4+1 sexy γυναικεία εσώρουχα από ιταλική γοητεία της Leilieve

sexy εσωρουχα αγορά

Η καινούργια συλλογή Themooncat τα έχει όλα! Και ελαστικά βαμβακερά string για τις καθημερινές δραστηριότητες και μοναδικά σουτιέν με sexy details για επιλεγμένες περιστάσεις και αποκαλυπτικά κορμάκια για πολλά παιχνίδια! Εσείς τι θα διαλέξετε;

Μας άρεσαν πολύ τα γυναικεία εσώρουχα της ιταλικής μάρκας Leilieve και τα μοιραζόμαστε μαζί σας. Τα βρήκαμε σε πολύ καλές στο online κατάστημα Themooncat, απολαύστε τα:

String & push up σουτιέν Weekend Dance

sexy String αγορά

Καλύπτεται όλο από μαύρη δαντέλα και πετρόλ φύλλα. Εφαρμόζει τέλεια στις καμπύλες των γλουτών και στη μέση του πίσω μέρους στολίζεται με έναν μικρό πετρόλ φιόγκο. Βρείτε το στο μέγεθός σας.

String & push up σουτιέν Weekend Dance

Cups χωρίς ραφές με ενίσχυση που δεν αφαιρείται. Ένα μόνιμο boost στο στήθος σας για να φαίνεται στητό και καλλίγραμμο κάτω από κάθε ρούχο. Η ιταλικά μάρκα Leilieve σας προσφέρει ένα πραγματικά σταθερό σουτιέν που κάνει το μπούστο σας να φαίνεται μεγαλύτερο. Βρείτε το σε πολλά νούμερα.

Balconet σουτιέν με χιαστί πλάτη

Balconet σουτιέν με χιαστί πλάτη αγορά

Για όσες από εσάς θέλετε μία άψογη στήριξη σε ένα βαρύ στήθος, το Balconet σουτιέν της Leilieve, χωρίς ενίσχυση με διπλό ύφασμα τούλι και μακραμέ μοτίφ με στρας Swarovski σε κάθε τιράντα είναι ότι πρέπει! Έχει κατασκευαστεί από ειδικό λεπτό ελαστικό ύφασμα για να αφήνει το στήθος σας να αναπνέει. Σε δύο αποχρώσεις.

Βρείτε όλη τη νέα συλλογή σε σουτιέν & βρείτε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα!

Συνδυάστε το με τα super άνετα χαμηλοκάβαλα string από μικροφίμπρα σε μαύρο, άσπρο και μπεζ.

Με ντουμπλαρισμένο λάστιχο στο μπροστινό μέρος για να μην διαγράφει, θα γίνουν must στην γυμναστική και στο γραφείο.

Διαβάστε ακόμα: Πώς να συνδυάσετε all time classic μπλούζες και πουκάμισα από την ντουλάπα σας

Μήπως είναι καιρός να αποκτήστε ένα super sexy κορμάκι;

super sexy κορμάκι αγορά

Φανερώστε τον πιο θελκτικό εαυτό σας με αυτό το κορμάκι. Ολόμαυρο με δαντέλα, Brazilian κόψιμο και άλλες λεπτομέρειες που θα βρείτε εδώ.

Στο Themooncat παραγγέλνετε και εντός 24 ωρών τα προϊόντα έρχονται στην πόρτα σας! Δείτε τη νέα collection από τα υπέροχα σχέδια…θα τη λατρέψετε: themooncat.com