Νυφικά χτενίσματα που σίγουρα θα ζηλέψεις

Ο Vassilis Stratigos, ο υπερταλαντούχος hairstylist που εμπιστεύονται οι επώνυμες και ο Official Hair Stylist της L’ Oreal Paris μας μίλησε για τα hairstyle trends που θα επικρατήσουν τη νέα χρονιά. Από το νυφικό σινιον με ελαφρώς μαζεμένα μαλλιά, το νυφικό χτένισμα με boho πλεξούδες και τα wavy μακριά μαλλιά, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε το χτένισμα που ταιριάζει στο δικό σας στυλ!

Decorated Hairstyle

Η βασική τάση στα νυφικό χτένισμα για το 2017 είναι το κόσμημα. Τάση που ταιριάζει σε κάθε είδος χτενίσματος, από το πιο απλό ως το πιο σύνθετο. Για όσες επιλέξουν μια πιο stylish εκκεντρική εμφάνιση.

bridal-hairstyle-trends-2017-decorated-hair
decorated-hair-bridal-hairstyle-trends-2017

Twisted Ponytail

Η σύγχρονη εκδοχή της αλογοουράς. Το εξελιγμένο δέσιμο αυτού του χτενίσματος δίνει μια ανέμελη χαλαρή διάθεση χωρίς να του αφαιρεί την επισημότητα του.

bridal-hairstyle-trends-2017-twisted-ponytale
twisted-ponytale-bridal-hairstyle-trends-2017

The classic Chignon ( sleek / soft version )

Το διαχρονικότερο νυφικό χτένισμα επιστρέφει φέτος στις πιο κομψές του μορφές. Sleek με ένα χαλαρό και πιο ρομαντικό νυφικό και αντίθετα soft με ένα κλασσικό νυφικό. Τάση που αγαπάει τις αντιθέσεις. Επιλέξτε το στην περίπτωση που η εμφάνιση σας συμπληρώνεται με πέπλο.

The classic Chignon – Sleek

bridal-hairstyle-trends-2017-classic-chignon-sleek

The classic Chignon – Soft

bridal-hairstyle-trends-2017-classic-chignon-soft

Tousled Waves ( Natural Beauty)

Το ασφαλέστερο νυφικό χτένισμα κυριαρχεί φέτος σε μια πιο beach hair version. Αποφύγετε τους κυματισμούς που θυμίζουν μπούκλες και υιοθετήστε το στην πιο απλή του μορφή. Ιδανικό για τις οπαδούς του natural look.

bridal-hairstyle-trends-2017-tousled-waves

Braided Hair ( Romantic & Boho )

Ένα από τα πιο δημοφιλή νυφικά χτενίσματα εξακολουθεί να είναι τάση και φέτος. Το βλέπουμε πιο εξελιγμένο σε δύο μορφές. Romantic αλλά και boho. Ειδικά στη δεύτερη το βλέπουμε σε μαλλιά μαζεμένα μισά μισά (half up – half down). Εκδοχές για τις πιο ρομαντικές αλλά και για αυτές που έχουν μια πιο grungy διάθεση.

Braided Hair – Boho

bridal-hairstyle-trends-2017-braided-hair-boho

Braided Hair – Romantic

bridal-hairstyle-trends-2017-braided-hair-romantic