Οι τάσεις για τις τσάντες που λανσάρουν κορυφαίοι οίκοι

Οι τσάντες αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και κυρίως απαραίτητα αξεσουάρ μιας γυναίκας. Ολοκληρώνουν με ωραίο τρόπο ένα σύνολο και είναι πολύ πρακτικές.

Ορισμένες γυναίκες προτιμούν τις μικρές και άλλες τις μεγάλες τσάντες, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες τους και την περίσταση που θα τις φορέσουν.

Επειδή λοιπόν η νέα σεζόν ξεκίνησε και οι κορυφαίες τάσεις της μόδας αρχίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ίσως θα έπρεπε να δούμε τις κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για την νέα σεζόν.

Σχέδια κλασσικά όπως ο φάκελος, ο χαρτοφύλακας και τα backpacks θα είναι top επιλογές, όπως επίσης και πιο πρωτότυπα σχήματα όπως του κουβά και του φαγητοδοχείου. Στολισμένες με κοσμήματα, κρόσσια, αλυσίδες, αλλά και δέρμα φιδιού ή κροκοδείλου, οι τσάντες της εποχής θα έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία.

Δείτε τα σχέδια και τα σχήματα των τσαντών που προτείνουν οι διάσημοι οίκοι μόδας για φέτος:

Μικροσκοπικές τσάντες

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (3)

Μια από τις κορυφαίες τάσεις είναι οι μικροσκοπικές τσάντες. Τις είδαμε σε πολλές από τις πασαρέλες των διάσημων οίκων, συνδυασμένες με μεγαλύτερες τσάντες ή και μόνες τους. Τα σχήματα, τα χρώματα και τα στυλ τους είναι πολλά και διάφορα για να μπορέσετε να επιλέξετε την ιδανική για εσάς.

Κυκλικές τσάντες

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (12)

Οι κυκλικές τσάντες θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους αυτή τη σεζόν. Σε μεγάλο ή μικροσκοπικό μέγεθος ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας και με την περίσταση μια κυκλική τσάντα μπορεί να ελαφρύνει ένα σύνολο, δίνοντας του μια όμορφη πινελιά ολοκλήρωσης. Κομψές, υπέροχες και εντυπωσιακές, χωρίς όμως ιδιαίτερη πρακτικότητα οι κυκλικές τσάντες θα φορεθούν πολύ. Στολισμένες με μεταλλικά χερούλια, φερμουάρ, κοσμήματα και ότι μπορείτε να φανταστείτε θα είναι must.

Clutches – Φάκελος

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (6)

Οι τσάντες φάκελος, γνωστές και ως clutches αποτελούν μια πολύ κομψή επιλογή για να ολοκληρώσετε ένα σύνολο. Πρόκειται για την ιδανική τσάντα στις βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις σας. Είτε μεγάλη, είτε μικρή, σε διάφορα σχέδια, σχήματα και χρώματα, μια τσάντα φάκελος – clutch μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη επιλογή. Φτιαγμένη από δέρμα, κροκό, σουέτ, λουστρίνι, γούνα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με το βραδινό σας φόρεμα, αλλά και με το Jean σας.

Backpacks

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (4)

Το πολυαγαπημένο σακίδιο, ευρέως γνωστό και ως backpack, θα αποτελέσει μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις. Είναι πρακτικό, ευκολοφόρετο και μοιράζει το βάρος του και στις δυο πλευρές του σώματος. Μπορεί να μην είναι ιδανικό για τις επίσημες εμφανίσεις σας, αλλά θα αποτελέσει την κορυφαία επιλογή σας για όλες τις υπόλοιπες ώρες. Μικρά ή μεγάλα, με σχέδια ή χωρίς, τα σακίδια θα είναι must για την εποχή.

Χαρτοφύλακες

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (10)

Μια all time classic επιλογή για τις bussiness woman είναι ο χαρτοφύλακας. Ιδανικός για το γραφείο και όχι μόνο, αυτός ο τύπος τσάντας έχει αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες. Είναι κομψός και χωράει πολλά, κάτι που πολλές γυναίκες βάζουν ως βασικό κριτήριο για την επιλογή μιας τσάντας. Φέτος θα δούμε χαρτοφύλακες σε πολλά χρώματα και σχέδια, φτιαγμένους από διάφορα υφάσματα και δέρματα. Επιλέξτε τον ιδανικό για εσάς και κάντε υπέροχες, κομψές και «επαγγελματικές» εμφανίσεις.

