Εκτός από τις κρέμες προσώπου τι άλλο χρειάζεστε για να είστε λαμπερές;

Το σημαντικότερο κομμάτι στην περιποίηση προσώπου

Η περιποίηση προσώπου είναι σημαντικότερη από αυτή του σώματος, καθώς το πρόσωπο είναι αυτό που εκτίθεται στις εξωτερικές συνθήκες περιβάλλοντος και καταλήγει με την πάροδο του χρόνου να είναι θαμπό και να μην είναι ενυδατωμένο όσο θα έπρεπε, ειδικά στις συνθήκες πόλης.

Στον σωστό δρόμο προς την ολοκληρωμένη φροντίδα προσώπου, μπορείτε να κάνετε πολλές ενέργειες! Αρκεί να μην τις αμελείτε και να τις κάνετε με τη σωστή σειρά, καθώς υπάρχουν πράγματα που σίγουρα παραλείπετε.

Καθαρισμός προσώπου

Το σημαντικότερο κομμάτι στην περιποίηση. Ο καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός είτε έχετε, είτε δεν έχετε μακιγιάζ. Με την αγορά ενός ειδικού σαπουνιού, μπορείτε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Έτσι στρώνετε το έδαφος για να απορροφήσει τέλεια το πρόσωπό σας την κρέμα που θα επιλέξετε.

Ενυδάτωση προσώπου

Οι κρέμες προσώπου είναι το όπλο σας για να ενισχύσετε την ενυδάτωση στο δέρμα σας. Επιλέξτε την κρέμα σας ανάλογα με την ηλικία σας και μην παραλείπετε την κρέμα ματιών.

Αν χρειάζεστε μία κρέμα προσώπου που να αναπλάθει και να είναι αντιγηραντική επιλέξτε την FREZYDERM BOTOX EFFECT. Εμποδίστε τις ρυτίδες να γίνουν πιο χοντρές και πιο έντονες. Εκτός από την αντιγηραντική δράση της, η κρέμα θεωρείται μία από τις καλύτερες βάσεις για μακιγιάζ. Δείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας Frezyderm & προλάβετε μοναδικές προσφορές!

Από την άλλη αν χρειάζεστε μόνο ενυδάτωση μπορείτε να επιλέξετε μία από τις απαλές κρέμες της Apivita όπως αυτή με τις φυτοενδορφίνες λυγαριάς που θα βρείτε εδώ. Μην παραλείπετε να χρησιμοποιείτε λίγη από την ενυδατική σας και το βράδυ, πριν κοιμηθείτε.

Πιείτε νερό

Η σωστή ποσότητα νερού που το σώμα σας χρειάζεται είναι 70%. Όταν αυτό το ποσοστό μειώνεται τότε το πρόσωπό σας αποκτάει θαμπάδα και οι πρόωρες ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους. Πιείτε 2 λίτρα τουλάχιστον την ημέρα και θα δείτε αλλαγή.

Κοιμηθείτε

Ακόμα και το δέρμα σας χρειάζεται ξεκούραση! Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να κοιμάστε 7-8 ώρες σε καθημερινή βάση.