Μικρά στυλιστικά κόλπα για να φαίνεσαι πάντα άψογη!

Κάθε γυναίκα έχει τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του σώματος της, τα οποία θέλει αντιστοίχως να αναδείξει ή να κρύψει για να δημιουργήσει την τέλεια εικόνα. Πέρα όμως από το αδυνάτισμα και την άσκηση που βοηθούν στο να αποκτήσετε υπέροχο και καλλίγραμμο σώμα, μπορείτε να υιοθετήσετε κάποια μικρά έξυπνα στυλιστικά τρικ που θα σας κάνουν να δείχνετε πάντα τέλεια.

Επιλέξτε λοιπόν τα σωστά ρούχα, μεγέθη και συνδυασμούς κομματιών από την γκαρνταρόμπα σας για να δημιουργήσετε το ιδανικό σύνολο που θα απογειώσει την εμφάνιση σας και θα σας κάνει να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Φορέστε ρούχα που θα σας κάνουν να δείχνετε λεπτότερη τονίζοντας πχ το στήθος σας και κρύβοντας την κοιλίτσα. Ρούχα που αν συνδυαστούν σωστά θα έχουν και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δείτε λοιπόν μια λίστα με 10 έξυπνα στυλιστικά τρικ για κάθε γυναίκα και μάθετε τον τρόπο που θα σας κάνει να δέχεστε κοπλιμέντα σε κάθε σας βήμα.

1. Μην βάζετε την μπλούζα από μέσα

Έξυπνα στυλιστικά τρικ για κάθε γυναίκα (7)

Το να φορέσετε μια μπλούζα μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα σας θα τραβήξει την προσοχή στο σημείο αυτό. Προτιμήστε λοιπόν ένα πιο αέρινο μπλουζάκι, αντί για ένα εφαρμοστό και φορέστε το απ’ έξω. Η μπλούζα θα πρέπει να φτάνει λίγο πιο κάτω από το τέλος της κοιλιάς σας, έτσι ώστε να την καλύπτει. Εκτός αν βέβαια έχετε την τέλεια μέση και θέλετε να την αναδείξετε.

2. Επιλέξτε το σωστό σουτιέν

Έξυπνα στυλιστικά τρικ για κάθε γυναίκα (3)

Η επιλογή του σωστού νούμερου σουτιέν θα σας κάνει να δείχνετε πολύ ομορφότερη και λεπτότερη. Ο λόγος είναι πως ένα σουτιέν που δεν έχει την σωστή στήριξη και κάνει το στήθος να δείχνει πεσμένο, τραβάει την προσοχή στο σημείο της κοιλιάς. Αν όμως επιλέξετε το ιδανικό σουτιέν, το στήθος σας θα ανασηκωθεί και θα δημιουργήσει ένα κενό ανάμεσα σε αυτό και το στομάχι σας. Και αυτό το κενό με την σειρά του θα αναδείξει την μέση σας και θα σας κάνει να δείχνετε πιο αδύνατη. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα έξυπνα στυλιστικά τρικ που θα πρέπει να υιοθετήσετε.

3. Δημιουργήστε μια κάθετη γραμμή

Έξυπνα στυλιστικά τρικ για κάθε γυναίκα (2)

Ένα ακόμη από τα έξυπνα στυλιστικά τρικ είναι η επιλογή ενός μακριού μπουφάν. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα σύνολο με επίπεδα που θα σας κάνει να φαίνεστε λεπτότερη και ψηλότερη. Βέβαια θα χρειαστεί να δώσετε μεγάλη προσοχή και στο σημείο όπου είναι τα κουμπιά. Θα πρέπει να είναι τοποθετημένα σε μια σειρά, έτσι ώστε να δείχνετε ακόμη πιο αδύνατη.

4. Επιλέξτε ρούχα σε ματ αποχρώσεις

Έξυπνα στυλιστικά τρικ για κάθε γυναίκα (9)

Τα υφάσματα που ιριδίζουν ή έχουν glitter κλπ, δηλαδή όσα λαμπιρίζουν, είναι αυτά που τραβούν την προσοχή και τονίζουν πολλές φορές σημεία που δεν κολακεύουν την σιλουέτα. Επιλέγοντας όμως υφάσματα που έχουν ματ υφή, τότε αποφεύγετε αυτό το πρόβλημα.

