Leather girl! 9 δερμάτινα μπουφάν που θα κάνουν θραύση

Το δερμάτινο μπουφάν είναι μια στυλιστική επιλογή που προτιμά κάθε γυναίκα σχεδόν σε όλες τις εποχές. Είτε αυτό είναι το φθινόπωρο, είτε αρχές χειμώνα πριν τα πολλά τα κρύα, είτε στις πρώτες ανοιξιάτικες δροσούλες. Η επιλογή στο δερμάτινο είναι μια ένδειξη της προσωπικότητας σου και θεωρώ ότι είναι απαραίτητο item στη ντουλάπα σου.

Είναι άνετο, διαχρονικό και για μια ακόμα φορά μέσα στις τάσεις της μόδας.  Είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ θα λέγαμε και για αυτό θα σου δείξω σήμερα ποια είναι τα 9 δερμάτινα μπουφάν που θα φορεθούν το φθινόπωρο φέτος. Επιλογές μοναδικές που σίγουρα θα κάνουν κεφάλια στο δρόμο να γυρίσουν για να θαυμάσουν.

Biker δερμάτινο

dermatino mavro biker me koumpia mavro biker dermatino

Ξεκινώ με το κλασσικό καθημερινό δερμάτινο μπουφάν που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας. Αν δεν έχεις σου προτείνω να σπεύσεις να πάρεις ένα. Συνήθης ύποπτος είναι το μαύρο χρώμα και τα δερμάτινο τύπου biker που είναι και άνετα και άκρως καθημερινά. Ένα must-have κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γυναικεία ντουλάπα.

Faux Δερμάτινο μπουφάν (Δερματίνη)

kokkino dermatino mpoufan kokkino dermatino sindiasmeno me poukamisso

Καιρούς κρίσης έχουμε και μπορώ να καταλάβω ότι δεν είμαστε πάντα οικονομικά διαθέσιμες για ένα 100% δερμάτινο μπουφάν. Παρόλα αυτά μη μου στεναχωριέσαι γιατί και η δερματίνη είναι φέτος στη μόδα. Θα βρεις αντίστοιχα σχέδια με τα μπουφάν που είναι 100% δέρμα, αλλά σε οικονομικότερη τιμή. Και μέσα στις τάσεις της μόδας θα είσαι και καλό στην τσέπη σου θα κάνεις.

Δερμάτινο με επένδυση

bez chic dermatino jacket mpez dermatino se kompsi grammi

Προχωρώ στις πιο κρύες μέρες του φθινοπώρου και στις αρχές του χειμώνα και σου προτείνω το δερμάτινο με επένδυση. Η αλήθεια είναι ότι τα δερμάτινα είναι σχετικά κρύα μπουφάν και μια ζακέτα ή ένα πουκάμισό χρειάζονται από μέσα ειδικά τις βροχερές μέρες. Για αυτό, λοιπόν, αν είσαι και κρυουλιάρα σαν εμένα, επέλεξε ένα δερμάτινο με επένδυση. Θα σε σώσει, στο λέω από εμπειρία!

Ροκ style δερμάτινο

mavro cropped dermatino mavro dermatino jacket

Πως είναι δυνατόν να λείπουν και τα δερμάτινα για τις πιο ροκ επιλογές μας; Ε δεν είναι! Το ωραίο με τα ροκ style δερμάτινα είναι ότι μπορείς το πρωί στη δουλειά να το συνδυάσεις με ένα μπλουζάκι απλό, ένα υφασμάτινο παντελόνι και μποτάκια. Έπειτα μπορείς με ένα κόκκινο κραγιόν και μια αλλαγή σε μια πιο βραδινή τσάντα, να είσαι έτοιμη να βγεις μετά τη δουλειά έξω για ποτό.

Cropped- suede δερμάτινο

kokkino cropped- suede dermatino konto kokkino dermatino

Το vintage και γενικά η επιστροφή σε παλιότερες δεκαετίες είναι γεγονός. Έτσι, σου παρουσιάζω το cropped- suede δερμάτινο μπουφάν. Απόλυτα νεανικό, συνδυάζεται απίστευτα με ψηλόμεσο τζιν- τύπου moms fit- και θα αποτελέσει τη καθημερινή σου επιλογή για καφέ, ψώνια, πανεπιστήμιο, βόλτα. Τόλμησε να το δοκιμάσεις και πιστεύω δε θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου.

Δερμάτινο με τύπωμα

jennifer aniston black dermatino jacket rock style dermatino mpoufan

Πιο εναλλακτική πρόταση που μας προσφέρει η Jennifer Aniston. Δερμάτινο με τύπωμα και έντονα φερμουάρ. Τολμηρή επιλογή που μπορεί να συνδυαστεί με δερμάτινη φούστα και μπότες και βασικό στοιχείο στο όλο look η μονοχρωμία. Με ένα τόσο “απαιτητικό” δερμάτινο θέλεις όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ να δένουν ήρεμα και αρμονικά ώστε να μην χαλάσεις το style σου και να μην φανεί το δερμάτινο “δεύτερο”.

 Δερμάτινο μπουφάν με εφέ φίδι

lefko dermatino me efe fidi mporntw leather jacket me efe fidi

Το εφέ του φιδιού έκανε και πάλι την εμφάνιση του. Δεν δίστασε να μπει και στον κόσμο των δερμάτινων και πολύ καλά έκανε. Δερμάτινα μπουφάν σε γκρι, μπορντό, χακί με εφέ φιδιού τραβάνε το μάτι και εντυπωσιάζουν θετικά. Μεγάλη προσοχή μόνο στον συνδυασμό για να μην βγει κάτι υπερβολικό. Προτίμησε την μονοχρωμία και όχι πολλά διαφορετικά σχέδια. Σκοπός είναι να αναδείξεις το υπέροχο δερμάτινο σου.

Μακρύ δερμάτινο μπουφάν

jlo mavro dermatino mpoufan makria dermatini kaparntina

Το μακρύ δερμάτινο το είδαμε, το θαυμάσαμε και το αγαπήσαμε πάνω στην Jennifer Lopez. Είναι μια ενδιαφέρουσα αλλαγή στην κλασσική καπαρντίνα και οφείλουμε να πούμε ότι μας αρέσει. Προσδίδει θηλυκότητα και μυστήριο και φυσικά σε προστατεύει και κάπως καλύτερα από τις φθινοπωρινές μπόρες λόγω μήκους.

Λευκό δερμάτινο μπουφάν

dermatino lefko me koympia, idiaitero fermouar lefko dermani me koumpia

Τέλος θα κλείσω με το λευκό δερμάτινο μπουφάν. Πολύ seχy, πολύ σικ! Μπορεί να συνδυαστεί με μαύρη παντελόνα ή και φούστα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Αν είσαι και τολμηρή και σου αρέσει να κάνεις το κάτι διαφορετικό, τότε ένα λευκό biker δερμάτινο- όπως αυτό της εικόνας- θα μπορούσε να αποτελέσει το μπλουζάκι σου. Για μια ροκ βραδιά με το τζιν σου και τα μποτάκια!