Κόλπα για να λάμψεις ενώ… κοιμάσαι!

Ο καλύτερος σύμμαχος για να γίνετε ομορφότερη ενώ κοιμάστε είναι να δοκιμάσετε κάποια μικρά αλλά θαυματουργά τρικ. Ουσιαστικά αναφερόμαστε σε κάποιες απλές φυσικές μάσκες που μπορούν να μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σας, κάνοντας την απαλή και όμορφη.

 Δοκιμάστε λοιπόν να εφαρμόσετε αυτές τις 7 υπέροχες φυσικές μάσκες ομορφιάς και το πρωί που θα ξυπνήσετε, θα νιώσετε και θα είστε ανανεωμένη και όμορφη.

Ενυδατώστε τα χείλη και τα μαλλιά σας, προλάβετε την πρόωρη γήρανση, κάνετε τα χέρια και τα πόδια σας βελούδινα και περιποιημένα ακολουθώντας απλά τις παρακάτω συμβουλές.

Δείτε λοιπόν 7 τρόπους για να γίνετε ομορφότερη ενώ κοιμάστε και βελτιώστε την εικόνα σας με τα πιο φυσικά και απλά βήματα.

Σπιτική μάσκα προσώπου με αλόη

Ο χυμός της αλόης είναι πολύ ευεργετικός για την επιδερμίδα. Πέρα από τις λευκαντικές του ιδιότητες, μπορεί να βοηθήσει στην απαλλαγή από τα σπυράκια και στην πρόληψη των ρυτίδων. Ωστόσο υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικές μάσκες προσώπου με βασικό συστατικό την αλόη. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την κατάλληλη για τον δικό σας τύπο επιδερμίδας. Αφού την βρείτε, φτιάξτε την και εφαρμόστε την για πιο καλά αποτελέσματα δυο φορές την εβδομάδα.

Μάσκα ματιών με Βιταμίνη Ε

Το δέρμα κάτω από τα μάτια σας είναι πολύ ευαίσθητο. Αν λοιπόν δείτε πως είναι ξηρό, λεπτό και έχει ρυτίδες από πολύ νωρίς καλό θα είναι να εφαρμόσετε λίγη Βιταμίνη Ε για να προλάβετε την πρόωρη γήρανση. Θα την βρείτε σε μορφή κάψουλας ή διαλύματος στα φαρμακεία.

Αν θέλετε να έχετε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, προσθέστε ελαιόλαδο ή ιχθυέλαιο.

Βάλτε καστορέλαιο στα φρύδια και τις βλεφαρίδες σας

Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό βουρτσάκι παλιάς μάσκαρας ή ένα που έχετε αγοράσει για να εφαρμόσετε καστορέλαιο στις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας. Αυτό το απλό, αλλά θαυματουργό φυσικό συστατικό θα κάνει τις τρίχες να μεγαλώσουν πιο γρήγορα και να πυκνώσουν.

Είναι ένα πολύ ευεργετικό τρικ που μπορείτε να επαναλαμβάνετε ακόμη και κάθε μέρα πριν τον ύπνο για καλύτερα αποτελέσματα.

Εφαρμόστε έλαιο καρύδας στα χείλη σας

Το έλαιο καρύδας είναι πολύ ευεργετικό για τα ξηρά χείλη. Τα ενυδατώνει και τα κάνει να δείχνουν υπέροχα και απαλά. Επειδή όμως χρειάζεται χρόνο για να απορροφηθεί, είναι καλύτερο να το εφαρμόζετε πριν τον ύπνο. Με αυτό τον τρόπο θα γίνετε ομορφότερη ενώ κοιμάστε. Έτσι, το πρωί που θα θελήσετε να βάλετε το κραγιόν σας, τα χείλη σας θα είναι βελούδινα και όμορφα. Άρα το κραγιόν θα απλωθεί πιο καλά και πιο ομοιόμορφα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο στην αγνή και καθαρή του μορφή, όσο και σε μια μάσκα που έχει το καστορέλαιο ως βασικό συστατικό.

Ενυδατωμένα μαλλιά

Καθημερινά τα μαλλιά μας δέχονται πολλές περιβαλλοντικές επιθέσεις. Λίγο το καυσαέριο, λίγο η σκόνη και υγρασία, τα μαλλιά μας χρειάζονται μια ανανέωση. Ο βασικότερος λόγος που τα μαλλιά μπορεί να είναι θαμπά ή ηλεκτρισμένα είναι η έλλειψη της απαραίτητης υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας.

Υπάρχουν πολυάριθμα σπρέι και σέρουμ που μπορούν να προσφέρουν στα μαλλιά σας την χαμένη τους υγρασία. Αποκτήστε κάποιο από αυτά ή φτιάξτε μια φυσική μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών.

Κάντε τα χέρια σας βελούδινα

Αν ακολουθήσετε σε καθημερινή βάση αυτά τα βήματα πριν πάτε για ύπνο τα χέρια σας θα είναι απαλά και βελούδινα.

1. Αρχικά πλύντε τα χέρια σας, κάντε μασάζ με ένα scrub χεριών και πλύντε τα και πάλι.

2. Σκουπίστε τα και εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα ενυδατικής κρέμας, απλώνοντας την καλά και σε κάθε δάχτυλο. Προσοχή όμως, δώστε μεγάλη προσοχή στα σημεία όπου ενώνονται τα δάχτυλα και τους καρπούς.

3. Βάλτε βαμβακερά γάντια ή ειδικά γάντια spa και κοιμηθείτε.

4. Το πρωί, αφαιρέστε τα γάντια και εφαρμόστε ένα έλαιο στα πετσάκια και γύρω από τα νύχια σας.

Αποκτήστε βελούδινες φτέρνες, αφαιρώντας τις σκληρύνσεις

Μαλακώστε τις φτέρνες σας με τη βοήθεια λίγου ελαιόλαδου ή ελαίου καρύδας.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να τρίψετε αρχικά με ένα scrub τις φτέρνες σας και να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί. Στη συνέχεια τρίψτε με προσοχή το ελαιόλαδο ή το έλαιο καρύδας σε όλη σας την πατούσα, φορέστε κάλτσες και γίνετε ομορφότερη ενώ κοιμάστε. Το πρωί που θα ξυπνήσετε οι φτέρνες σας θα είναι μαλακές και όμορφες.