Υπέροχη νύφη με κοντά μαλλιά

ΝΥΦΙΚΆ ΧΤΕΝΊΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΆ ΜΑΛΛΙΆ

Έχει έρθει η ώρα που αρχίζετε και ξεφυλλίζετε διάφορα περιοδικά γάμου προκειμένου να εμπνευστείτε χτενίσματα και παρατηρείτε ότι τα περισσότερα γαμήλια χτενίσματα προϋποθέτουν μακριά μαλλιά;

Θυμηθείτε ότι τα κοντά μαλλιά είναι «άποψη» και επιβληθείτε, με το απαράμιλλο στιλ σας!

#1. Ο πρόσθετος κότσος

Εάν πάντα ονειρευόσασταν τον εαυτό σας ως μία νύφη με πλούσια μακριά μαλλιά πιασμένα κότσο, μην απογοητευτείτε εάν μέχρι την ημέρα του γάμου σας τα μαλλιά σας δεν έχουν το επιθυμητό μήκος. Συζητήστε με τον κομμωτή σας το ενδεχόμενο για έναν πρόσθετο κότσο στο χρώμα των μαλλιών σας. Ο κομμωτής σας σίγουρα θα σας προτείνει ότι θεωρεί καλύτερο για εσάς και για τα μαλλιά σας. Αρκετές νύφες που έχουν πιο απλά νυφικά επιλέγουν ένα κότσο διακοσμημένο με λουλουδάκια ή κρυσταλλάκια ανάλογα με τα άνθη ή τα κοσμήματα που θα έχουν την ημέρα του γάμου τους. Διακοσμημένος ή μη, ένας κότσος πάντα προσφέρει μία αριστοκρατική πινελιά στην εικόνα της νύφης, αρκεί να ξέρετε πώς να διαχειριστείτε το χτένισμά σας και να μην κάνετε κάτι υπερβολικό και κάτι πέρα από την προσωπικότητά σας.

#2. Στεφάνι και πέπλο

Τα κοντά μαλλιά μπορεί όντως να μην επιτρέπουν όλα τα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε όταν έχετε μακριά μαλλιά, μπορούν όμως κάλλιστα να υποστηρίξουν λύσεις όπως τα στεφανάκια και το πέπλο. Οι άψογες καιρικές συνθήκες του καλοκαιριού σε συνδυασμό με το φυσικό τοπίο στο οποίο μπορεί να τελείται ο γάμος σας το καλοκαίρι μπορούν να είναι και η βάση για να κάνετε ένα χτένισμα πιο κοντά στη φύση. Το στεφάνι ενδείκνυται για καλοκαιρινούς γάμους, είτε από άνθη μικρά είτε από κάποιο χειροποίητα επεξεργασμένο υλικό, καθώς θα φέρει την εικόνα σας πιο κοντά στην εικόνα της φύσης. Είναι πολύ σημαντικό ο χώρος και τα πρόσωπα σε ένα γάμο να μην απέχουν πολύ. Για αυτό λοιπόν επιλέξτε λύσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά με το τοπίο και την εποχή. Το ίδιο ισχύει και για το πέπλο. Το πέπλο μπορεί κάλλιστα να τοποθετηθεί σε κοντά μαλλιά και η λιτότητά του να προσδώσει πόντους στην εικόνα σας.

#3. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα

Εφόσον βλέπετε ότι οι περισσότερες νύφες επιλέγουν να έχουν μακριά μαλλιά για το γάμο τους, γιατί να μην πρωτοτυπήσετε και να κάνετε ένα ωραίο χτένισμα στα δικά σας κοντά μαλλιά. Επισκεφτείτε αρκετό καιρό πριν το γάμο σας τον κομμωτή σας και δοκιμάστε διάφορα χτενίσματα που μπορούν να εφαρμοστούν την ημέρα του γάμου σας. Μη δοκιμάζετε χτενίσματα πάρα πολύ καιρό πριν το γάμο σας, διότι σίγουρα τα μαλλιά σας μέχρι την κρίσιμη μέρα θα έχουν μακρύνει. Κάντε ένα χτένισμα όσο πιο κοντά θα είναι στο μήκος των μαλλιών που θα έχετε μέχρι την ημέρα του γάμου σας. Ένας έμπειρος κομμωτής μπορεί πολύ γρήγορα να σας προτείνει διάφορες λύσεις για τα κοντά σας μαλλιά, πολλές φορές πολύ πιο ενδιαφέρουσες από κομμώσεις για μακριά μαλλιά. Να έχετε πάντα στο νου σας ότι όσες περισσότερες φορές «φορεθεί» κάτι, τόσο περισσότερο χάνει την αξία που είχε. Προσπαθήστε πάντα να πρωτοτυπείτε και μη στέκεστε στο τι κάνουν οι περισσότεροι. Βάλτε τη δική σας προσωπική πινελιά στο γάμο σας, γιατί άλλωστε είναι ο δικός σας γάμος και πρέπει από την αρχή μέχρι το τέλος του να έχει το δικό σας «άρωμα».