Σκληρές τσάντες κουτί

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (14)

Ένα ενδιαφέρον σχέδιο τσάντας που κάνει δυναμικό come back φέτος είναι οι σκληρές τσάντες κουτί. Πρόκειται για ένα vintage κομμάτι που θα φορεθεί πολύ.

Multi-Bags – Οι πολλαπλές τσάντες

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (2)

Αν δεν ξέρετε ποιο τσαντάκι να φορέσετε, μην σκάτε! Φορέστε τα όλα μαζί. Αυτό προστάζει και μια από τις κορυφαίες τάσεις. Πιο συγκεκριμένα οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας πρότειναν για φέτος τις multi-bags, δηλαδή τις πολλαπλές τσάντες. Τα σχήματα, τα χρώματα και τα μεγέθη τους ποικίλουν έτσι ώστε να έχετε αμέτρητες επιλογές.

Η βασική ιδέα της τάσης αυτής μπορεί να παρουσιαστεί δένοντας μια μικροσκοπική τσάντα σε μια μεγαλύτερη.

Lunch Bags – Τύπου φαγητοδοχείου

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (5)

Ένα ακόμη ενδιαφέρον και πρωτότυπο σχέδιο τσάντας που είδαμε στις πασαρέλες και θα φορεθεί πολύ φέτος είναι οι lunch bags. Πρόκειται για τσάντες που έχουν το τετράγωνο σχήμα του φαγητοδοχείου. Στολισμένες με αστεία σχέδια, λέξεις, γραφικές εικόνες και διάφορα σχήματα, οι τσάντες τύπου φαγητοδοχείου θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στο σύνολο σας.

Τσάντες με πολύχρωμα λουριά

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (7)

Οι διάσημοι σχεδιαστές θέλησαν να δείξουν λίγη δημιουργικότητα στα λουράκια των τσαντών τους, κάνοντας τα πολύχρωμα και δημιουργώντας μια υπέροχη αντίθεση χρωμάτων με το βασικό κομμάτι της τσάντας. Λουριά από δέρμα, αλυσίδες και διάφορα άλλα υλικά πήραν πολύχρωμη μορφή και έδωσαν σε μια απλή μονόχρωμη τσάντα την παιχνιδιάρικη νότα που της έλειπε.

Τσάντες με αλυσίδα για χερούλι ή λουρί

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (8)

Αν και οι περισσότερες τσάντες έχουν δερμάτινο λουρί, οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες θέλουν το λουρί να είναι από αλυσίδα. Μοναδικά σχέδια αλυσίδας που κάνουν μια τσάντα ξεχωριστή και ιδιαίτερη.

Τσάντες με κυκλικά χερούλια

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (9)

Μια ακόμη πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα ιδέα για τσάντες φέτος το Φθινόπωρο / Χειμώνα είναι και αυτές με το κυκλικό χερούλι. Το σχέδιο αυτό είναι ιδανικό για τις γυναίκες που λατρεύουν να κρατούν την τσάντα τους στο χέρι.

Τσαντάκια μέσης

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (26)

Άλλη μια από τις κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018 είναι και αυτή με τα τσαντάκια μέσης. Πρόκειται για διάφορα σχέδια και χρώματα, τόσο αθλητικά, όσο και πιο κομψά, που κρέμονται από την μέση σας.

Μακρόστενες προς τα κάτω τσάντες

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (11)

Το περίεργο κι όμως ενδιαφέρον σχέδιο με τις μακρόστενες προς τα κάτω τσάντες έκανε αισθητή την παρουσία τους στις πασαρέλες. Τα σχήματα τους ήταν παράξενα μακριά και ορθογώνια.

Τσάντες σε ζωηρά χρώματα

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (20)

Συνήθως το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα τα χρώματα της μόδας γίνονται πιο σκούρα και άτονα. Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018 όμως θέλησαν να αποδείξουν πως τα έντονα και ζωηρά χρώματα μπορούν να φορεθούν και τώρα.

Τσάντες με prints

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (13)

Οι περισσότεροι σχεδιαστές παρουσίασαν τσάντες με ιδιαίτερα σχήματα, στολίδια και κυρίως δερμάτινες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπήρχαν και οι πιο τολμηροί, που θέλησαν να παρουσιάσουν τσάντες με διάφορα μοτίβα που κάλυπταν όλη την επιφάνεια τους.

