Καλεσμένη σε γάμο: 100 φορέματα για να διαλέξεις

Είστε καλεσμένη ή παντρεύεται κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο; Τα φορέματα για γάμο που ακολουθούν θα σας δώσουν την λύση ή έστω μια ιδέα για την επιλογή της τέλειας εμφάνισης.

 Φορέματα αέρινα ή εφαρμοστά, κοντά ή μακρυά, απλά ή πιο εντυπωσιακά, ανάλογα πάντα με το μέρος που θα τελεστεί η τελετή του γάμου, αλλά και με το πόσο κοντά είστε στο ζευγάρι.

Αν είστε κουμπάρα, μητέρα, αδερφή του γαμπρού ή της νύφης, τα αμπιγιέ φορέματα για γάμο που ακολουθούν είναι ιδανικά για εσάς. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αν είστε απλή καλεσμένη δεν μπορείτε να επιλέξετε μια από τις παρακάτω προτάσεις.

Επίσης, όλα αυτά τα βραδινά φορέματα δεν απευθύνονται μόνο για καλεσμένες σε γάμο, αλλά μπορούν να φορεθούν εξίσου και από καλεσμένες σε βάπτιση.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην φορέσετε σε καμία περίπτωση λευκό φόρεμα.

Φορέματα για γάμο στην πόλη

Φορέματα για γάμο (102)

Αν είστε καλεσμένη σε έναν γάμο στην πόλη τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Μπορείτε να επιλέξετε όποιο είδος φορέματος σας αρέσει και κολακεύει την σιλουέτα σας.

Από το πολύ εφαρμοστό μέχρι το αέρινο το φόρεμα για γάμο που θα φορέσετε μπορεί να σας κάνει να δείχνετε εκθαμβωτική. Επιλέξτε λοιπόν το στυλ και το ύφασμα που σας αρέσει, καθώς και τον χρωματισμό που ταιριάζει στην επιδερμίδα και τον τόνο των μαλλιών σας και είστε έτοιμη.

Αμπιγιέ φορέματα, φορέματα κοκτέιλ, βραδινά φορέματα και ανάλαφρα στυλ είναι ιδανικά για την τέλεια εμφάνιση.

Φορέματα για γάμο σε κτήμα

Φορέματα για γάμο (103)

Ο γάμος σε ένα κτήμα είναι πολύ συνηθισμένος τα τελευταία χρόνια. Αν λοιπόν έχετε στα χέρια σας μια πρόσκληση τέτοιου τύπου, καλό θα είναι να το λάβετε υπόψιν σας. Ντυθείτε με ένα πιο κομψό και εντυπωσιακό φόρεμα χωρίς να βγάζει μάτι, απλά προσέξτε το παπούτσι που θα φορέσετε. Υπάρχουν κτήματα που έχουν πλακόστρωτα και το πολύ λεπτό τακούνι τύπου στιλέτο δεν θα είναι και η πιο βολική επιλογή.

Ιδανικά για έναν γάμο σε κτήμα είναι τα αμπιγιέ φορέματα, τα φορέματα cocktail, όπως επίσης και όλα τα βραδινά φορέματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Φορέματα για γάμο σε ξωκλήσι

Φορέματα για γάμο (104)

Ένας γάμος σε ξωκλήσι της Αττικής και όχι μόνο αποτελεί μια πολύ ωραία ιδέα. Ωστόσο, η επιλογή του φορέματος για κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνεται με σύνεση. Αν για παράδειγμα το ξωκλήσι βρίσκεται σε μια παραλία, καλό θα ήταν να επιλέξετε να κάνετε μια ανάλαφρη, αέρινη και απλή αλλά σικάτη εμφάνιση. Αν πάλι, πρόκειται για ένα ξωκλήσι μέσα στο δάσος σε ένα βουνό, θα ήταν καλή ιδέα να επιλέξετε ένα μακρύ φόρεμα, διότι μπορεί να υπάρχουν διάφορα έντομα που να κυκλοφορούν στον χώρο. Όπως επίσης, να έχετε μαζί σας μια πασμίνα. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι του σώματος σας καλυμμένο και δεν θα κινδυνεύετε από τα ενοχλητικά τσιμπήματα.

