Επίσημες εμφανίσεις με στυλ & στην εγκυμοσύνη

Aν διανύεις και εσύ αυτή την τρυφερή περίοδο της εγκυμοσύνης και βρίσκεσαι στους τελευταίους μήνες, τότε γνωρίζεις πως μαζί με την χαρά και την πληρότητα που αισθάνεσαι, νιώθεις κάποιες φορές και ένα μικρό «τσίμπημα» ανασφάλειας όσο αφορά την εμφάνισή σου καθώς τα περισσότερα από τα παλιά σου ρούχα δεν σου μπαίνουν και πρέπει όχι μόνο να αγοράσεις καινούργια αλλά να βρεις και τον κατάλληλο τρόπο για να τα φοράς ανά περίσταση. Οι επίσημες εμφανίσεις και τα βραδινά καλέσματα, είναι κάποιες από αυτές και είναι σαφώς «πιο δύσκολες» στυλιστικά από τα πρωινά που μπορείς να βγεις έξω με ένα ειδικό κολάν εγκυμοσύνης και ένα πουλόβερ.

Γι’ αυτές τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις είμαστε εμείς εδώ για να σου δώσουμε πέντε στυλιστικά μυστικά που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη την επόμενη φορά που θα έχεις να παρευρεθείς σε ένα party, σε ένα event, ακόμα και σε ένα αυστηρό επαγγελματικό ραντεβού. Γιατί μία μέλλουσα μητέρα δεν πρέπει ποτέ να χάνει την φινέτσα και την γοητεία της ακόμα και όταν στριμώχνεται σε ένα «Μικρό Μαύρο Φόρεμα» (aka L.B.D.) τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

#Τα σωστά εσώρουχα είναι το παν
maternity party dresses 241392 1510179585616 image.640x0c
Μην διστάσεις να φορέσεις κάτι εφαρμοστό που θα σε κάνει να δείχνεις πιο λεπτή, αρκεί να βάλεις από μέσα ένα εσώρουχο χωρίς ραφές που αγκαλιάζει την κοιλιά σου χωρίς όμως να διαγράφει την σιλουέτα σου.

#Το Μικρό Μαύρο Φόρεμα είναι ακόμα ο καλύτερός σου φίλος
maternity party dresses 241392 1510179577873 image.640x0c
Δεν είναι ανάγκη να αποχωριστείς το αγαπημένο σου ρούχο τώρα που είσαι έγκυος, αρκεί να βρεις ένα στο νούμερο σου από καλό, σκληρό ύφασμα που να «κρατάει» την κοιλιά και να ανασηκώνει τους γλουτούς. Και θα είσαι και πάλι κομψή και στυλάτη.

#Τα φορέματα δεν είναι μονόδρομος
maternity party dresses 241392 1510179569552 image.640x0c
Να το θυμάσαι αυτό κάθε φορά που σκέφτεσαι πως δεν σε κολακεύουν πια ούτε τα mini, ούτε τα midi. Tα παντελόνια με ένα σακάκι, ένα καλό κασμιρένιο πουλόβερ ή ένα ριχτό πουκάμισο είναι μία πρώτης τάξεως επιλογή για τα πιο επίσημα looks σου.

#Μην ξεχνάς τα αξεσουάρ
maternity party dresses 241392 1510179566663 image.640x0c
Μπορεί στα ρούχα να κάνεις πιο συμβατικές γραμμές και να επιλέγεις συγκεκριμένες φόρμες και αυστηρές μονοχρωμίες για να αποφύγεις το ενδεχόμενο να σου προσθέτουν πόντους, αλλά στα αξεσουάρ μπορείς να φανείς τολμηρή και να πειραματιστείς με statement κοσμήματα, πολύχρωμα φουλάρια και It-bags, κάνοντας πραγματικά εντυπωσιακό styling στο σύνολό σου.

#Τα τακούνια σου δεν πρέπει να είναι πολύ ψηλά
maternity party dresses 241392 1510179560315 image.640x0c
Για να τα φορέσεις χωρίς να κουραστείς όσες το δυνατόν περισσότερες ώρες γίνεται πρέπει να είναι αυστηρά μέχρι 8 πόντους. Αλλιώς θα αρχίσεις να δυσφορείς φορώντας τα και θα ονειρεύεσαι τα φλατ μποτάκια σου από την ώρα που θ μπεις στο event ή στο party.