Ζώδια: Ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί για μακροχρόνια σχέση!

Ζώδια: Ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί για μακροχρόνια σχέση!

Κάνεις γνωριμίες, συναντάς ανθρώπους, βγαίνεις ραντεβού αλλά κάτι χαλάει στην πορεία και είτε κόβεις εσύ την επαφή, είτε δημιουργείς μια σχέση και συνειδητοποιείς ότι δεν ταιριάζετε. Η αστρολόγοι θεωρούν ότι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι τα ζώδιά σας είναι ασύμβατα, προτείνοντας παράλληλα κάποιους συνδυασμούς, για να έχεις ένα μπούσουλα και να ξέρεις τουλάχιστον ποιους να ψάξεις!

Ποια ζώδια είναι επομένως οι ιδανικοί συνδυασμοί;

Παρακάτω παρουσιάζονται 4 από αυτούς:

#1. Τοξότης με Τοξότη

Ναι ναι, η γνωστή φράση λέει πως τα ετερώνυμα έλκονται, αλλά η προκειμένη περίπτωση είναι αυτή που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Κανένας δεν μπορεί να ταιριάξει με τον Τοξότη περισσότερο, απ’ ότι ο Τοξότης κι αυτό γιατί πρόκειται για μια ιδιάζουσα προσωπικότητα. Ο Τοξότης έχει πολλές παρέες, είναι κοινωνικός και του αρέσει να διευρύνει τους ορίζοντές του με νέες εμπειρίες. Όλα αυτά φαίνονται καλά με μια πρώτη ματιά αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσει κάποιος τους ρυθμούς του Τοξότη ο οποίος είναι παρορμητικός, αναζητά συνέχεια το εκκεντρικό και το αντισυμβατικό και μονίμως είναι σε κίνηση.

Στις σχέσεις του θέλει πάθος αλλά ταυτόχρονα θέλει και την ελευθερία του. Είναι παρορμητικός και δεν υπολογίζει τους καθωσπρεπισμούς με τους οποίους λειτουργούμε οι υπόλοιποι. Όταν πας να κάνεις μια συζήτηση θα φροντίσει πάντα να ελαφρύνει το κλίμα κάνοντας ένα αστείο και εκεί που νομίζεις ότι η συζήτηση σας τελείωσε άδοξα, επιστρέφει σ’ αυτήν λέγοντας κάτι σοβαρό και μετά πάλι κάτι αστείο.

Με λίγα λόγια είναι δύσκολο να βρεθείς στο ίδιο μήκος κύματος μαζί του! Εκτός βέβαια αν είσαι Τοξότης και καταλαβαίνεις απόλυτα πως συλλειτουργούν όλα τα παραπάνω! Διάβασε ενδιαφέροντα άρθρα & προβλέψεις για τον Τοξότη, μ’ ένα κλικ!

#2. Παρθένος με Αιγόκερω

Αυτοί οι δύο όχι μόνο μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο ζευγάρι αλλά και στήσουν μια ολόκληρη αυτοκρατορία μαζί! Ο Παρθένος είναι εσωστρεφής, μεθοδικός, οργανωτικός, άριστος στην οικονομική διαχείριση και επιδιώκει σταθερή ανάπτυξη για να φτάσει εκεί που θέλει. Παράλληλα η τάση του να υπεραναλύει τα πάντα τον κάνει να καταστρώνει τα σχέδια που δεν έχουν πιθανότητα αποτυχίας.

Πέρα όμως από αυτά ο Παρθένος στον ερωτικό τομέα στον έρωτα είναι παραδοσιακός. Δυσκολεύεται να κάνει μια σχέση αλλά όταν ξεπεράσει την ανασφάλειά του και αποφασίσει να την κάνει, δίνεται ολοκληρωτικά, θυσιάζει τα πάντα για το ταίρι του και δεν γυρνάει αλλού το κεφάλι. Παράλληλα είναι παραδοσιακός και υποστηρίζει θερμά τον θεσμό της οικογένειας. Όλα αυτά ο εργατικός, οικογενειάρχης και φιλοπρόοδος Αιγόκερως τα βλέπει με πολύ θετικό μάτι! Παράλληλα και οι δυο τους, αν και φαίνονται εσωστρεφείς, στην κρεβατοκάμαρα βγάζουν έναν άλλο εαυτό που επιζητά πάθος!

#3. Σκορπιός με Καρκίνο

Είναι και οι δύο ζώδια του νερού και είναι και οι δύο πολύ συναισθηματικοί αν και ο Σκορπιός δεν το δείχνει… Ο Σκορπιός φαινομενικά φαίνεται ψυχρός και έτοιμος να σου επιτεθεί αν τον πειράξεις. Είναι κρυψίνους δεν ανοίγεται εύκολα και ταυτόχρονα αν τον πειράξεις θα πάρει την εκδίκησή του εκατό φορές παραπάνω! Όλα αυτά όμως δεν είναι τίποτα παραπάνω από έναν μηχανισμό άμυνας που χρησιμοποιεί ο Σκορπιός για να αποφύγει να πληγωθεί.

Ο λόγος που ταιριάζει με τον Καρκίνο είναι το γεγονός ότι ο Καρκίνος δεν θα δυσκολευθεί να δείξει το ενδιαφέρον του. Όταν ερωτεύεται, αφήνει τα συναισθήματά του ελεύθερα, και δεν ντρέπεται να εκφράσει. Δίνει τα πάντα στο ταίρι του και του αφιερώνεται ολοκληρωτικά. Όλα αυτά καλύπτουν τις συναισθηματικές ανασφάλειες του Σκορπιού και βγάζουν τον συναισθηματικό του εαυτό προς τα έξω.

#4. Ζυγός με Κριό

Όταν ο Ζυγός συναντά τον Κριό ένας μεγάλος έρωτας δημιουργείται. Ανάμεσά τους υπάρχει ένα έντονο πάθος που με το πέρασμα του χρόνου αντί να μειώνεται γίνεται ακόμα μεγαλύτερο! Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον με τρόπο μοναδικό και ακόμα και όταν συγκρούονται, υπάρχει έλξη μεταξύ τους η οποία τους κάνει να ξεπερνούν την όποια αντιπαράθεση.

Ο Ζυγός είναι αναποφάσιστος και ο Κριός που του αρέσει να ηγείται είναι ότι χρειάζεται για να βάλει τέλος στα διλήμματα. Είναι και οι δύο εξωστρεφείς τους αρέσουν οι έξοδοι και να μιλούν με κόσμο και έχουν την τάση να επιδεικνύονται. Παράλληλα είναι και οι δύο λάτρεις του καλλωπισμού, ενώ στην κρεβατοκάμαρα αν μπουν, ξεχνούν να βγουν!

Διάβασε τα πάντα για τα ζώδια & την αστρολογία στην σελίδα astrology4u.gr! Οι πιο έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις μ’ ένα κλικ!