Casual πουκάμισα & παντελόνια για το φθινόπωρο που πλησιάζει

Το street style αποτελεί πλέον τάση και επηρεάζει πολύ την ανδρική μόδα. Για εσάς που δεν θέλετε να ακολουθείτε πιστά τους κανόνες της μόδας, αλλά λέτε ένα ηχηρό «ναι» σε ό,τι είναι εμπνευσμένο από την casual αντίληψη, οι 3GUYS θα αποτελέσουν για εσάς το online στέκι σας!

Ξεχωρίστε για πολλούς λόγους φέτος. Ένας από αυτούς είναι η νέα συλλογή 3GUYS σε ανδρικά πουκάμισα και οι ανανεωμένες προτάσεις τους για ανδρικά παντελόνια που ξεχωρίζουν! Ποια outfits παίρνουν άριστα; Δείτε τα παρακάτω:

Το σωστό πουκάμισο….

Ανδρικό outfit χωρίς πουκάμισο, δεν γίνεται! Στυλιστικά ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και είναι το ρούχο κλειδί για μία σικάτη εμφάνιση.

Το ασπρόμαυρο καρώ RONNY είναι βαμβακερό και συνδυάζεται μοναδικά με ζακέτες και πουλόβερ.

Το καρώ πουκάμισο τραβάει τα βλέμματα, είναι ιδιαίτερο και ταιριάζει με μία μεγάλη γκάμα ρούχων. Το ασπρόμαυρο καρώ RONNY είναι βαμβακερό και συνδυάζεται μοναδικά με ζακέτες και πουλόβερ.

Συνδυάστε το με ένα μαύρο chinos για μία all time classic ασπρόμαυρη εμφάνιση. Αν είστε τολμηρός, φορέστε το με t-shirt και αφήστε το ξεκούμπωτο.

Για ένα safari look, επιλέξτε αυτό το ανδρικό πουκάμισο

Για ένα safari look, επιλέξτε αυτό το ανδρικό πουκάμισο σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση που αναδεικνύει κάτι εξωτικό και παράλληλα φινετσάτο. Αποτελείται από 100% βαμβάκι. Αποκτήστε το από εδώ.

Αρρενωπό και sexy! Έτσι χαρακτηρίζεται το τζιν πουκάμισο ABBY από 3GUYS

Αρρενωπό και sexy! Έτσι χαρακτηρίζεται το τζιν πουκάμισο ABBY από 3GUYS. Με τσέπες στο στήθος και διακριτικό κέντημα στο πίσω μέρος αποτελεί μία μοντέρνα εκδοχή του κλασικού denim των παλιών δεκαετιών που έκαναν θραύση πάντα, σε όλα τα ανδρικά ντεσέν.

Jean ή chinos παντελόνι

Αντρικό παντελόνι jean & CHINOS

Και τα δύο είναι πολύ μοντέρνα και μπορούν να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες μέσα στην ημέρα. Το τζιν παντελόνι DESMOND μπορεί να αποδειχθεί μία ολοκληρωμένη λύση για τις πρωινές ώρες ακόμα και το γραφείο!

Από την άλλη το chinos ALFRED BEIGE που μπορείτε να βρείτε εδώ είναι μία τέλεια επιλογή για να το συνδυάσετε με το πουκάμισο, το γιλέκο, το σακάκι και το πουλόβερ σας.