Πως να Ντύνεσαι με στυλ Κάθε Μέρα το Καλοκαίρι – Τα πιο Μοδάτα Outfits

6 καθημερινά summer outfits που θα σε βοηθήσουν να ντύνεσαι με στυλ, χωρίς να κουράζεις το μυαλουδάκι σου για το τι να φοράς κάθε μέρα. Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψεις πολλά χρήματα, αρκεί να βγάλεις ένα πλάνο με τα βασικά κομμάτια.

1# Τζιν σορτσάκια

Τα τζιν σορτσάκια είναι ένα από τα βασικά κομμάτια του καλοκαιριού και αξίζει να επενδύσεις σε 2-3 διαφορετικά outfits.

2# Μακριές αέρινες φούστες

Στυλάτες και άνετες, οι μακριές φούστες σε αέρινες γραμμές, σου δίνουν πάντα ένα αίσθημα ελευθερίας όταν τις φοράς. “Παίξε” από πάνω με τοπ σε διαφορετικά σχέδια και στυλ, δημιουργώντας αξιοζήλευτα looks.

3# Μίνι ψηλόμεσες φούστες

Μετά το δεύτερο μπανάκι και αφού έχεις πάρει λίγο χρώμα, θα σου έρθει μόνη της η διάθεση να φορέσεις μία κοντή φούστα ΄το απαιτεί η εποχή’.. Προτιμήστε μία ψηλόμεση φούστα για κάθε μέρα, που δείχνει λιγότερο προκλητική και είναι και πιο μοδάτη.

4# Two pieces

Εντυπωσίασε με τα ασορτί καλοκαιρινά συνολάκια σε λεπτά υφάσματα, που μπορεί να αποδειχθούν ευκολοφόρετα τις ζεστές μέρες.. Ιδανικά για βόλτες στην πόλη και εξόδους της τελευταίας στιγμής, που δεν έχεις χρόνο να ψάχνεις τι να φορέσεις.

5# Άνετα τζιν παντελόνια

Σίγουρα θα χρειαστείς ένα στυλάτο άνετο τζιν, κατά προτίμηση με έντονα σκισίματα, σε γραμμή που να κολακεύει το σώμα σου.

6# Ολόσωμα σορτς

Τα ολόσωμα σορτς είναι και αυτά πολύ ευκολοφόρετα, γυαλί, μαλλί και είσαι έτοιμη στο τσακ μπαμ. Θα επικεντρωθώ όμως στα floral ολόσωμα σορτς, για τον λόγο ότι μπορεί να καμουφλάρουν με μαεστρία τις ατέλειες του σώματός μας, εξαιτίας των έντονων μοτίβων και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση αν έχουμε κάποια παραπανίσια κιλά!

περισσότερα για summer style:

Μάξι Καφτάνια & Τουνίκ για την Παραλία – Καλοκαίρι 2017

Οι 8 πιο δυνατές τάσεις στα σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι

Τι θα Φορεθεί Φέτος στην Παραλία – Καλοκαίρι 2017