Οι 6 τάσεις στα παλτό για τη σεζόν ’17-’18

Οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν και ήρθε η ώρα να απολαύσoυμε το γεγονός ότι ο καιρός είναι αρκετά δροσερός ώστε να βάλουμε ξανά το layering στη ζωή μας.

Κι ενώ υπάρχουν διάφορα updates που οι ντουλάπες μας χρειάζονται για τη σεζόν (από τα νέα στυλ στις μπότες μέχρι τις καινούριες σιλουέτες στα τζιν) γνωρίζουμε καλά ότι το τέλειο παλτό είναι το κλειδί για τα ωραιότερα χειμερινά σύνολα.

Την περασμένη σεζόν οι σχεδιαστές επικεντρώθηκαν στα military πανωφόρια και τις κάπες, για το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2017 όμως, στα runways βασικών οίκωνμόδας όπως Balenciaga, Céline και Proenza Schouler  κυριάρχησαν έξι βασικά στυλ.

Δείτε εδώ ποια είναι και ξεκινήστε να ψωνίζετε τώρα:

TRENCH COATS

Céline

Το trench coat έρχεται δυναμικά αυτή τη σεζόν. Οίκοι όπως Céline, Maison Margiela, και φυσικά, Burberry, συμπεριέλαβαν το κλασικό shape στις χειμερινές συλλογές τους.

SHEARLING ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Proenza Schouler

Το shearling είναι αναμφισβήτητα η πιo cosy τάση στη λίστα μας φέτος και μπορείτε να το φορέσετε είτε σε πολλές είτε σε λιγότερες λεπτομέρειες.

 KOΤΛΕ

Marc Jacobs

Η βασική αυτή υφή της δεκαετίας του ’70 αυτή τη σεζόν έρχεται δυναμικά χάρη στον Marc Jacobs και διαμορφώνει ένα από τα πιο hot στυλ στα πανωφόρια.

PUFFERS

Balenciaga

Tα puffers ήταν μια τεράστια τάση πέρυσι, αλλά φέτος υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές. Από τα μακριά μέχρι τα στιβαρά στυλ με κουκούλες, φροντίστε να ενημερώσετε το puffer σας για τη νέα σεζόν.

ΒΙΝΥΛ

Marni

Υπάρχουν πολλά που μπορεί κάποιος να λατρέψει στο βινύλ. Και μόλις ξεπεράσετε τους αρχικούς στυλιστικούς φόβους σας , θα διαπιστώσετε ότι ένα αντίστοιχο παλτό μπορεί να είναι κομψό όσο και ευέλικτο.

ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΓΟΥΝΑ

Simone Rocha

Τα faux-fur παλτό είναι μια από αυτές τις χειμερινές τάσεις που θα εμφανίζονται πάντα με τη μία ή την άλλη μορφή. Πάρτε συμβουλές στυλ από τη Simone Rocha και διαλέξτε το δικό σας πλούσιο και ογκώδες.