Το μαύρο τζιν κατέκτησε τη μόδα – Πώς θα το φορέσεις

Το μαύρο τζιν έχει υπάρξει άπειρες φορές πρωταγωνιστής στις εμφανίσεις μας και σίγουρα οι “μετοχές” του αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. Ο λόγος; Γιατί απλά μας βολεύει (πολύ) και ταιριάζει με τα πάντα. Έχεις σίγουρα αρκετά μέσα στην ντουλάπα ή τουλάχιστον σκέφτεσαι να αποκτήσεις κάποια για αυτήν τη νέα σεζόν. Και τώρα αναρωτιέσαι πως να τα συνδυάσεις. Οκ, σε γενικές γραμμές ξέρεις πως και τι να βάλεις. Αλλά σίγουρα θέλεις μια πιο fresh στιλιστική έμπνευση που θα αποθεώσει αυτό το κομμάτι. Ωραία τα σκέφτεσαι!

Αυτήν τη φορά από ότι έχεις καταλάβει, το μαύρο τζιν θα γίνει πρωταγωνιστής αυτού του θέματος και έπειτα θα μεταμορφωθεί ως το πιο must κομμάτι των εμφανίσεων σου. Πως; Τα κορίτσια του εξωτερικού σου δείχνουν πως να το συνδυάσεις ώστε να πετύχεις στιλιστικό τζακ ποτ! Με grunge, urban, chic ή και office styling, αυτό το σκουρόχρωμο ντένιμ αποδεικνύει ότι μπορεί να προσαρμοστεί παντού, αν φυσικά το αναδείξεις με το τέλειο σύνολο. Μετακινήσου προς τα κάτω και πάρε ιδέες…

 

Σε περίπτωση που θέλεις sexy αποτέλεσμα, τόλμησε να το συνδυάσεις με fishnet socks και γόβες ή mules (αν ανήκεις στις τολμηρές μπορείς να φορέσεις και πέδιλα). Συνδύασέ το με ένα oversized τοπ σε κομψό ύφος και μια τσάντα σε έντονο χρώμα.

 

Tα λευκά παπούτσια είναι ισχυρή τάση για φέτος. Οπότε μην διαστάσεις να φορέσεις τις λευκές σου γόβες με ένα μαύρο τζιν και να ολοκληρώσεις με ένα λευκό τοπ. Στα υπόλοιπα αξεσουάρ επίλεξε neutral ή μεταλλικά αξεσουάρ.

 

Στην ίδια λογική (μαύρο τζιν-λευκό τοπ) μπορείς να επιλέξεις και μαύρα mary janes και μια τσάντα σε έντονο χρώμα. Ένα παριζιάνικο look που μπορεί να σε “συνοδεύσει” στη δουλειά και μετά για ποτό.

 

Το μαύρο τζιν μπορεί να γίνει σούπερ επιλογή και βασικό κομμάτι ενός ultra chic outfit. Συνδύασέ το με ρούχα και αξεσουάρ σε ουδέτερες αποχρώσεις και θα βγεις κερδισμένη. Επέλεξε δηλαδή ένα εκρού πουκάμισο και camel πανωφόρι σε συνδυασμό με ίδιες γόβες.

 

Το mom jeans μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με κόκκινα mary janes. Ναι, εμείς ήδη το έχουμε φορέσει έτσι στο γραφείο. Ολοκληρώνεις με ένα crop knit top και μια ζώνη και είσαι πολύ οκ και στιλάτη.

 

Όταν η θερμοκρασία θα αρχίσει να μειώνεται κι άλλο, μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια με λεοπάρ ankle boots (σούπερ επιλογή) και ένα δερμάτινο πανωφόρι. Total black look με ένα ιδιαίτερο twist.

 

Τα loafers είναι τέλεια επιλογή για το μαύρο σου jeans. Ντάξει, και γενικά είναι τέλεια τα loafers. Συνδύασε αυτά τα δύο κομμάτια με ένα oversized πουλόβερ, ένα πουκάμισο από μέσα και μια vintage bag. Έτσι θα έχεις super preppy look.

 

Θέλεις να δώσεις μια πιο masculine chic νότα στο μαύρο σου τζιν; Τότε συνδύασέ το με μια καμπαρντίνα ή ένα suede πανωφόρι, oxfords και ένα μαντήλι στο λαιμό.

 

Είσαι τύπος urban και σου αρέσει το cool styling; Το σκισμένο μαύρο τζιν είναι αυτό που χρειάζεσαι. Το συνδυάζεις με bomber σε χρώμα της επιλογής σου και sneakers (σκισμένα ιδανικά).

 

Συνεχίζουμε με ένα athleisure styling που μπορείς να φορέσεις ακόμα και στο γραφείο. Φοράς μαύρο τζιν (εννοείται), λευκά sneakers και t-shirt και ένα masculine σακάκι. Κρατάς και μια μαύρη tote και είσαι τέλεια.

 

Για parisian look συνδύασε το μαύρο τζιν με ένα λευκό τοπ, καρό σακάκι και μαύρη chain bag. Τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από το σύνολό σου είναι η μαύρη τραγιάσκα και τα matrix γυαλιά ηλίου.