Φουλάρια – Παρεό: 4 Τρόποι να τα Φορέσεις το Καλοκαίρι!

Φουλάρια - Παρεό: πως να τα φορέσεις στην πισίνα

Οι εμφανίσεις με καλοκαιρινά γυναικεία ρούχα γίνονται ακόμη πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες όταν προσθέτουμε φουλάρια – παρεό στο ενδυματολογικό μας στυλ, είτε ετοιμαζόμαστε για επαγγελματικό ραντεβού, είτε για μια χαλαρή βόλτα στην πόλη. Αν δεν έχεις καταφέρει ακόμη να τα εντάξεις στο καθημερινό σου look, τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να τα ανακαλύψεις και να ανανεωθείς.

Στη βόλτα

Στον περίπατο, τα ψώνια και τον χαλαρό καφέ ισχύει το ανάποδο από ότι στην πρώτη περίπτωση. Εκεί προσθέταμε φουλάρια – παρεό για να «χαλαρώσουμε» το αυστηρό office look. Στη βόλτα τα φοράμε για να κάνουμε το casual ντύσιμό μας πιο ιδιαίτερο και κομψό! Προτιμήστε να συνδυάσετε τα γυναικεία καλοκαιρινά σας ρούχα με εμπριμέ φουλάρια σε γλυκά, παλ χρώματα.

Φουλάρια - Παρεό: πως να τα φορέσεις στη βόλτα

Στη δουλειά

Τα φουλάρια – παρεό είναι η κομψή, ξεχωριστή λεπτομέρεια που ταιριάζει ιδανικά με ένα πουκάμισο, ένα λευκό top ή πάνω από το σακάκι. Προτιμήστε έντονα χρώματα για να «σπάσετε» το αυστηρό office look, διαλέγοντας είτε ένα κοντό φουλάρι δεμένο ψηλά στο λαιμό, είτε ένα μακρύτερο με ελεύθερες τις άκρες του να φτάνουν ως τη μέση της φούστας ή του παντελονιού.

Φουλάρια - Παρεό: πως να τα φορέσεις στη δουλειά

Στην παραλία

Είναι τα must-haves της παραλίας! Τα φουλάρια – παρεό φοριούνται πάνω από το μαγιό ως παρεό, κάνοντας ακόμη πιο στυλάτο, γοητευτικό και chic το πέρασμά μας από την παραλία. Διαλέξτε ουδέτερος nude τόνους και φινετσάτα patterns για μία εμφάνιση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Φουλάρια - Παρεό: πως να τα φορέσεις στην παραλία

Στην πισίνα

Το hot trend της σεζόν θέλει τα φουλάρια – παρεό να μεταμορφώνονται σε επιβλητικά τουρμπάνια, σαν στέμματα γύρω από το κεφάλι μας. Διαλέξτε έντονα χρώματα και ζωηρά patterns για εντυπωσιακό εφέ και συνδυάστε τα με μεγάλα γυαλιά ηλίου στο by-the-pool look σας.

Φουλάρια - Παρεό: πως να τα φορέσεις στην πισίνα

Όλα τα φουλάρια – παρεό ανήκουν στη Ble Resort Collection. Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή στην κατηγορία καλοκαιρινά φουλάρια.