Δεν φαντάζεσαι τι προσέχουν πρώτα οι άντρες σε μια γυναίκα!

Νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα για τους άντρες; Νομίζεις ότι επειδή έχεις παρατηρήσει κάποιους να κοιτάζουν οπίσθια που περνούν από μπροστά τους, ότι είναι και το πρώτο που θα προσέξουν σε μία γυναίκα; Κούνια που σε κούναγε κορίτσι μου. Μία νέα έρευνα έρχεται να ταράξει τα έτσι κι αλλιώς ταραγμένα νερά της κατηγορίας «σεξ και σχέσεις» και να σε αφήσει άφωνη με τα ευρήματά της.

Αν είσαι τεμπέλα, σου έχουμε πολύ καλά νέα! Ναι ορθώς αντιλήφθηκες: Σύμφωνα με την έρευνα, αυτό που παρατηρούν οι άντρες σε μία γυναίκα, με την πρώτη ματιά που λένε, δεν είναι τα οπίσθια όπως πίστευες μέχρι σήμερα, κάτι που σημαίνει ότι αν βαριέσαι το γυμναστήριο, μπορείς να το καθυστερήσεις λίγο ακόμα. Επίσης δεν είναι ούτε το στήθος, οπότε αν είσαι σανίδα-και ουχί σωτηρίας-μπορείς απλά να αρκεστείς στα σουτιέν σου για να δημιουργήσεις την ανάλογη ψευδαίσθηση-δεν έχει πολλή πλάκα όταν τα ζουλάς και είναι… κενά;-.

Έχουμε και λέμε, το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες πάνω μας είναι… τα μαλλιά!!! Ναι καλά διάβασες. Το ποσοστό των… τριχολάγνων είναι 74% ενώ όπως διευκρινίζουν είναι πολύ πιο εύκολο να προσέξουν στο μπαρ μία γυναίκα με υπέροχα μαλλιά, παρά μία αβυσσαλέο ντεκολτέ! Το 82% υποστηρίζει ότι τα μαλλιά είναι ο ορισμός του sex appeal ενώ το 60% ότι θα προτιμούσε να βγει με μία γυναίκα με περιποιημένα μαλλιά, παρά με μία με πλούσιο στήθος.

b9f4350e6d182a1b7262ecc6a2cfb6db

Και αν όντως δεν πιστεύεις τα ευρήματα, σου παραθέτουμε την εξής ατάκα: «Κάθε γυναίκα μπορεί να φορέσει μπλούζα με αβυσσαλέο ντεκολτέ, αλλά δεν έχει κάθε γυναίκα όμορφα μαλλιά». Χμμμ… Αληθινό και δίκαιο! Οπότε ήρθε η ώρα να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο και να προμηθευτείτε όλες αυτές τις μάσκες αναδόμησης που υπόσχονται υπέροχα αποτελέσματα.