2+1 casual προτάσεις από χειμωνιάτικες πλατφόρμες και μποτάκια αστραγάλου

2+1 casual προτάσεις από χειμωνιάτικες πλατφόρμες και μποτάκια αστραγάλου

Αν είστε από τις γυναίκες που επιμένουν στο casual στυλ ακόμα και σε πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, σας έχουμε super εναλλακτικές προτάσεις για να μπορέσετε να συνδυάσετε κάθε σας outfit όπου κι αν πάτε, έχοντας την άνεση με το μέρος σας.

Μποτάκια αστραγάλου basic με χοντρό τακούνι

Μποτάκια αστραγάλου basic με χοντρό τακούνι

Τα μποτάκια αστραγάλου μπορούν να φορεθούν παντού και πάντα. Σε ένα cocktail party, στον καφέ, στην δουλειά, στην εκδρομή. Με τεχνόδερμα, ελαστική lycra και διακοσμητικό ζωνάκι για να σπάει τη μονοτονία.

Τα παραπάνω μποτάκι ταιριάζει με το κολάν σας και ένα oversized πουλόβερ, με παντελόνι αρκεί να έχετε γυρίσει τα ρεβέρ για να φαίνεται το σχέδιο και με καλσόν για να το φοράτε με φούστες και τζιν.

Βρείτε σε όλα τα νούμερα το μποτάκι, από εδώ.

Let’s get suede – Βυσσινί το χρώμα του χειμώνα

suede Μποτάκι βυσσινί

Σπάστε το total black με ένα υπέροχο μποτάκι στο μπορντώ του χειμώνα. Το αγαπημένο suede, με την απαλή υφή του μπορεί να μεταμορφώσει όλα τα αξεσουάρ και τα ρούχα που φοράτε. Δοκιμάστε και εσείς -αν δεν το έχετε κάνει ήδη- αυτήν την τάση για να είστε in fashion τον χειμώνα, το φθινόπωρο, την άνοιξη.

2 χειμωνιάτικες πλατφόρμες που θα φορεθούν

2 χειμωνιάτικες πλατφόρμες που θα φορεθούν

Αν το στυλ σας απομακρύνεται πολύ από το glamorous, επιλέξτε χειμερινές πλατφόρμες με ενιαίο τακούνι για να περπατάτε με κορυφαία άνεση από το πρωί ως το βράδυ. Σε καφέ ταμπά και βυσσινί, οι flatforms θα καλύψουν τις ανάγκες σας για ένα προσεγμένο casual στυλ που θα επιλέγετε ξανά και ξανά. Για κάθε ηλικία και για όλα τα γούστα. Είναι πολύ φθηνές, ευρύχωρες και σικάτες. Αγοράστε με ένα κλικ τις καφέ πλατφόρμες.