Περμανάντ Βλεφαρίδων – Δώστε Φόρμα και Εντυπωσιάστε με το Βλέμμα σας

περμαναντ βλεφαρίδων πως γίνεται

Όταν αναζητάς ένα εντυπωσιακό βλέμμα το πρώτο που μπορείς να σκεφτείς είναι η αγαπημένη μας μάσκαρα του μακιγιάζ. Γνωρίζεις όμως ότι υπάρχουν λύσεις πιο εύκολες από αυτή την καθημερινή ταλαιπωρία; Λύσεις που είναι ημιμόνιμες, με διάρκεια 4-8 εβδομάδες, και μπορούν να σου χαρίσουν ένα εντυπωσιακό, εντελώς φυσικό βλέμμα.

Μία από αυτές τις ημιμόνιμες λύσεις- για ένα εντυπωσιακό βλέμμα, είναι η περμανάντ βλεφαρίδων. Η περμανάντ βλεφαρίδων είναι η ιδανική λύση για βλεφαρίδες που έχουν χάσει τη φόρμα τους, είναι καθοδικές ή εντελώς ίσιες. Αυτές οι βλεφαρίδες δεν κολακεύουν καθόλου τα μάτια και χρήζουν αναγκαία την εφαρμογή της περμανάντ στις βλεφαρίδες που θα αναδείξει το βλέμμα σας.

Άλλες ημιμόνιμες λύσεις για ένα εντυπωσιακό βλέμμα, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με την περμανάντ βλεφαρίδων, είναι η βαφή τους και/ή το extension.

Περμανάντ Βλεφαρίδων Βήμα-Βήμα

Σήμερα, σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στη διαδικασία που ακολουθείται για το ημιμόνιμο γύρισμα των βλεφαρίδων, κοινώς περμανάντ βλεφαρίδων.

Η υπηρεσία της περμανάντ βλεφαρίδων, παρέχεται σε σαλόνια ομορφιάς, κομμωτήρια ή στούντιο περιποίησης άκρων. Οι συγκεκριμένες οδηγίες που θα βρείτε εδώ αφορούν το brand της WIMPERNWELLE.

Στο σύνδεσμό μας PROFI STUDIO LIST, μπορείτε να βρείτε επαγγελματικούς χώρους που παρέχεται
η υπηρεσία.

Οδηγίες Περμανάντ Βλεφαρίδων

περμαναντ βλεφαρίδων βήμα βήμα
Πατήστε επάνω στη φωτογραφία για να τη μεγεθύνετε
περμαναντ βλεφαρίδων βήμα βήμα
Πατήστε επάνω στη φωτογραφία για να τη μεγενθύνετε