4+1 αξεσουάρ για γιόγκα για αρχάριους

4+1 αξεσουάρ για γιόγκα για αρχάριους

Όταν ξεκινούμε γιόγκα ή θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο σε αγαπητά πρόσωπα που ξεκινούν την πρακτική τους, χρειάζεται να διαλέξουμε τα πιο σημαντικά αξεσουάρ για αρχαρίους.

1. Yoga mat:

Η αρχή μας δεν μπορεί παρά να είναι το στρωματάκι γιόγκα. Ένα ιδανικό στρώμα για αρχαρίους είναι το Manduka PROlite®. To PROlite είναι το ιδανικό στρώμα για όσους ψάχνουν ένα ελαφρύ στρώμα με ανώτερη ποιότητα και άνεση. Το PROlite είναι ένα ελαφρύτερο & δεν επιβαρύνει το περιβάλλον — για το στούντιο και το ταξίδι και τις μετακινήσεις.
Εναλλακτικά και για ένα πιο συγκρατημένο προϋπολογισμό, το Mudra Studio mat της LotusCrafts αποτελεί ένα καλό ξεκίνημα.

2. Yoga bag:

H Yoga Mad Wildflower είναι μια πολύ καλαίσθητη και οικονομική τσάντα για στρώματα γιόγκα. Συστήνεται για τα Prolite, EKO, Ekolite, LIVE on και Jade στρώματα.
Είναι τσάντα για στρωματάκι από φυσικό βαμβάκι με κέντημα με λουλούδια. Η τσάντα διαθέτει κορδόνι για εύκολο κλείσιμο και μια εύχρηστη εξωτερική τσέπη, η οποία είναι μεγάλη για τη φύλαξη μικρών βασικών είδών, καθώς και ρυθμιζόμενο βαμβακερό ιμάντα για την πλάτη.

3. Yoga socks:

Οι ειδικές αθλητικές και υγιεινές κάλτσες, όπως η Toesox Full Toe Ankle Grip, που περιβάλλουν ανατομικά τα δάχτυλά μας σαν να είμασταν ξυπόλητοι, αλλά με καλύτερο κράτημα, είναι ένα αξεσουάρ που συχνά θα χρησιμοποιήσετε και μέσα στο σπίτι. Για όλες τις δραστηριότητες στις οποίες πρέπει να είστε ξυπόλητοι όπως Γιόγκα, Πιλάτες, χορός, barre & πολεμικές τέχνες. Με αυτές “κολλάτε” στην πρακτική σας.

4. Ρούχο για άσκηση γιόγκα:

είτε στη σχολή γιόγκα, στο σπίτι ή στην εκδρομή γιόγκα, το κατάλληλο ρούχο, όπως το Arabesque Universe κολάν θα μεγιστοποιήσει την εμπειρία μας.

5. Zafu:

Υπάρχουν πολλά ακόμα αξεσουάρ, όπως μαξιλαράκια ματιών, ζώνες και τουβλάκια-μπλοκ για βοηθήματα στάσεων. Ωστόσο, εκείνο που θα χρησιμοποιήσουμε ευρέως και στο σπίτι είναι το μαξιλαράκι διαλογισμού για ένα αναπαυτικό κάθισμα στο πάτωμα, όπως το Mαξιλάρι Διαλογισμού μισοφέγγαρο SIDDHA. Ο εργονομικός σχεδιασμός μισοφέγγαρου του μαξιλαριού παρέχει τέλεια στήριξη για να κάθεστε με σταυρωμένα πόδια στη θέση του Λωτού ή στην Sukhasana. Το μαξιλάρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικούς σκοπούς. Χάρη στο φερμουάρ και το αφαιρούμενο κάλυμμα, το γέμισμα μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί, καθώς και να προσαρμοστεί ξεχωριστά με ανάλογο γέμισμα αν προτιμάτε αλλαγή υλικού που περιέχει.

Όλα τα παραπάνω εγγυώνται ότι θα απολαύσετε την εισαγωγή σας στον κόσμο της γιόγκα ή θα κάνετε ένα δώρο που θα εκτιμηθεί πολύ και θα συνοδέψει τον αποδέκτη για πολλά χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Γιόγκα στο σπίτι: Tips για αποτελεσματική πρακτική
1 Comment

Comments are closed