Τοξότης Σεπτέμβρης 2017: Αναλυτικά οι Προβλέψεις του Μήνα

Φίλε Τοξότη, ο μήνας αυτός προμηνύεται εντονότατος στα επαγγελματικά σου θέματα αφού η πολυαστρία στην Παρθένο θα δημιουργήσει έντονη δραστηριότητα σε αυτό το πεδίο και καθόλου απίθανο εντάσεις. Ο Άρης στις 5 Σεπτεμβρίου περνάει στην Παρθένο και ο Ερμής ορθοδρομεί δίνοντάς σου την ενέργεια αλλά και την σωστή σκέψη για να δράσεις στο επαγγελματικό σου χώρο, διεκδικώντας το καλύτερο για εσένα.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, με την Σελήνη να είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σε ωθεί να κλείσεις θέματα που εκκρεμούσαν ή καταστάσεις στα επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν. Λόγω της έντονης ευαισθησίας που νιώθεις θέλει ιδιαίτερη προσοχή ο τρόπος που θα διαχειριστείς αυτά τα ζητήματα γιατί μπορεί να μην έχεις καθαρή κρίση και να υποπέσεις σε λανθασμένες κινήσεις. Καλό θα ήταν να μην είναι αποδέκτης αυτής την συναισθηματικής έντασης το ταίρι σου γιατί μπορεί να υπάρξουν προστριβές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσω του επαγγελματικού χώρου είναι πιθανό να προκύψει, όμως προσπάθησε να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα γιατί μπορεί να απογοητευτείς στο άμεσο μέλλον.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται στις 20 Σεπτεμβρίου σε στρέφει σε νέα ξεκινήματα και εγχειρήματα που θα σε βοηθήσουν να καθιερωθείς στον επαγγελματικό τομέα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και βρίσκεις τον τρόπο να «σαγηνεύσεις» τους ανωτέρους σου με απώτερο σκοπό σου την επαγγελματική καταξίωση που τόσο επιθυμείς. Μην αμελείς στο ταίρι σου, ρίχνοντας όλο το βάρος στα επαγγελματικά σου και βρες χρόνο να ασχοληθείς μαζί του για να αποφύγεις προστριβές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσω των επαγγελματικών σου συναναστροφών σου χτυπάει την πόρτα και είναι πιθανό να είναι κάτι που μπορεί να παίξει σπουδαίο ρόλο στην ζωή σου.

Με τον Ήλιο και τον Ερμή να περνούν στο ζώδιο του Ζυγού στις 22 και στις 30 Σεπτεμβρίου στρέφεσαι στους στόχους που έχεις στην ζωή σου και έχεις έντονη την ανάγκη να συναναστραφείς φίλους σου που μπορούν να είναι αρωγοί σε όποιο όραμα θέλεις να πετύχεις. Συζητήσεις μαζί τους μπορεί να καταλήξουν σε κοινή δράση και εσύ θα είσαι το κεντρικό πρόσωπο αφού φέρεις πρωτοποριακές ιδέες.