Λευκό τζιν ΚΑΙ τον Χειμώνα! Πώς θα το συνδυάσεις

Μερικά πράγματα, παρόλο που πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, είναι ταυτισμένα στο μυαλό μας με το καλοκαίρι. Ένα από αυτά είναι τα λευκά παντελόνια, ακόμα και αν αυτά είναι τα all time classic jeans. Ένα άσπρο παντελόνι δεν παύει να είναι ένα άσπρο παντελόνι, ταυτισμένο στη συνείδησή σου με μαύρισμα, τροπικές θερμοκρασίες, cropped tops και αέρινες μπλούζες. Επειδή όμως τέτοια στυλιστικά στερεότυπα καλό είναι να «σπάνε», τα denim παντελόνια φοριούνται άνετα και τον χειμώνα, αρκεί μα βρεις τον κατάλληλο ύφος, τα σωστά αξεσουάρ και φυσικά τα πανωφόρια που θα συνδυάσεις μαζί τους.

Οι μάλλινες, oversized ζακέτες, τα statement coats, τα biker jackets και φυσικά τα puffer jackets, είναι ό,τι καταλληλότερο μπορείς να φορέσεις τώρα που είναι σχεδόν χειμώνας, με το άσπρο denim παντελόνι σου. Στην παρακάτω gallery σου αναλύουμε τους πέντε δικούς μας, νέου τρόπους να τα βάλεις!

white jeans grey coat grey sweater black pumps fall neutrals fall whites garance doran via bloglovin.com

H Alexa Chung το φόρεσε με λευκό πουλόβερ δημιουργώντας ένα total white look, το οποίο «έσπασε» με ένα tailored, μαύρο παλτό και ένα ζευγάρι μποτάκια. Μία σοφιστικέ ανδρόγυνη πινελιά που ανέδειξε το σύνολό της.

Το λευκό jean είναι αρκετά casual από τη φύση του, οπότε αν θες να του δώσεις ένα winter twist αρκεί να το φορέσεις με τα κατάλληλα, εκκεντρικά αξεσουάρ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα slides με γούνα και ένα blazer σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Το λευκό με το μπεζ είναι ένας από τους πιο κομψούς συνδυασμούς που μπορεί να σκεφτεί κανείς και αν αυτό «μεταφραστεί» και σε ζεστά υλικά, όπως είναι το denim, το μαλλί και η γούνα, τότε έχεις δημιουργήσει ένα σούπερ chic οutfit για αυτό τον καιρό.

Αν θες να βάλεις το άσπρο denim σου με έναν πραγματικά cool αλλά παράλληλα ζεστό τρόπο, φόρεσε το με ένα slogan T-shirt και ένα statement παλτό σε κάποιο εκκεντρικό μοτίβο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Τα καρό, τα εμπριμέ και τα animal prints είναι σοφές επιλογές.

Μπορείς να το βάλεις και όπως η αγαπημένη μας Caroline de Maigret, με ένα preppy πουκάμισο και μία αέρινη κάπα και είσαι άψογα ντυμένη για την βραδινή σου έξοδο. Ποιος είπε ότι τα άσπρα jeans είναι μόνο για το πρωί;