Οδηγίες για να είσαι πάντα στυλάτη

Όλες θέλουμε να είμαστε περιποιημένες χωρίς να είμαστε υπερβολικές και κυρίως να είμαστε στυλάτες. Όμως όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, τα ρούχα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Εκείνο που καθορίζει το στυλ μιας γυναίκας δεν είναι αυτό που φοράει αλλά ο τρόπος που το φοράει και το υποστηρίζει. Αυτό δεν επιτυγχάνεται από τη μια μέρα στην άλλη: χρειάζεται εμπειρία ζωής και κυρίως να γνωρίζουμε την προσωπικότητά μας όπως και τα ρούχα που μπορούμε να υποστηρίξουμε.

Πέρα από το ύφος του ρούχου, πρέπει να έχεις κατά νου πως τα υφάσματα που επιλέγουμε να τυλίξουν το κορμί μας θα πρέπει να είναι ποιοτικά. Η ποιότητα μπορεί να φανεί ακόμα και από μακριά, πόσο μάλλον όταν το αγγίζουμε. Φρόντισε να επιλέγεις αυθεντικά υφάσματα κι όχι νάιλον. Μπορεί να είναι φθηνά, όμως δεν θα κρατήσουν για πολύ καιρό και φθείρονται πολύ πιο γρήγορα.

Για μια επιτυχημένη εμφάνιση χρειάζεται να ξέρεις ότι δεν είναι καλό να μπλέκεις πολλά χρώματα. Μέχρι τρία είναι αρκετά, ενώ έξτρα χρώμα μπορείς να δώσεις και με τα παπούτσια και αξεσουάρ σου, τα οποία θα πρέπει επίσης να είναι καλής ποιότητας.

Πέρα από τον συνδυασμό των ρούχων, αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η καθαριότητά τους και φυσικά η προσωπική μας υγιεινή. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το φρεσκοπλυμένο δέρμα και τα λαμπερά μαλλιά. Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά, είπαν κάποτε και δεν είχαν άδικο.

Τέλος, φρόντισε το μακιγιάζ σου να μην είναι υπερβολικό, αλλά να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σου και της επιδερμίδας σου. Μπορεί να σου αρέσει το φούξια, για παράδειγμα, όμως καλό είναι να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό για την χρωματική παλέτα που πρέπει να χρησιμοποιείς.

Αυτά από εμάς και μην ξεχνάς ποτέ ότι εκείνο που θα σφραγίσει το στυλ μας, δεν είναι άλλο από τη θετική μας διάθεση!