Φορέματα για γάμο στην παραλία ή σε beach bar

Φορέματα για γάμο (105)

Μια εξίσου εντυπωσιακή και άκρως καλοκαιρινή πρόταση για γάμο είναι αυτή της παραλίας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιλέξετε ένα πολύ χαλαρό, αλλά επίσημο φόρεμα, που θα είναι αέρινο, δροσερό και θα αποπνέει φρεσκάδα. Πέρα λοιπόν από τα αρχαιοελληνικού τύπου φορέματα και τα αέρινα, μια πολύ καλή επιλογή είναι τα cocktail dresses. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να φορέσετε τακούνια, διότι δεν θα μπορείτε να περπατήσετε με αυτά στην άμμο. Επιλέξτε ένα ίσιο πέδιλο, μια σαγιονάρα ή αν δεν μπορείτε χωρίς τακούνι, μια πλατφόρμα.

Φορέματα για γάμο (107)

Αν μετά την τελετή του γάμου ακολουθεί δεξίωση σε κάποιο Beach bar, αυτό σημαίνει πως το ζευγάρι επέλεξε κάτι ανάλαφρο για την ημέρα εκείνη. Φροντίστε λοιπόν να ντυθείτε κι εσείς αντίστοιχα. Αποφύγετε τα πολύ βαριά υφάσματα, τα πολλά διακοσμητικά τύπου στρας, swarovski κλπ που έχουν τα περισσότερα βραδινά και αμπιγιέ φορέματα. Επιλέξτε ένα φόρεμα για γάμο πιο χαλαρό, αλλά εξίσου εντυπωσιακό και επίσημο.

Φορέματα για γάμο στο χωριό

Φορέματα για γάμο (106)

Οι γάμοι στο χωριό έχουν αρχίσει σιγά σιγά να γίνονται μόδα. Πρόκειται για τον παραδοσιακό γάμο που θα καλεστεί όλο το χωριό και τα σχόλια δεν θα λείψουν. Γι’ αυτό τον λόγο, καλό θα είναι να προσέξετε λίγο την επιλογή του φορέματος σας. Ανάλογα πάντα με την περιοχή και με τον τρόπο ζωής που έχει το κάθε χωριό, υπάρχουν μέρη με πιο παραδοσιακούς και τυπικούς τρόπους και άλλα που έχουν έναν πιο σύγχρονο αέρα ζωής. Αν λοιπόν το χωριό που θα επισκεφτείτε θυμίζει περισσότερο πόλη, μπορείτε να φορέσετε οτιδήποτε. Αν πάλι είναι μια πολύ μικρή κοινωνία που κρατά τις παραδόσεις, τα έθιμα και γενικότερα τον παλιό τρόπο ζωής, ίσως θα πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω το φόρεμα σας. Οι πιο παραδοσιακές γυναίκες του χωριού ενδεχομένως να μην δουν με καλό μάτι ένα πάρα πολύ μίνι φόρεμα. Επιλέξτε λοιπόν να φορέσετε κάτι που να μην είναι πολύ προκλητικό.

Φορέματα για γάμο σε νησί

Φορέματα για γάμο (110)

Συνήθως τα φορέματα που φοριούνται σε γάμο σε κάποιο νησί είναι πιο αέρινα, ανάλαφρα και δροσερά. Ωστόσο, εσείς μπορείτε να φορέσετε ότι σας αρέσει!

Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξετε πολύ είναι τα παπούτσια σας, διότι το πλακόστρωτο και τα στενοσόκακα είναι συχνό φαινόμενο. Αποφύγετε λοιπόν τα ψηλοτάκουνα με λεπτό τακούνι και προτιμήστε τις πλατφόρμες, τα ίσια πέδιλα ή τις σαγιονάρες.

Φορέματα γάμου για εγκύους

Φορέματα για γάμο (108)

Για τις μέλλουσες μανούλες υπάρχουν ειδικά φορέματα εγκυμοσύνης που θα τονίσουν με ωραίο τρόπο την φουσκωτή κοιλίτσα τους. Φορέματα τόσο μέχρι το γόνατο, όσο και μακριά. Συνήθως τα υφάσματα από τα οποία είναι φτιαγμένα είναι πιο ελαστικά ή πιο αέρινα, έτσι ώστε να αφήνουν ένα περιθώριο στην κοιλιά και να μην την πιέζουν.

Φορέματα γάμου για εύσωμες γυναίκες

Φορέματα για γάμο (109)

Ακόμη κι αν ο σωματότυπος σας έχει τα πιασίματα του, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να δείχνετε εκθαμβωτική σε έναν γάμο. Επιλέξτε φορέματα που θα κρύβουν τις ατέλειες σας και θα τονίζουν τα δυνατά σας σημεία. Μια πολύ καλή επιλογή είναι ένα σκουρόχρωμο φόρεμα που θα σας βοηθήσει να κρύψετε κάποιους πόντους. Όπως επίσης και η επιλογή ενός φορέματος που θα αναδεικνύει την μέση σας.

Εξάλλου υπάρχουν ένα σωρό αμπιγιέ φορέματα μεγάλου μεγέθους που μπορείτε να επιλέξετε. Βρείτε το κατάλληλο για τον σωματότυπο σας και φορέστε το.

Δείτε παρακάτω 100 προτάσεις με φορέματα για γάμο και πάρτε ιδέες!

Φορέματα για γάμο (2)

Φορέματα για γάμο (11)

Φορέματα για γάμο (10)

Φορέματα για γάμο (9)

Φορέματα για γάμο (8)

Φορέματα για γάμο (7)

Φορέματα για γάμο (6)

Φορέματα για γάμο (5)

Φορέματα για γάμο (4)

Φορέματα για γάμο (3)

Φορέματα για γάμο (12)

Φορέματα για γάμο (20)

Φορέματα για γάμο (19)

Φορέματα για γάμο (18)

Φορέματα για γάμο (17)

Φορέματα για γάμο (16)

Φορέματα για γάμο (15)

Φορέματα για γάμο (14)

Φορέματα για γάμο (21)

Φορέματα για γάμο (29)

Φορέματα για γάμο (28)

Φορέματα για γάμο (27)

Φορέματα για γάμο (26)

Φορέματα για γάμο (25)

Φορέματα για γάμο (24)

Φορέματα για γάμο (23)

Φορέματα για γάμο (22)

Φορέματα για γάμο (30)

Φορέματα για γάμο (38)

Φορέματα για γάμο (37)

Φορέματα για γάμο (36)

Φορέματα για γάμο (35)

Φορέματα για γάμο (33)

Φορέματα για γάμο (32)

Φορέματα για γάμο (31)

Φορέματα για γάμο (39)

Φορέματα για γάμο (47)

Φορέματα για γάμο (46)

Φορέματα για γάμο (45)

Φορέματα για γάμο (44)

Φορέματα για γάμο (43)

Φορέματα για γάμο (42)

Φορέματα για γάμο (41)

Φορέματα για γάμο (40)

Φορέματα για γάμο (48)

Φορέματα για γάμο (56)

Φορέματα για γάμο (55)

Φορέματα για γάμο (54)

Φορέματα για γάμο (53)

Φορέματα για γάμο (52)

Φορέματα για γάμο (51)

Φορέματα για γάμο (50)

Φορέματα για γάμο (49)

Φορέματα για γάμο (57)

Φορέματα για γάμο (65)

Φορέματα για γάμο (64)

Φορέματα για γάμο (63)

Φορέματα για γάμο (62)

Φορέματα για γάμο (61)

Φορέματα για γάμο (60)

Φορέματα για γάμο (59)

Φορέματα για γάμο (58)

Φορέματα για γάμο (66)

Φορέματα για γάμο (74)

Φορέματα για γάμο (73)

Φορέματα για γάμο (72)

Φορέματα για γάμο (71)

Φορέματα για γάμο (70)

Φορέματα για γάμο (69)

Φορέματα για γάμο (68)

Φορέματα για γάμο (67)

Φορέματα για γάμο (75)

Φορέματα για γάμο (83)

Φορέματα για γάμο (82)

Φορέματα για γάμο (81)

Φορέματα για γάμο (80)

Φορέματα για γάμο (79)

Φορέματα για γάμο (78)

Φορέματα για γάμο (77)

Φορέματα για γάμο (76)

Φορέματα για γάμο (84)

Φορέματα για γάμο (92)

Φορέματα για γάμο (91)

Φορέματα για γάμο (90)

Φορέματα για γάμο (89)

Φορέματα για γάμο (88)

Φορέματα για γάμο (87)

Φορέματα για γάμο (86)

Φορέματα για γάμο (85)

Φορέματα για γάμο (93)

Φορέματα για γάμο (101)

Φορέματα για γάμο (99)

Φορέματα για γάμο (98)

Φορέματα για γάμο (97)

Φορέματα για γάμο (96)

Φορέματα για γάμο (95)

Φορέματα για γάμο (94)

1 Comment

Comments are closed