Tips ομορφιάς κατευθείαν… από το Hollywood!

Κάθε γυναίκα θέλει να είναι πάντα όμορφη, περιποιημένη και να λάμπει σαν σταρ του Hollywood. Για να το πετύχετε αυτό θα χρειαστεί να ακολουθήσετε κάποια απλά beauty tips.

Πρόκειται για εύκολες καθημερινές συνήθειες και μυστικά μακιγιάζ που θα σας κάνουν να είστε υπέροχη σε κάθε σας εμφάνιση.

Η επιδερμίδα σας θα είναι καθαρή, λαμπερή και ζωντανή και θα αποπνέει φρεσκάδα και νιότη.

Δείτε λοιπόν τη λίστα με τα 10+1 beauty tips για να λάμψετε σαν σταρ του Hollywood και δοκιμάστε τα!

Μάσκες ομορφιάς για γρήγορη αποκατάσταση της επιδερμίδας:

Χρησιμοποιήστε ή δημιουργήστε μόνη σας υπέροχες μάσκες ιδανικές για να αποκαταστήσουν τις ισορροπίες που χρειάζεται η επιδερμίδα σας.

Για να τονώσετε το δέρμα σας μπορείτε να φτιάξετε μια φυσική μάσκα με τυρόπηγμα και ξινή κρέμα, τα οποία θα αναμείξετε με άλλα απλά υλικά, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας. Αν για παράδειγμα έχετε κανονικό δέρμα προσθέστε μπανάνα και γκρέιπφρουτ. Αν όμως έχετε λιπαρή επιδερμίδα μπορείτε να αναμείξετε ένα χτυπημένο ασπράδι αβγού, λίγες σταγόνες χυμού λεμονιού και ελαιόλαδο.

Τα ευαίσθητα δέρματα μπορούν να ανανεωθούν με μια μάσκα με βούτυρο γάλακτος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το απλώσετε στο πρόσωπο σας για 15 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλυθείτε και δείτε τα υπέροχα αποτελέσματα της.

Αν το δέρμα σας είναι θαμπό και δεν έχει ζωντάνια, ανακατέψτε χυμό μήλου με μέλι. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα αυτής της μάσκας στο πρόσωπο σας για 5 λεπτά και ανανεώστε την επιδερμίδα σας.

Τέλος, αν θέλετε να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους και τα πρησμένα μάτια εφαρμόστε μια κομμένη πατάτα κάτω από τα μάτια σας και αφήστε τη να δράσει για 15 λεπτά.

Εφαρμόστε ταυτόχρονα διαφορετικές μάσκες ομορφιάς:

Άλλο ένα από τα beauty tips που θα πρέπει να δοκιμάσετε είναι η ταυτόχρονη εφαρμογή διαφορετικών μασκών προσώπου.

Δεν εννοούμε διαφορετικές μάσκες η μια πάνω στην άλλη, αλλά η κάθε μια σε διαφορετικό σημείο του προσώπου. Ο λόγος που πρέπει να το δοκιμάσετε αυτό είναι ο τύπος της επιδερμίδας σας. Πολλές γυναίκες έχουν μικτή επιδερμίδα. Δηλαδή σε κάποια σημεία είναι πολύ λιπαρή και σε άλλα κανονική ή ξηρή. Επομένως, θα πρέπει να εφαρμόσετε την κατάλληλη για κάθε σημείο μάσκα, έτσι ώστε να αποκαταστήσετε την ισορροπία στο πρόσωπο σας.

Απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σε 10 λεπτά:

10+1 beauty tips για να λάμψετε σαν σταρ του Hollywood (2)

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια γρήγορη σπιτική μάσκα με μέλι και κανέλα. Απλά αναμείξτε τα δυο υλικά μέχρι να αποκτήσετε μια ομοιόμορφη πάστα. Εφαρμόστε τη με ένα λεπτό στρώμα πάνω στα σημεία που έχετε τα μαύρα στίγματα και τοποθετήστε μια λεπτή βαμβακερή λωρίδα από πάνω. Μετά από το πέρας 5 λεπτών αφαιρέστε την και ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό.

Σωστή και συνεχής ενυδάτωση επιδερμίδας:

Κάθε είδος επιδερμίδας χρειάζεται ενυδάτωση. Απλά θα πρέπει να του προσφέρετε την κατάλληλη, έτσι ώστε να παραμείνει το πρόσωπο σας φρέσκο και όμορφο για όλο το βράδυ. Άλλωστε η σωστή ενυδάτωση είναι ένα από τα βασικότερα beauty tips που δεν πρέπει να παραμελείτε.

