Φόρεσε το φουλάρι σου με 3 διαφορετικούς τρόπους

Τα αξεσουάρ είναι κάτι που πάντα θα έχει ανάγκη η ντουλάπα σου. Δεν είναι σχεδόν ποτέ αρκετά και έχουν την τάση να δείχνουν την προσωπικότητά σου. Είναι αυτά που θα κάνουν το στιλ σου ξεχωριστό, θα αναδείξουν ακόμα και το πιο απλό σου φόρεμα και θα σε κάνουν να λάμψεις στην επίσημη εμφάνισή σου. Είναι όμως απαραίτητα και στην καθημερινότητά σου, αφού μπορούν να αναδείξουν το outfit σου αλλά και να σου φτιάξουν την διάθεση.

Τουλάχιστον εγώ μπορώ να στήσω ένα ολόκληρο outfit, μόνο με τα αξεσουάρ και ένα από τα αγαπημένα μου είναι το φουλάρι σε όλα τα μεγέθη, τα χρώματα ή τα σχέδια. Κι επειδή έχω την αίσθηση, ότι φέτος θα έχει δυνατή παρουσία στο street style, θα σου δείξω πώς μπορείς να το φορέσεις με 3 διαφορετικούς κι εύκολους τρόπους, είτε θες να πας στο γραφείο, είτε για καφέ.

Δεν σε περιορίζει σχεδόν καθόλου το outfit, εκτός κι αν είναι από μόνο του υπερβολικό. Στις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω, εγώ φοράω ένα λευκό φούτερ και ένα μαύρο παντελόνι με sneakers και το φουλάρι ήταν το highlight που έκανε το outfit λίγο πιο ενδιαφέρον. Βάλε στα χείλη σου ένα έντονο κραγιόν και είσαι έτοιμη.

Στο λαιμό

Ένα απλο δέσιμο στο λαιμό μπορείς αμέσως να αναδείξεις το λευκό top, πουλόβερ ή πουκάμισο με έναν sophisticated τρόπο.

Στο χέρι

Μία ωραία κι όχι τόσο συνηθισμένη ιδέα είναι να μεταμορφώσεις το φουλάρι σου σε ένα statement βραχιόλι, δένοντάς το στον καρπό σου.

Στα μαλλιά

Για εσένα που θες ένα κομψό touch στο look σου, το φουλάρι μπορεί να τυλιχτεί γύρω από το χαμηλό ponytail σου. Ακόμα κι αν τα μαλλιά σου είναι κοντά το αποτέλεσμα θα είναι άψογο, αν φροντίσεις να δέσεις όμορφα το φουλάρι σου.