Νέα σχέδια για το μανικιούρ σου – Πάνω από 30 προτάσεις

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου έφτασε και τι καλύτερο από το να τον υποδεχθείτε με υπέροχα σχέδια μανικιούρ. Νύχια βαμμένα με τις κορυφαίες αποχρώσεις μανό και τα top nail trends της εποχής που θα ολοκληρώσουν την κάθε σας εμφάνιση με μια υπέροχη νότα.

Προτάσεις μανικιούρ για να δοκιμάσετε το Δεκέμβριο 2017:

Οι επιλογές στο μανικιούρ που μπορείτε να δοκιμάσετε, σύμφωνα με τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την εποχή, είναι αμέτρητες. Από τα απλά μονόχρωμα νύχια σε σκούρα χρώματα, αλλά και σε nude, κόκκινες και ροζ αποχρώσεις, μέχρι τα πιο περίτεχνα με glitter, Chunky Nail Polish και 3D κοσμήματα.

Αν επιλέξετε λοιπόν να κάνετε ένα απλό μονόχρωμο μανικιούρ, οι must αποχρώσεις βερνικιών για την εποχή είναι οι nude, μαύρο, γκρι, κόκκινο και opaque (θολές) μεταλλικές αποχρώσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να πειραματιστείτε με τα μωβ νύχια, καφέ, πράσινα και μπλε.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα color block σχέδια στα νύχια. Πρόκειται για ένα nail art που χρειάζεται δυο ή περισσότερα χρώματα μανό για να δημιουργηθεί. Αφού επιλέξετε τις αποχρώσεις που επιθυμείτε, χρωματίζετε το νύχι χωρίζοντας το σε γεωμετρικά χρωματιστά σχήματα.

Μπορεί το γαλλικό μανικιούρ να είναι πολυαγαπημένο, ωστόσο φέτος στην κορυφή έρχεται το ανάποδο γαλλικό, γνωστό και ως half moon nails. Στην περίπτωση αυτή η γραμμή του γαλλικού δημιουργείται στη βάση του νυχιού και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Μια ακόμη όμορφη ιδέα μανικιούρ για να δοκιμάσετε το Δεκέμβριο 2017 είναι η διακόσμηση με γραμμές και τελείες. Είναι το πιο απλό κι όμως πολύ εντυπωσιακό σχέδιο που μπορείτε να κάνετε στα νύχια. Απλά επιλέξτε ένα διαφορετικού χρώματος βερνίκι νυχιών και σχεδιάστε ευθείες, καμπυλωτές ή κυματιστές γραμμές και τελείες σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε. Για ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη δημιουργία ευθειών γραμμών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ σε διάφορες αποχρώσεις.

Τέλος, για πιο λαμπερά μανικιούρ επιλέξτε να στολίσετε τα νύχια σας με glitter σε όλο τους το μήκος ή σε ένα κομμάτι αυτού. Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε τα υπέροχα chunky nail polish με νιφάδες σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Και τέλος, δοκιμάστε να δημιουργήσετε ένα άκρως εντυπωσιακό και γιορτινό μανικιούρ με 3D κοσμήματα, όπως swarovski, πέρλες, μεταλλικές λεπτομέρειες κλπ.

Δείτε περισσότερες προτάσεις μανικιούρ για να δοκιμάσετε το Δεκέμβριο 2017, στο φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί.