμές. Η συμπεριφορά τους μπορεί να σου φανεί αρκετά υπερβολική αλλά και καταπιεστική.

Ξανασκέψου το

Με τα ζώδια της Γής (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους), θα τα βρεις σκούρα! Το σημείο ταύτισης είναι ότι εσύ έχεις λαμπρές ιδέες, που ένα γήινο ζώδιο μπορεί να σε βοηθήσει να τις πραγματοποιήσεις. Ωστόσο για τα ερωτικά ζητήματα, τα γήινα ζώδια είναι για σένα αρκετά προβλέψιμα και πρακτικά και αυτό είναι κάτι που δεν σε καλύπτει, γιατί είσαι της άποψης πως το αλατοπίπερο στον έρωτα είναι η «τρέλα» και ο αυθορμητισμός!
ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ (ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΣΚΟΡΠΙΟΙ, ΙΧΘΥΕΣ)
Όταν ερωτεύεσαι τα δίνεις όλα, χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα! Ακολουθείς πάντα την καρδιά σου και εκδηλώνεις όλα όσα αισθάνεσαι, έστω και αν ξέρεις ότι αργότερα μπορεί να το μετανιώσεις ή να πληγωθείς. Λειτουργείς πάντα βάση συναισθήματος, έχεις ευαισθησίες, ρομαντισμό και απέραντη τρυφερότητα! Θέλεις στο πλάι σου έναν ερωτικό σύντροφο που θα μπορεί εύκολα να βρει το κλειδί της καρδιάς σου, το οποίο θα ξεκλειδώσει το σεντούκι της ψυχής σου και θα φέρει στην επιφάνεια πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Ιδανικό ερωτικό ταίριασμα

Το απόλυτο ρομάντζο μπορείς να το ζήσεις με τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύς (με τους οποίους έχεις το ίδιο στοιχείο ζωδίου). Μεταξύ σας αναπτύσσονται πολύ γρήγορα συναισθήματα αμοιβαίας εκτίμησης, σεβασμού και αγάπης, που μπορούν πολύ εύκολα να σας οδηγήσουν στα σκαλιά της εκκλησίας…

Τα αντίθετα πάντα έλκονται

Τα ζώδια της Γης – δηλαδή οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι- στην αρχή θα σου φανούν εντελώς ξένοι από τον δικό σου τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Ο λογικός και πρακτικός τους τρόπος προσέγγισης στον έρωτα, έρχεται σε αντίθεση με την συναισθηματική σου φύση. Ωστόσο ένα γήινο ζώδιο μπορεί να σε βοηθήσει να αναπτύξεις περισσότερο την λογική και την ικανότητά σου στην οργάνωση. Εύκολα μπορείς να τους εμπιστευτείς και να κάνεις όνειρα μαζί τους, αφού σου εμπνέουν την ασφάλεια και την σταθερότητα.

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη

Εύκολα μπορείς να νιώσεις ερωτικό πάθος και ενθουσιασμό για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους), δύσκολα όμως μπορείς να παραμείνεις με ένα αέρινο ζώδιο σε μία μόνιμη σχέση. Αντιμετωπίζουν τις ερωτικές τους υποθέσεις με πιο ανάλαφρο τρόπο από εσένα και αυτό σου εντείνει τις ανασφάλειές σου. Η άστατη και επιπόλαιη συμπεριφορά τους στον έρωτα, θα σε κάνουν γρήγορα να καταλάβεις ότι η σχέση σας δεν έχει μακρόχρονη πορεία…

Ξανασκέψου το

Τα συναισθήματά σου μπορεί εύκολα να πληγωθούν από τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), που είναι στη φύση τους να θέλουν να έχουν πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις αισθηματικές υποθέσεις. Μαζί τους μπορείς να περάσεις καλά, όμως ο δυναμικός και εκρηκτικός τους χαρακτήρας σου προκαλεί συναισθηματικά κενά…