Αν η επιδερμίδα σας είναι κανονική ή μεικτή θα πρέπει να επιλέγετε κρέμες με mineral oils και διμεθικόνη.

Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε κρέμες χωρίς νερό, με βάση το κερί μέλισσας.

Τέλος, η λιπαρή επιδερμίδα χρειάζεται ελαφρά γαλακτώματα και υγρά που περιέχουν φυσική σιλικόνη (διμεθικόνη).

Αφαιρέστε με τη βοήθεια του μακιγιάζ τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια:

Τα χρωματιστά concealer είναι ιδανικά για να καλύψετε διαφορετικών ειδών ατέλειες στο πρόσωπο σας. Το πράσινο χρώμα εξουδετερώνει τις φλεγμονές, ενώ το ροδακινί και ροζ φωτίζει το θαμπό δέρμα. Επίσης, το κίτρινο καλύπτει αγγειακές κηλίδες ή μικρές ουλές και το πορτοκαλί είναι ιδανικό για να κρύψει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας.

Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα με τους μαύρους κύκλους παραμένει, μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή βρεγμένων φακέλων τσαγιού. Μετά από την μάσκα εφαρμόστε το concealer σχηματίζοντας ένα τρίγωνο και όχι μισοφέγγαρο κάτω από τα μάτια σας.

Εφαρμόστε πούδρα με ένα χαρτομάντιλο:

Το βαρύ και έντονο makeup μπορεί να χειροτερέψει την εμφάνιση της επιδερμίδας σας, τονίζοντας περισσότερο τις ατέλειες. Επιλέξτε λοιπόν να εφαρμόσετε πιο ελαφριές mousse μορφές makeup και στη συνέχεια διάφανη πούδρα προσώπου. Εναλλακτικά, αν δεν έχετε διάφανη πούδρα, χρησιμοποιήστε την κανονική, αλλά εφαρμόστε την με ένα χαρτομάντιλο. Έτσι θα εφαρμόσετε ένα πολύ ελαφρύ στρώμα πούδρας που θα είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Αυτό είναι και το πιο απλό κι όμως αποτελεσματικό από τα beauty tips που θα σας βοηθούν να λάμψετε.

Σωστό highlight:

10+1 beauty tips για να λάμψετε σαν σταρ του Hollywood (3)

Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε contouring στο πρόσωπο σας, αλλά το highlight κατά μήκος της μύτης, στα ζυγωματικά και στις περιοχές γύρω από τα φρύδια και τα χείλη μπορούν να σας μεταμορφώσουν. Ολοκληρώστε με ένα απαλό άγγιγμα υγρού ρουζ, το οποίο είναι παραπάνω από αρκετό.

Ιδανικά φρύδια:

Ακόμη ένα από τα σημαντικά beauty tips για να λάμψετε σαν σταρ του Hollywood είναι και το σωστό γέμισμα στα φρύδια. Τρεις είναι οι βασικοί κανόνες που δεν θα πρέπει να παραβαίνετε. Δεν πρέπει να δημιουργείτε πολύ τετράγωνα σχήματα, απλώστε σωστά το μολύβι των φρυδιών σας και μην κάνετε τα τόξα σας πολύ έντονα.

Φουσκωμένα χείλη:

Ένας φυσικός τρόπος για να κάνετε πιο φουσκωτά και γεμάτα τα χείλη σας είναι ο συνδυασμός μιας οδοντόβουρτσας, ζάχαρης, κανέλας και ελαιόλαδου. Αρχικά τρίψτε απαλά τα χείλη σας με μια οδοντόβουρτσα που έχει ζάχαρη και στη συνέχεια εφαρμόστε ένα μείγμα με κανέλα και ελαιόλαδο.

Πανεύκολες, γρήγορες μπούκλες σε μακριά μαλλιά:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στριφογυρίσετε όλα σας τα μαλλιά και να περάσετε από πάνω την πρέσα μαλλιών. Μόλις τα λύσετε, θα δείτε πως έχετε αποκτήσει υπέροχες, ανάλαφρες μπούκλες.

Κομψό χτένισμα σε 5 μόλις λεπτά:

10+1 beauty tips για να λάμψετε σαν σταρ του Hollywood (4)

Η δημιουργία ενός κομψού και όμορφου χτενίσματος δεν απαιτεί πάντα μισή με μια ώρα από τον χρόνο σας. Δείτε την απλή δημιουργία αυτού του 5λεπτου κότσου.