Λέων Σεπτέμβρης 2017: Αναλυτικά οι Προβλέψεις του Μήνα

Με το καλημέρα του μήνα μην αφήσεις τις αμφιβολίες για τον εαυτό σου να σε κρατούν πίσω στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις να κάνεις. Από τις 5 του μήνα ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ότι καταπιάνεσαι μπορείς και το βγάζεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί η κοινωνική σου ζωή θα βρεθεί σε ακμή. Θα κινείσαι πέρα από τον άμεσο κύκλο σου και επεκτείνεις την κοινωνική σου ανάμιξη. Η διάθεση σου θα είναι περισσότερο ανοικτή και ευχάριστη με αποτέλεσμα να προσελκύει νέους ανθρώπους στη ζωή σου και να ενδυναμώνει τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις. Θα προτιμάς να βρίσκεσαι με άλλους μαζί και για άλλη μια φορά θα είσαι η ψυχή της παρέας. Θα συναντήσεις άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου στο άμεσο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αυτό τον μήνα θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο και θα μπορέσεις να δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Η Αφροδίτη μέχρι τις 19 στο ζώδιο σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτά που θέλεις και τι ζητάς. Θα μπορέσεις να βάλεις την σχέση σου σε σωστές βάσεις ώστε να νιώθεις καλύτερα ψυχικά και εσύ. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Θα μπορέσεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέση σου και να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα σε κάνει να νιώσεις και εσύ καλά αλλά και το ταίρι σου. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά έφτασε ο καιρός να σταματήσεις. Η Αφροδίτη θα σου δώσει τόση γοητεία και ερωτισμό που θα είναι αδύνατον στο πέρασμα σου να σου αντισταθεί τίποτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα θα είναι εύκολο για εσένα να εκφράσεις τις ιδέες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου μέχρι τώρα. Από τις 5 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που μέχρι τέλος του μήνα θα σου φέρουν ακόμη μεγαλύτερη επαγγελματική καταξίωση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Από τις πρώτες μέρες του μήνα κάνε ένα σωστό προγραμματισμό και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις άμεσα. Από τις 5 μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν πολλά κέρδη στο μέλλον.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία
Αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Μέχρι τις 19 που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σου θα μπορείς να ασχοληθείς με το σώμα σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Θα θέλεις να δείχνεις καλά και θα γοητεύεις το περίγυρο σου. Από τις 20 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φρόντισε να προσέξεις λίγο παραπάνω την διατροφή σου γιατί από τον πολύ παρορμητισμό που θα έχεις θα ξεχνάς μερικές φορές και να τρως. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα περνάς χαλαρά και ήρεμα.