Είσαι με Σκορπιό; Δες τι να περιμένεις!

Οι Σκορπιοί έχουν -και όχι άδικα- τη φήμη του πιο παθιασμένου αστερισμού στον ζωδιακό κύκλο αν και σε γενικές γραμμές δεν το φανερώνουν ιδιαίτερα πριν να είναι έτοιμοι να…χτυπήσουν. Παράλληλα όμως είναι και έντονα πιστοίπαθιασμένοι και φροντίζουν πολύ όσους αγαπούν.

Ένας ερωτευμένος Σκορπιός δεν ανοίγεται καθόλου εύκολα όσον αφορά τα συναισθήματά του αφού ο έρωτας και η αγάπη του ξυπνούν το αίσθημα της αυτοπροστασίας. Νιώθει ευάλωτος και αυτό δεν του αρέσει καθόλου. Μην ξαφνιαστείς αν ανακαλύψεις ότι σε «έψαξε» εξονυχιστικά πριν αποφασίσει να βγει μαζί σου. Και δεν εννοούμε απλά ένα Gooogle ή Facebook search.

Συνηθίζουν να προχωράνε με αργά βήματα σε μια νέα σχέση. Τους ελκύει ιδιαίτερα το παιχνίδι της αποπλάνησης και μπορεί εύκολα να κάνουν πίσω, αν θεωρήσουν πως τους την «πέφτουν» ευθέως και με τρόπο που οι ίδιοι θεωρούν χυδαίο. Είναι σεξουαλικά πλάσματα, αλλά οι περισσότεροι έχουν έναν αέρα αξιοπρέπειας ως κάλυψη για κάθε είδους ιδιωτικές απολαύσεις.
Και η λέξη «ιδιωτικές» είναι και η λέξη κλειδί για έναν Σκορπιό. Θα σας ξεψαχνίσει στις ερωτήσεις, ενώ ο ίδιος θα αποκαλύψει ελάχιστα.

Για να κερδίσεις έναν Σκορπιό να είσαι πάντα ο εαυτός σου, αλλά τουλάχιστον στη φάση της πρώτης γνωριμίας καλλιέργησε κι έναν αέρα μυστηρίου γύρω από τον εαυτό σου.

Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Άρη (παραδοσιακό) και τον Πλούτωνα(μοντέρνο) και η αγάπη είναι μερικές φορές μια μάχη ανάμεσα στα «θέλω» του.

Μια σχέση με τον Σκορπιό μπορεί να μην είναι εύκολη, αλλά αλλάζει τη ζωή σου, καθώς φτάνει συχνά στην ψυχή. Δεν είναι μια επιφανειακή σχέση, ο Σκορπιός φέρνει ολόκληρο τον εαυτό του και ψάχνει για άλλους που είναι ικανοί να κάνουν το ίδιο.

★ ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ

⋆ Μην πεις ψέματα για να εντυπωσιάσεις. Είναι σίγουρο ότι θα το καταλάβει και θα φύγει.
⋆ Μην του κάνεις πολλές προσωπικές ερωτήσεις, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της γνωριμίας σας.
⋆ Προσπάθησε να μην δείξεις αδυναμία γιατί θα χάσεις τον σεβασμό του.
⋆ Πριν ξεκινήσεις μια σχέση με Σκορπιό σκέψου καλά γιατί το κάνεις. Αν σκοπεύεις με οποιοδήποτε τρόπο να τον εκμεταλλευτείς ξανασκέψου το.
⋆ Μην προσπαθήσεις να τον χειραγωγήσεις και να τον κατευθύνεις. Θα χάσεις…
⋆ Μην υποτιμήσεις ποτέ την ικανότητά του να περνάει το δικό του.
⋆ Αν είσαι ανταγωνιστική από τη φύση σου και το προσπαθήσεις με ένα Σκορπιό θα μάθεις να χάνεις.
⋆ Αν έχεις ανασφάλειες και βυθίζεσαι στην αυτολύπηση, ψάξε κάποιον άλλον.
⋆ Μην υποθέσεις ότι είστε ζευγάρι από το πρώτο ραντεβού.
⋆ Τα προσωπικά σας και τι συμβαίνει μεταξύ σας κράτα τα για σένα.
⋆ Εννοείται δεν ποστάρεις στο facebook ότι αφορά τη σχέση σας και δεν τον ταγκάρεις σε φωτογραφίες πριν σου δώσει την άδεια.

★ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

⋆ Να ντύνεσαι για να αποπλανήσεις και όχι για να προκαλέσεις.
⋆ Να διαλέγεις μέρη να βρεθείτε που έχουν ένα μυστήριο και ατμόσφαιρα.
⋆ Να τον ακούς με πραγματικό ενδιαφέρον.
⋆ Μίλα του και για ότι σε παθιάζει.
⋆ Αν πάτε μαζί σινεμά να του προτείνεις να δείτε μια ταινία μυστηρίου.
⋆ Δείξε του πως έχεις αυτοπεποίθηση.
⋆ Στήριξέ τον αλλά μην προσπαθήσεις να τον ελέγξεις ή να του δείξεις λύπηση.
⋆ Διάλεξε για εκείνον δώρα που δείχνουν ότι νοιάζεσαι. Κάτι που θα επιλέξεις γιατί κάποια στιγμή το ανέφερε κι εσύ το θυμήθηκες θα τον ξετρελάνει.
⋆ Σχεδίασε μια απόδραση μόνο για δύο κάπου που κανείς δεν θα γνωρίζει.