Καθαριστικά χώρων που θα κάνουν το μπάνιο σας να λάμπει

Καθαριστικά χώρων που θα κάνουν το μπάνιο σας να λάμπει

Το μπάνιο είναι ένας χώρος που είτε στο σπίτι είτε στον επαγγελματικό χώρο χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον καθαρισμό του. Από τις πιο δύσκολες «ζώνες», ειδικά όταν πρόκειται για κοινόχρηστες τουαλέτες μεγάλης εταιρείας!

Από τι να ξεκινήσουμε; Από το θέμα των μικροβίων ή τα άλατα σε συνδυασμό με την εμφάνιση μούχλας και βρωμιάς στους αρμούς των πλακιδίων…όλα αυτά μπορούν να μετατρέψουν την καθαριότητα του μπάνιου σε πραγματικό εφιάλτη.

Η εταιρεία FMS σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις καθαριότητας με καθαριστικά χώρων υγιεινής και μία μεγάλη ποικιλία από καθαριστικά γενικής χρήσης που κάνουν το μπάνιο να λάμπει.

Ξεκινήστε με τα βασικά

υγρό γενικής χρήσης ΑJΑΧ με άρωμα λεμόνι

Ένα καλό σφουγγάρισμα είναι ό,τι πρέπει για να μαζέψετε τα χοντρά. Το υγρό γενικής χρήσης ΑJΑΧ με άρωμα λεμόνι εξαφανίζει όλους τους ρύπους και διαρκεί για πολύ. Αν θέλετε κάτι συμπληρωματικό ή δεν χρησιμοποιείτε τόσο συχνά υγρό καθαριστικό, επιλέξτε τα κλασικά μαντηλάκια Klinex. Στην fmsupplies κοστίζουν μόνο 2,39€.

Πείτε αντίο στα άλατα με ένα ελαφρώς όξινο καθαριστικό

το LIME DS 10Lt, που καθαρίζει εύκολα, προστατεύοντας τις επιφάνειες από άλατα

Εύκολη υπόθεση αν έχετε τον κατάλληλο σύμμαχο. Τα προϊόντα που θα βρείτε στο super market της γειτονιάς σας πιθανόν να μην είναι τόσο ισχυρά. Από την άλλη για τα ml τους είναι αρκετά ακριβά.

Βρείτε από εδώ το LIME DS 10Lt, που καθαρίζει εύκολα, προστατεύοντας τις επιφάνειες από άλατα, χωρίς να αφήνει ενοχλητικές γραμμές. Super επιλογή για επαγγελματική χρήση. Τέλος, ενισχύστε τη ευωδιά της λεκάνης, με ένα κλασικό παχύρευστο υγρό στα τοιχώματά της.

Tip: Για τους αρμούς στα πλακάκια, ανακατέψτε νερό με ξύδι και θα δείτε αμέσως αποτέλεσμα!

Μπαίνοντας στο online κατάστημα www.fmsupplies.gr θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία καθαριστικών για χώρους υγιεινής που μπορούν να εξασφαλίσουν ότι ο χώρος σας θα αστράφτει.

Για εταιρείες και μαζικές παραγγελίες ισχύει χαμηλή τιμολογιακή πολιτική. Ελάτε σε επαφή με τους ειδικούς και παραγγείλτε εκτός από καθαριστικά και όλα τα αναλώσιμα γραφείου που χρειάζεται ο επαγγελματικός σας χώρος.