Ανδρόγυνο look απευθείας… από τη ντουλάπα του!

Σου αρέσει να φοράς άνετα ρούχα στο σπίτι και το πουλόβερ του καλού σου είναι το αγαπημένο σου homewear. Εκείνος γκρινιάζει αλλά εσύ συνεχίζεις να το φοράς, όπως και το λευκό του πουκάμισο που καμιά φορά δείχνει άψογο με το denim παντελόνι και τα sneakers σου. Εγώ είμαι μαζί σου και θέλω να σου πω ότι όχι μόνο μπορείς να δανείζεσαι μερικά ρούχα από την ντουλάπα του αλλά και να αγοράζεις δικά σου από το ίδιο μαγαζί με εκείνον.

Πουκάμισο

Το πουκάμισο είναι ένα πολύ εύκολο fashion item που αν είναι σε ίσια ή loose γραμμή θα μπορείς πολύ εύκολα να το συνδυάσεις με τα leggings ή το τζιν παντελόνι σου.

Πουλόβερ

Το πουλόβερ παραπέμπει σε μία cozy αίσθηση και όσο πιο χουχουλιάρικο και άνετο είναι, τόσο περισσότερο το απολαμβάνεις. Κι αν είσαι έτοιμη να βουτήξεις το μάλλινο που φοράει ο καλός σου τα σαββατοκύριακα θα σε καταλάβω, αλλά μπορείς την επόμενη φορά που θα πας για ψώνια να περάσεις και από τα αντρικά.

T-shirt

T-shirts. Όσα κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετά και πάντα εκείνος θα έχει ένα με πιο updated στάμπα που θα θες να το φορέσεις. Γενικότερα όμως, τα αντρικά t-shirts έχουν αρκετό ενδιαφέρον και δεν είναι καθόλου κακό να κάνεις κι εκεί μία έρευνα αγοράς πριν καταλήξεις. Είναι πολύ πιθανό να βρεις κάτι καλύτερο ή μάλλον κάτι διαφορετικό που ίσως το έχεις ανάγκη.