Βάλε… μέταλλο στα νύχια μόνη σου!

Έχεις πάθει έpωτα με τα μεταλλικά νύχια; Δεν είσαι η μόνη! Τα nail foils έχουν κάνει πάταγο τα τελευταία χρόνια και ειδικά από όταν βγήκαν στην αγορά αυτά τα “μεταλλικά” φύλλα για την διακόσμηση των νυχιών, συναντάμε παντού τριγύρω μας γυναίκες με αστραφτερά μανικιούρ.

Έχει βγει μέχρι και σκόνη για mirror effect αλλά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις μόνο σε gel μανικιούρ. Βέβαια, το αποτέλεσμα είναι ίδιο με τα foils, αλλά η διαδικασία όταν έχεις να κάνεις με ένα απλό βερνίκι νυχιών είναι πάντα πολύ πιο εύκολη.

Πως μπορείς λοιπόν να χρησιμοποιήσεις τα μεταλλικά φύλλα για να φτιάξεις μόνη σου τα νύχια στο σπίτι σου;

DIY μεταλλικά νύχια με nail foils βήμα προς βήμα!

diy manikiour ediva.gr

Επειδή θα χρησιμοποιήσεις τα foils δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείς και ένα μανό σαν βάση. Δεν χρειάζεται να είναι gel ή ημιμόνιμο, αρκεί ένα απλό βερνίκι σε παρόμοιο χρώμα με αυτό που θα έχει το foil. Ξεκίνα λοιπόν περνώντας δύο στρώσεις τα νύχια σου, προσπαθώντας να είναι όσο πιο λεία γίνεται.

vapsimo nuxion tips

Στην συνέχεια, αφού στεγνώσουν καλά τα νύχια σου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την ειδική κόλα σε γαλακτώδη μορφή, την οποία θα έχεις αγοράσει μαζί με τα foils από κάποιο κατάστημα με επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης νυχιών.

nail foil

Το τελευταίο βήμα είναι πάντα και το πιο σημαντικό. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να κόψεις κομμάτια από την μεταλλικού χρώματος ταινία, αρκετά μεγάλα σε μέγεθος ώστε να καλύψουν τα νύχια σου. Πριν στεγνώσει όμως η κόλλα θα πρέπει να βάλεις επάνω στο νύχι σου την ταινία και με μία μπατονέτα να αρχίσεις να την απλώνεις καλά επάνω στα νύχια σου.

metallika nuxia foils

Extra tip: Υπάρχουν και γυναίκες που αντί για κόλλα βάζουν τα foils επάνω στα νύχια λίγο πριν στεγνώσει η δεύτερη στρώση από το βερνίκι τους. Είναι εξίσου αποτελεσματικός τρόπος και αυτός, μιας και το βερνίκι είναι κολλώδες και συγκρατεί την ταινία όπως και η κόλλα.

Μοντέρνα σχέδια νυχιών με foils!

abstract nails anoiksiatika sxedia nixion asimenia nuxia mirror effect bronze nixia ediva.gr diakosmitika nuxion diy nail art ediva.gr galliko manikiour xroma halfmoon manicure holographic nails kalokairina sxedia nuxion matte manicure mauro xroma nixion sxedia metalliko galliko manikiour metalliko sxedio nixion nail art nail artist ediva.gr nail foils sxedia nude nails stiletto nails ediva.gr sxedia konta nixia sxedia metallika nuxia sxedia nixion geometrika sxedia sxedia nuxion roz xruso texnikes nixion spiti tirkouaz sxedia nyxion xruso foil nuxion xrysa fylla nyxion