Τι άλλο θα δούμε; Αυτό το trend στα μαλλιά μας τρέλανε

Έχουμε εκνευριστεί με τα trends στα χρώματα των μαλλιών άπειρες φορές. Μας φαίνονται όλα ίδια, δεν μπορούμε να τα αντιγράψουμε χωρίς να μας κοιτάζουν όλοι σαν τρελές και γενικά δεν είναι όλα ωραία. Έρχονται που και πού όμως κάποια που απλά μας ενθουσιάζουν και παρ᾽όλο που δεν θα τα φορούσαμε, δεν μπορούμε να μην τα χειροκροτήσουμε και να σου τα δείξουμε. Για τι πράγμα μιλάμε τώρα; Για την χρωματιστή κορδέλα…
Κατάλαβες τι εννοούμε; Η μόδα θέλει μια rainbow κορδέλα από βαφή επάνω στα μαλλιά και το βρίσκουμε υπέροχο! Αυτό μάλιστα, είναι διαφορετικό και δημιουργικό! Εμπνευστής του είναι ο hairstylist της Bumble and Bumble Allen Thomas Wood και ήταν ένα beauty ατύχημα!
Το δημιούργησε καθώς προσπαθούσε να φτιάξει ένα ντεγκραντέ χρώμα σε μαλλιά με μακιγιάζ και το αποτέλεσμα ήταν αυτό το εντυπωσιακό που είδες πιο πάνω. Φυσικά ο ίδιος δεν το συστήνει για τις καθημερινές εξόδους καθώς αν τύχει και βρέξει την πάτησες, αλλά εμείς το λατρεύουμε γιατί είναι η πιο φρέσκια, δημιουργική και εντυπωσιακή εκδοχή των rainbow μαλλιών που έχουμε δει!