Τα Χρώματα Μαλλιών της L’Oreal Professionnel Άνοιξη Καλοκαίρι 2017

Βαφές Μαλλιών trend άνοιξη καλοκαίρι 2017

Το χρώμα μαλλιών είναι το νέο μακιγιάζ σύμφωνα με τα νέα IT LOOKS της L’Oreal Professionel για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017. Είναι φανταστικό το πως μπορεί ένα χρώμα μαλλιών να αλλάξει τα πάντα γύρω μας, ακόμα και τον τρόπο που σκεφτόμαστε!

Τα νέα χρώματα μαλλιών είναι εμπνευσμένα από το runway και χρησιμοποιούν τεχνικές που δίνουν τόση έμφαση στα χρώματα του προσώπου που δεν χρειάζεται να φορέσεις μακιγιάζ. Μάλιστα, το no makeup makeup” είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις του μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2017.

Ένα χάλκινο και ένα nude μπεζ είναι οι βαφές μαλλιών που προτείνει η L’Oreal Professionel για τη νέα σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2017.

IT Looks άνοιξη καλοκαίρι 2017

#1. Copper Foilyage

Βαφές Μαλλιών trend άνοιξη καλοκαίρι 2017
Copper Foilyage
IT-LOOKS Spring/Summer 2017 @emmyrappe

Το χάλκινο χρώμα μαλλιών έκανε την εμφάνισή του σε όλα τα Runways. Η L’Oreal ενισχύει αυτό το χρώμα και το συνδυάζει με μια νέα τεχνική στις βαφές μαλλιών: τη Foilyage.

Το Foilyage είναι μια τεχνική όπου ο hair colorist προσθέτει πιο ανοιχτά τμήματα μαλλιών πάνω στο χάλκινο χρώμα με freehand. Τα τμήματα των μαλλιών που θα ξανοιχτούν τυλίγονται σε αλουμινόχαρτα δημιουργώντας απαλούς φωτεινούς τόνους μέσα στο χάλκινο.

Αν και αυτή η τεχνική προσαρμόστηκε πάνω σε χάλκινη βαφή μαλλιών, είναι υπέροχη ακόμα και για τις ξανθές και μελαχρινές.

#2. Nude Beige

Βαφές Μαλλιών trend άνοιξη καλοκαίρι 2017
NUDE BEIGE
IT-LOOKS άνοιξη καλοκαίρι 2017 @haileybaldwin

Εμπνευσμένη από την τάση του nude make up, αυτό το trend χρησιμοποιεί τις μπεζ αποχρώσεις των μαλλιών δημιουργώντας ένα παιχνίδι μεταξύ των ψυχρών και των θερμών αποχρώσεων κάνοντας αυτό το look ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Ο hair colorist θα δουλέψει με το σχήμα του προσώπου για να δώσει έμφαση στα φυσικά χαρακτηριστικά. Αυτή η τεχνική θα δώσει τόση λάμψη στο πρόσωπο που με ένα nude make up θα έχουμε ένα πολύ φυσικό και λαμπερό Look.

Κατεβάστε τον επαγγελματικό τεχνικό οδηγό Copper Foilyage and Nude Baige Technical Guide