Υπέροχοι εξωτερικοί χώροι που σίγουρα θα ζηλέψεις!

Πρόκειται για 15 μαγευτικούς χώρους με πολυτελές πρόσημο και καλό γούστο που θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά!

Το ιδανικό BBQ σε κήπο είναι μια υπόθεση που εξαρτάται από πολλά πράγματα. Την διαρρύθμιση του κήπου στον οποίο βρίσκεται, την ύπαρξη ή όχι στατικού χώρου για BBQ ή φούρνο και αν υπήρχε η πρόβλεψη όταν χτίστηκε το σπίτι ή αν έπρεπε να προστεθεί μετά.


Στο μινιμαλιστικό μπαλκόνι, έχουν τοποθετηθεί θαμνοειδή για να δώσουν υφή στον χώρο, ενώ απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Σχεδιάστηκε πάσο-μπαρ, πάγκος και το bbq τοποθετήθηκε ανάμεσα σε δύο από τα παρτέρια.

Οι χώροι στους οποίους θα περιηγηθείς είναι ονειρικοί και αρκετά μεγάλοι, τόσο για χτιστές κατασκευές ή προκατ μπαρμπεκιου, όσο και για φορητά μπαρμπεκιου υγραερίου που τοποθετούνται κατά το δοκούν, κοντά σε κάποιο από τα σαλονάκια.

Δεν μένουμε όμως μόνο στο BBQ: αυτοί είναι οι 15 καλύτεροι χώροι με διαρρύθμιση τόσο για BBQ όσο και για ένα αξέχαστο πάρτι!

πέτρινο μπαρ και κουζίνα με 2 ψησταριές

Υπαίθρια κουζίνα με πάγκο φτιαγμένο από πέτρα και καπάκι από γρανίτη, με δύο ψησταριές υγραερίου και φριτέζα. Μια αντίστοιχη κατασκευή με τις δύο ψησταριές μπορεί να κοστίσει από 2.000 μέχρι 3.000 ευρώ.

πισίνα υπερπαραγωγή με χτιστό bbq

Ένας πολυτελής κήπος από πέτρα και γρανίτη, με χτιστό φούρνο από πυρότουβλο και επένδυση πέτρας. Διαθέτει μάλιστα πισίνα και τζακούζι!

μοντέρνο pool bar και πίσω bbq

Μοντέρνο μπαρ σε μινιμαλιστικό στυλ που μπορεί να φιλοξενήσει τουλάχιστον 20 άτομα με άνεση.

μαγικός χώρος για bbq

Κήπος επενδεδυμένος με πέτρα που διαθέτει πισίνα, τζάκι-φούρνο και ψησταριά. Μπορεί άνετα να φιλοξενήσει πολλά άτομα για πάρτυ, υπό την προϋπόθεση ότι το τζάκι είναι σβηστό και ο χώρος χρησιμοποιείται ως πάγκος.

τεράστιος κήπος με βοηθητικό οίκημα για bbq

Προφανώς πρόκειται για μια τεράστια, ονειρική έκταση για πάρτυ και bbq, με πάρα πολύ χώρο, αλλά και εμφανή έλλειψη θέσεων. Προφανώς το βοηθητικό οίκημα κρύβει πολλά μυστικά…

χτιστό bbq απο τούβλα

Ένας πανέμορφος χώρος με ξύλο και τούβλο, πολλές όμορφες τριανταφυλλιές και απόλυτα χαλαρωτικό ύφος. Η κατασκευή με τα τούβλα φιλοξενεί το bbq. Λίγα τετραγωνικά όπου όλα έχουν σχεδιαστεί τέλεια!

εκλεκτικό σπίτι μέσα στην τέχνη

Ένα σπίτι με πισίνα, τέχνη και εκλεκτικό πρόσημο. Λατρέψαμε τους ζεν βράχους στην πισίνα και τα φυτά. Πρόκειται για το ιδανικό σπίτι για πάρτι που συνδυάζει προσωπικότητα και άκρως πρακτικό χώρο κατάλληλο να φιλοξενήσει δεκάδες άτομα. Στο κέντρο και δεξιά, φιλοξενείται το bbq/φούρνος και από πάνω έχει τοποθετηθεί απορροφητήρας. Την ίδια στιγμή προφυλάχθηκε από τα καιρικά φαινόμενα και έγινε bbq παντός καιρού.

χτιστό περίπτερο με bbq και μπαρ

Μια χτιστή κατασκευή με αψίδες, φιλοξενεί μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τηλεόραση και σκαμπώ μπαρ, με δύο σαλονάκια και bbq με απορροφητήρα. Το τούβλο, η λυγαριά, το μπαμπού και το ξύλο, κάνουν τον χώρο ενδιαφέροντα και μοναδικό!

ιδανικός κήπος για πάρτι

Μεγάλος κήπος με πισίνα, όπου το παλιό γκαράζ μετατράπηκε σε προφυλαγμένο σαλόνι με κουζίνα και ψησταριά! Συνδυάζει τα πάντα, αν και σήκωνε λίγα περισσότερα λουλούδια για χρώμα.

σπίτι του 1920

Εκπληκτικό σπίτι του 1920, με πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και άπλετο χώρο για πάρτι. Μια φορητή ψησταριά μπορεί να μπει οπουδήποτε όταν έχεις παρόμοιο χώρο…

πανέμορφη έπαυλη

Μεγάλος κήπος με γκαζόν και πισίνα με προφυλαγμένα σαλονάκια. Είναι ένας πολύ όμορφος χώρος που μπορείς να βάλεις φορητό bbq.

χτιστό bbq απέναντι από το σαλονάκι

Ένας πολύ μεγάλος χώρος με πέτρα και κήπο με χτιστό φούρνο.  Διαθέτει επίσης ψησταριά που ξεπερνά σε ύψος το σπίτι. Υποπτευόμαστε ότι έχει τζάκι από την μέσα πλευρά χρησιμοποιώντας την ίδια καμινάδα!

τεράστιος κήπος με πισίνα

Σπίτι περικυκλωμένο από δέντρα, με πισίνα, ξαπλώστρες και παρτεράκια με λουλούδια. Ένα φορητό bbq μπορεί να τοποθετηθεί κοντά στο δέντρο δεξιά, ώστε να μην ενοχλούνται οι καλεσμένοι όσο ο ψήστης δουλεύει!

Ισπανικό σπίτι με χτιστό bbq

 Ένα σπίτι στην Ισπανία με 3 σαλονάκια και χτιστό τζάκι/ψησταριά, όπου ακριβώς από πίσω έχει τοποθετηθεί αυτή η όμορφη βουκαμβίλια των 3-4 ετών. Έχει πέργκολα, είναι καταπράσινη και έχει πολύ μεγάλο διάδρομο!