Κροκό τσάντες

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (16)

Το animal print είναι μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή, ειδικά όταν πρόκειται για μια τσάντα. Για φέτος, οι κορυφαίοι σχεδιαστές θέλησαν να δώσουν βάση στο δέρμα κροκοδείλου και φιδιού, στολίζοντας ολόκληρη την τσάντα ή ένα μέρος αυτής.

Τσάντες στολισμένες με κοσμήματα

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (19)

Αν σας αρέσουν τα κοσμήματα και οι πέτρες, τότε οι τσάντες που είναι στολισμένες με αυτά είναι ιδανικές για εσάς. Σε ποικίλα σχέδια, σχήματα και χρώματα οι τσάντες με κοσμήματα θα μπορέσουν να δώσουν μια υπέροχη λάμψη στο σύνολο σας.

Τσάντες με κρόσσια

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (21)

Τα κρόσσια χαρίζουν μια boho διάθεση στα αντικείμενα που είναι στολισμένα με αυτά. Φέτος θα φορεθούν πολύ και θα κάνουν τα σύνολα σας να αποπνέουν την χαλαρότητα και την ξεγνοιασιά των hippies. Κρόσσια από δέρμα, αλυσίδες ή οποιοδήποτε υλικό μπορείτε να φανταστείτε μπορούν να μεταμορφώσουν εντελώς μια τσάντα.

Τσάντες με κόμπο

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (22)

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κορυφαίες τάσεις είναι και αυτή με τις τσάντες στολισμένες με κόμπους. Αυτό το τόσο ιδιαίτερο κι όμως τόσο απλό σχέδιο μπορεί να δώσει στην τσάντα σας το κάτι που της έλειπε. Κόμποι στο κούμπωμα, στο λουράκι ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της τσάντας θα είναι must για φέτος.

Τσάντες με κεντήματα

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (23)

Η ντελικάτη πινελιά ενός κεντήματος σε μια τσάντα δημιουργεί ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Συνδυάζεται πολύ όμορφα με δερμάτινες τσάντες, χαρίζοντας τους έναν πιο ρουστίκ αέρα. Κεντήματα με λουλούδια, boho σχήματα και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε θα είναι στην κορυφή των επιλογών για φέτος.

Τσάντες με στοιχεία ζώων

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (24)

Τσάντες που έχουν σχήματα ζώων, στολίδια και κοσμήματα με την μορφή ζώων θα είναι ένα ακόμη από τα top trends της εποχής.

Τσάντες με γούνα

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (18)

Και μιας και αναφερόμαστε σε φθινοπωρινές / χειμωνιάτικες τάσεις, δεν γινόταν να μην υπάρχουν και οι γούνινες τσάντες. Τσάντες που αποπνέουν μια ζεστασιά ιδανική για τις κρύες ημέρες της σεζόν. Φορέστε τις λοιπόν και δώστε μια ιδιαίτερη νότα στο σύνολο σας.

Τσάντες σαν κουβάς

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (15)

Ένα αρκετά πρωτότυπο σχέδιο τσάντας που είδαμε στις πασαρέλες των διάσημων οίκων ήταν και αυτή που έχει το σχήμα του κουβά. Μικρές ή μεγάλες, οι τσάντες με αυτό το σχήμα θα αποτελέσουν κορυφαία επιλογή για τη σεζόν.

Τσάντες χωρίς καθορισμένο σχήμα

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (17)

Τσάντες μεγάλες και μικρές χωρίς συγκεκριμένο σχήμα, που μπορούν να παραμορφωθούν πολύ εύκολα και να πάρουν διαφορετικό σχήμα ανάλογα με το πως θα «κάτσουν». Τσάντες που πέφτουν σαν «σακιά» ακανόνιστα και ανέμελα.

Τσάντες σε διάφορα περίεργα σχήματα

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (25)

Τέλος, δεν έλειψαν βέβαια και τα περίεργα σχήματα σε τσάντες για τις πιο τολμηρές γυναίκες. Τσάντες σε σχήμα πυραύλου και σκουπιδοτενεκέ ήταν μερικές μόνο από τις ιδιαίτερες τσάντες που παρουσιάστηκαν.