Θράψαλο Γεμιστό με Τυρί Φέτα ή Κασέρι

Τα θράψαλα γεμιστά με τυράκι της αρεσκείας σας είναι ένα τέλειο συνοδευτικό για να πιείτε το ουζάκι σας.

Θράψαλο Γεμιστό με Τυρί

Υλικά:

  • 2 θράψαλα
  • 2 πιπεριές κέρατο
  • 1 ντομάτα κομμένη
  • Τυρί φέτα η κασέρι

Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά και στραγγίζουμε τα θράψαλα. Αφαιρούμε τα κεφάλια και τα γεμίζουμε με τα υλικά μας αφού πρώτα αλείψουμε την κοιλίτσα τους με λίγο ουζάκι.
Τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδα πιπερώνουμε, αλείφουμε με λάδι και τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο.
Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και ψήνουμε στο φούρνο στους 180.
Όταν δούμε πως είναι σχεδόν έτοιμα,( περίπου στη μισή ώρα) ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο να πάρουν χρώμα.