Φθινοπωρινά outfits για να είσαι στυλάτη και στο γραφείο

Η θερμοκρασία άλλαξε και τα τιραντάκια κρύφτηκαν στην ντουλάπα. Τι φοράμε αυτή την εποχή που ακόμα έχουμε ήλιο αλλά οι βαθμοί επιτάσσουν κάτι παραπάνω από ένα t-shirt;

Με κάποια κλασικά κομμάτια που σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου, έχεις έτοιμες λύσεις για το γραφείο και για τη δύσκολη αυτή περίοδο που όλα μοιάζουν αταίριαστα.

Λευκό πουκάμισο: Το «καθαρό» look που είναι πάντα in. Ταίριαξέ το με παντελόνι, τζιν ή και φούστα και άσε την απλότητά του να μιλήσει.

4444444

Σακάκι: Ένα απλό σακάκι σε καθαρή γραμμή, υπάρχει σίγουρα στην ντουλάπα σου. Θα σε σώσει με πολλά look καθώς ταιριάζει με τζιν, παντελόνια, φούστες και ναι, γιατί όχι, και με φορέματα!

ζζζζζ

88855555

 

Μακρυμάνικα top: Με έντονα print ή και όχι, τα μακρυμάνικα είναι η λύση της εποχής που θα βγάλουν ασπροπρόσωπη. Είτε για ένα meeting, είτε για μία έξοδο μετά το γραφείο, συνδύασέ τα με μία φούστα σε απλή γραμμή ή ένα pencil παντελόνι και είσαι έτοιμη!

ββββ

Φόρεμα: Ο καιρός επιτρέπει να φορέσουμε φόρεμα ή φούστα χωρίς καλσόν. Ένα φόρεμα με μακρύ μανίκι κοντό ή μακρύ, θα σου δώσει πολλές λύσεις καθώς μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς. Είτε με τακούνια ή με σνίκερς ανάλογα με τον χώρο εργασίας, το αποτέλεσμα θα είναι άψογο και το σημαντικότερο όλων… άνετο!

223333

77776666