Μια καλοντυμένη γυναίκα ακολουθεί αυτούς τους 4 κανόνες

Όσον αφορά στο ντύσιμο, οι περισσότεροι κανόνες τίθενται προς αμφισβήτηση. Aλλωστε η μόδα υποτίθεται ότι είναι διασκεδαστική, οπότε ενθαρρύνει τόσο τον πειραματισμό με τις νέες τάσεις όσο και τους μη παραδοσιακούς συνδυασμούς σε κλασικά κομμάτια. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές κατευθυντήριες γραμμές που μας βοηθούν πάντα να δείχνουμε και να νιώθουμε καλύτερα – χωρίς να περιορίσουμε το στυλ μας.

Ανακαλύψτε παρακάτω τους τέσσερις κανόνες μόδας που οι πιο καλοντυμένες  γυναίκες ακολουθούν πιστά, και αν τους λαμβάνετε κι εσείς υπόψην θα σας βοηθήσουν είστε κομψές σε κάθε σας εμφάνιση:
1. Διατηρήστε τις ισορροπίες
Δεν είναι ποτέ κακό να αποκαλύπτετε τα μέρη του σώματός για τα οποία είστε περήφανες αν οι περιστάσεις το επιτρέπουν, αλλά να έχετε στο μυαλό σας ότι χρειάζεται ισορροπία. Εάν θέλετε να αναδείξετε τα πόδια σας, κρατήστε τα χέρια σας καλυμμένα με μανίκια. Θέλετε να φορέσετε ένα τοπ με βαθύ ντεκολτέ; Συνδυάστε το με midi φούστα ή παντελόνι. Με άλλα λόγια, μην αποκαλύπτετε πολλά μέρη του σώματος στην ίδια εμφάνιση.
2. Το υπερβολικά κοντό είναι απαγορευτικό
Όπως αναφέραμε παραπάνω, τα μίνι είναι κομψά όταν συνδυάζονται με “κλειστά” τοπ, αλλά ένα ρούχο είναι απαγορευτικό εάν είναι τόσο κοντό που δεν μπορείτε να το καθίσετε σωστά φορώντας το. Αν είναι υπερβολικά αποκαλυπτικό ή αν χρειάζεται να το τραβάτε συνεχώς προς τα κάτω, δεν είναι φορέσιμο.
3. Εξασφαλίστε την τέλεια εφαρμογή
Αποφεύγετε κομμάτια που δεν εφαρμόζουν καλά στο σώμα σας ανεξάρτητα από το πόσο χαριτωμένα τα βρίσκετε. Όλα τα ρούχα που έχετε στη ντουλάπα σας πρέπει να αγκαλιάζουν το σώμα και να το αναδεικνύουν και όχι το αντίθετο. Εάν ένα ρούχο είναι στενό, επιλέξτε το αμέσως μεγαλύτερο νούμερο- θα είναι πολύ πιο κολακευτικό και άνετο.
4. Φροντίστε να νιώθετε πάντα άνετα μέσα στα ρούχα σας
 
Το να νιώθετε άβολα μέσα στα ρούχα σας, απλά δεν είναι καθόλου έξυπνο. Πάντα θέλετε να αισθάνεστε σίγουρες για το ντύσιμο σας, οπότε γιατί να κάνετε κάτι τέτοιο στον εαυτό σας; Αν ένα ύφασμα σας προκαλεί φαγούρα, αν ένα ρούχο είναι τόσο στενό που σας πιέζει, ή αν ένα ζευγάρι παπούτσια σας δυσκολεύει στο περπάτημα, μην τα φορέσετε.