Κυκλοφόρησε με στυλ ακόμα κι όταν βρέχει

Οι βροχοπτώσεις μπορεί να σου χαλάνε τη διάθεση, αν εμποδίζουν τις μετακινήσεις σου, να μην σου επιτρέπουν να κάνεις τις εξωτερικές δουλειές σου όπως τις είχες προγραμματίσει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σου «χαλάνε» τις στυλιστικές σου επιλογές και να μην σε αφήνουν να φορέσεις τα σύνολα που σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν styling tips ακόμα και για τις βροχερές, φθινοπωρινές μέρες, που μπορούν να αναβαθμίσουν τα σύνολά σου και να σε κάνουν να δείχνεις και να νιώθεις πιο λαμπερή και stylish, από ποτέ. Και στα αναλύουμε ευθύς αμέσως στην παρακάτω γκάλερι.
IMG 9959

Το αδιάβροχο αλλιώς…φόρεσε το σαν statement κομμάτι πάνω από πιο «καλά» ρούχα. Θα δώσει ένα sporty twist σε ένα lingerie φόρεμα, μία διαφάνεια, ένα βελούδινο παντελόνι και επίσης θα σε προστατέψει και από τη βροχή.

 

Layering for ever! Φόρεσε κανονικά το σύνολό σου όπως το είχες οραματιστεί ανεξαρτήτως βροχής και απλά από πάνω βάλε ένα πιο χοντρό, αδιάβροχο μπουφάν σαν το puffer jacket της φωτογραφίας. Με το που κοπάσει η καταιγίδα μπορείς να το βγάλεις και να είσαι πολύ κομψά ντυμένη.

Οι γαλότσες δεν είναι μόνο για τα χωράφια και τις αγροτικές εργασίες. Μια χαρά μπορείς να τις φορέσεις και μέσα στην πόλη με αυτόν τον καιρό και μάλιστα να τις συνδυάσεις με κοντές φούστες, οπάκ καλσόν και ζεστά πουλοβεράκια για ένα πιο preppy, καθημερινό look.

To statement παλτό είναι ο καλύτερός σου φίλος όταν βρέχει! Όσο πιο ογκώδες και εντυπωσιακό, σαν αυτή τη γούνα της φωτογραφίας, τόσο το καλύτερο για να αναβαθμίσεις το συμβατικό, «βροχερό» look σου που μπορεί να αποτελείται από ένα απλό jean και ένα πουλόβερ.

Tα καπέλα είναι και στυλάτα και σε προστατεύουν από την βροχή, όταν αυτή δεν πέφτει με μεγάλη ένταση. Διάλεξε ένα κομψό, μαύρο πλατύγυρο και φόρεσέ το με ένα corporate πρωινό outfit. Εγγυημένη επιτυχία!