Μη φοβάσαι το κόκκινο – Δες πώς το φόρεσαν οι σταρ

Μπορεί το καλοκαίρι να ασχοληθήκαμε με το ροζ (παρά-ασχοληθήκαμε δηλαδή), την τιμητική του όμως από τώρα και τους επόμενους μήνες θα έχει το κόκκινο.

Οκ, μπορεί να σου φαίνεται extreme και αρκετά έντονο για το δικό σου στιλ, αλλά πίστεψέ με αξίζει να το τολμήσεις. Και ο ιδανικός τρόπος για να το φορέσεις σωστά είναι να ακολουθήσεις τα στιλιστικά βήματα των αγαπημένων μας σταρ. Οι ίδιες έχουν ξεκινήσει σχεδόν από τον Αύγουστο και το προσθέτουν σταδιακά στα looks τους και εμείς δεν έχουμε παρά να παραδειγματιστούμε.

Η Hailey Baldwin είναι οπαδός του κόκκινου, η Bella και Gigi Hadid το αγαπούν, ενώ η Victoria Beckham φαίνεται πως έχει βρει τη νέα της εμμονή. Και αυτές είναι μόνο λίγες από τις διάσημες που θα δεις προς τα κάτω. Πάμε, λοιπόν, να δούμε πως το συνδύασαν!

 

Αν αναρωτιέσαι πως θα συνδυάσεις ένα sexy κόκκινο φόρεμα τις βραδινές ώρες, χωρίς όμως να φαίνεσαι υπερβολική, τότε ακολούθησε το στιλ της Hailey Baldwin. Φόρεσέ το με ένα oversized leather jacket και κόκκινες γόβες. Και sexy και cool.

 

Σε μια ακόμα εμφάνισή της είχε φορέσεις ένα ανδρικό hoodie σε κόκκινο χρώμα το οποίο ανάδειξε με μαύρα sock boots. Φυσικά μπορείς εσύ να το συνδυάσεις ακόμα και με sneakers.

 

Η Sienna Miller επέλεξε κι εκείνη να συνδυάσει ένα κόκκινο tracksuit με sporty styling. Τα λευκά sneakers και ένα γκρι t-shirt ήταν αρκετά για να τραβήξει το στιλιστικό μας ενδιαφέρον.

 

Η Giovanna Battaglia ξέρει καλά από στιλ. Αυτό είναι σίγουρο. Οπότε, αν έχεις μια κόκκινη φούστα συνδύασέ την με λευκό t-shirt και κόκκινα πέδιλα. Κράτησε ένα κόκκινο clutch και είσαι σούπερ… σαν την Bad Gio.

 

Η Bella Hadid επέλεξε ένα κόκκινο sporty ταγιέρ το οποίο ανάδειξε με sneakers (τέλεια επιλογή) και μαύρη τραγιάσκα (άλλη μια τέλεια επιλογή).

 

Η Gigi Hadid φόρεσε το κόκκινο παντελόνι της με κόκκινα slippers και ένα rock t-shirt. Κράτησε και μια μαύρη mini bag και δημιούργησε το τέλειο city style.

 

Η Kendall Jenner συνδύασε το κόκκινο τοπ με ένα jeans. Οκ, πολύ κουλ μέχρι στιγμής. Έκανε τη διαφορά με ένα ζευγάρι λευκά ankle boots και -ναι- ενθουσιαστήκαμε μιας και πρόκειται για το must παπούτσι της σεζόν.

 

Και η Victoria Beckham επέλεξε να το συνδυάσει με ένα jeans. Εκείνη προτίμησε να ολοκληρώσει το σύνολό της με ένα ζευγάρι silver slippers, φέρνοντας έτσι πιο chic αέρα.

 

Η Martha Hunt φόρεσε ένα κόκκινο wrap dress (θα το βρεις παντού και σε όλα τα μαγαζιά) και το ανάδειξε ένα ντένιμ τζάκετ και μαύρα bohemian ankle boots.

 

H Sara Sampaio φόρεσε ένα ιδιαίτερο κόκκινο πλεκτό τοπ με cuts στο πλάι και το συνδύασε με ένα παντελόνι σε navy blue χρώμα. Στο χέρι της κρατούσε ένα κόκκινο leather jacket και σε παπούτσι προτίμησε κόκκινα πέδιλα.

 

Η Karlie Kloss μας έδειξε έναν πιο festive συνδυασμό. Συνδύασε το κόκκινο φόρεμά της με μια μαύρη ζώνη στη μέση και glitterati slouch boots.