5. Προσθέστε ένα φωτεινό στοιχείο στο μονόχρωμο σύνολο

Έξυπνα στυλιστικά τρικ για κάθε γυναίκα (4)

Η επιλογή ενός μονόχρωμου συνόλου πάντα κάνει μια γυναίκα να δείχνει πιο αδύνατη. Αν όμως θέλετε να βάλετε μια νότα που θα απογειώσει την εμφάνιση σας, προσθέστε μια φωτεινή – έντονη λεπτομέρεια. Πρόκειται για ένα από τα έξυπνα στυλιστικά τρικ που θα σας βοηθήσουν να απομακρύνετε την προσοχή από τα προβληματικά σημεία του σώματος σας.

6. Τονίστε τη μέση σας

Έξυπνα στυλιστικά τρικ για κάθε γυναίκα (11)

Ένας υπέροχος τρόπος για να τονίσετε τα όμορφα οπίσθια σας και να τα κάνετε να δείχνουν τέλεια είναι τονίζοντας τη μέση σας. Επιλέξτε λοιπόν ρούχα μεσάτα και όχι φαρδιά για να δώσετε γραμμή στη μέση σας. Όσο πιο στενή φαίνεται η μέση, τόσο πιο πλούσιοι και ελκυστικοί θα φαίνονται οι γλουτοί σας.

7. Επιλέξτε ένα φόρεμα σε Α γραμμή

Έξυπνα στυλιστικά τρικ για κάθε γυναίκα (5)

Επιλέγοντας ένα φόρεμα με Α γραμμή που είναι στενό στους ώμους και ανοίγει προς τα κάτω, είναι το ιδανικό για να δημιουργήσετε την τέλεια εικόνα. Επιλέξτε ένα εντελώς ριχτό σχέδιο φορέματος που πέφτει αέρινα, όπως αυτά της δεκαετίας του ’20 ή ένα πιο στητό φόρεμα που θυμίζει την δεκαετία του ’60. Πάντα όμως σε Α γραμμή.

8. Προσέξτε περισσότερο τα ντραπέ φορέματα

Έξυπνα στυλιστικά τρικ για κάθε γυναίκα (10)

Τα ντραπέ φορέματα είναι ιδανικά για να κρύψετε την κοιλίτσα, αλλά και για να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο το στήθος σας. Πρόκειται για ένα από τα έξυπνα στυλιστικά τρικ για να δείχνετε υπέροχη, αλλά και άκρως θηλυκή.

9. Αποφύγετε τα λεπτά υφάσματα

Έξυπνα στυλιστικά τρικ για κάθε γυναίκα (6)

Τα λεπτά υφάσματα τείνουν να τονίζουν τις καμπύλες σας και να δείχνουν κάθε σημείο που θέλετε να κρύψετε. Αν όμως επιλέξετε ένα πιο χοντρό ύφασμα, εκτός βέβαια από βελούδο ή μάλλινο που προσθέτουν όγκο, θα σμιλεύσετε καλύτερα το σωματότυπο σας, κρατώντας τον πιο σφιχτά, όπως κάνει ένας κορσές.

10. Επιλέξτε την σωστή τσάντα

Έξυπνα στυλιστικά τρικ για κάθε γυναίκα (8)

Ακόμη και η επιλογή του μεγέθους μιας τσάντας παίζει σημαντικό ρόλο στην εικόνα της σιλουέτας σας. Αν επιλέξετε μια μεγάλη θα δείχνετε λεπτότερη. Προσοχή όμως, αν η σιλουέτα σας είναι μικρόσωμη, είναι προτιμότερο να επιλέξετε μια τσάντα μεσαίου μεγέθους. Δείτε εδώ πως να επιλέξετε την ιδανική τσάντα για τον σωματότυπο σας.